BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 9 miesiąc temu #339531 przez nati.olsztyn
Witam Was Kobietki!:)
Natalia^^ Cudny jest Twój synuś. Trzymam za Was mocno kciuki, niech malutki szybciuchno przybiera na wadze. Aż mi się cieplutko na sercu zrobiło jak go zobaczyłam. Pracuję na co dzień z takimi szkrabami, a już tyle jestem na zwolnieniu, że mi chyba się tęskno zrobiło za praca:) Pewnie niedługo będziesz mogła go kangurować, co? Czy jak to jest u Was w szpitalu?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339547 przez magda__kielce
Natalia^^ sliczny bobasek napewno szybko wroci do domku silny jest facet :laugh:
niebylo mnie tlko jeden dzien a tu tyle nowosci :laugh: u mie srednio bo padam z nog przed swietami ruch wiec niemam wogole sily, plecy mie chca peknac ale coz jeszcze dzos i jutro wolne :laugh:
pogoda u mnie okropna przez co chyba poteguje moje zmeczenia wy tez dzis kiepsko sie czujecie?????
Pozdrawiam i mimo pogody zycze milego dnia

12 lata 9 miesiąc temu #339569 przez nataleczka_92
hej kobietki. u mnie dzis okropna pogoda, caly czas deszcz pada:(
a ja od wczoraj na lekach,biore Dopegyt to jest od cisnienia. i Forcid 1000 od bakterii w moczu, okropienstwo bo jest taka wielka tabletka i smierdzaca ze na wymioty mi sie zbiera.
Natalia^^ synuś jest kochaniutki. Ale malenki,ciekawe kiedy bedziesz mogla go juz przytulic.. trzymaj sie.

12 lata 9 miesiąc temu #339622 przez asia886
Hej dziewczyny. Dawno nic nie pisałam bo nie mogę wejść na forum przez wirusa. Więc czytam wasze wiadomości w komórce:) natalia gratuluję ci ślicznego synka też bym chciała mieć już mała przy sobie:):) ją ostatnio i teraz chora w tamtą sobotę i niedzielę miałam gorączkę 38.5 a teraz cały czas na antybiotyku bo kaszel i katar prawie na oskrzela wchodziło. A ostatnio leczyłam się na zapalenie pochwy brałam tabletki i ok. Po tabletkach 12szt było dobrze z 2.5 tygodnia. A od 2 dni czuje jak mi moje narządy kobiece na puchly bolą jakbym miała ją ponacinana i swedzi. I znowu pojawia mi się troszkę wydzieliny serkowatej. Wizytę mam 4 kwietnia więc się spytam co i jak znowu. O współżyciu nie myślę wogóle bo mnie boli i swedzi. :dry:

12 lata 9 miesiąc temu #339692 przez Koni
magda__kielce dasz radę. Ja dzisiaj mam wolne ale jutro muszę iść :dry:

nataleczka_92 kuruj się mam nadzieje że leki coś pomogą.

asia886 wirusy już usunięte ale żeby wejść w jakiś temat trzeba wchodzić przez użytkowników :S
Co do wydzieliny serowatej to najprawdopodobniej złapałaś jakiegoś grzybka, ja też się zastanawiam czy mi się coś nie przypałętało bo mnie coś tam ostatnio swędzi a nawet nie mam kogo się zapytać czy wszystko ok :dry: Nic to jak nie przejdzie to mam globulki które mi mój Gin w PL wypisał w razie co.

nati.olsztyn my to się chyba nie znamy więc witam i może do nas dołączysz? Napisz coś o sobie. Na kiedy masz termin?

U mnie też pogoda ponura :S a było tak pięknie no cóż do lata jeszcze troszkę.

12 lata 9 miesiąc temu #339739 przez Madeline
hej kochane :)
Ja jestem po prawie nieprzespanej nocy, ale to przez mojego męża. Szkoda pisać. Ostatnio jak jakiś dzieciak się zachowuje :( Ale tam nie ważne.
Jak już udało mi się zasnąć to mały dziś pierwszy raz obudził mnie kopniakami w żebra :) Mój skarb jest już główką na dół i dlatego tak daje czadu tymi kopniakami. Już się nie mogę doczekać kiedy nasz maluszek będzie z nami i będę mogła go przytulić. Kochane teraz już chyba z górki mamy co?

12 lata 9 miesiąc temu #339767 przez magda__kielce
Stanowczo mamy z gorki :laugh: a jesli chodzi o facetow to zauwazylam u wieszosci zanik komorek mozgowych w trakcie ciazy partnerki, potem nagle opamietanie i wszystko wraca do normy chyba poprostu sie boja nawet jesli tez bardzo chca dzidziusia.
Ja dzis padam z nog ale jeszcze jedna klientka w domku wiec jeszcze 3gdzinki pracy i odpoczynek :laugh:
Moj synus od wczoraj bardzo ruchliwy prawie caly czas skacze i kopie ale bardzo mnie to cieszy ;) bo wiem ze wszystko ok

12 lata 9 miesiąc temu #339794 przez Koni
magda__kielce napisał:

a jesli chodzi o facetow to zauwazylam u wieszosci zanik komorek mozgowych w trakcie ciazy partnerki, potem nagle opamietanie i wszystko wraca do normy chyba poprostu sie boja nawet jesli tez bardzo chca dzidziusia.

Obyś miała rację :)

A mi się jakoś tak wszystko zaczęło dłużyć! Już bym chciała żeby był maj :P

12 lata 9 miesiąc temu #339936 przez nati.olsztyn
Hej, hej! Jestem tu nowa, nawet bardzo:) Termin mamy na 8 czerwca (z usg) :) U mnie też dziś słabszy dzień, dopiero niedawno troszkę odżyłam:)Miłego wieczorku, Kobietki!

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339961 przez sister.anna
Nati.Olsztyn witaj ! Milo ze do nas dolaczylas, robi sie okragla 20ka czerwcowek :)

Natalia Jasio jest przepiekny! To musi byc uczucie taka krusztynke miec juz na swiecie. Zdrowka dla Was i oby to cisnienie Ci juz opadlo wreszcie.

Ale fajnie ze weekendzik. Ja tam juz dziewczyny odliczam dni do konca pracy, wszyscy mnie wkurzaja na maxa i wymagaja ode mnie zebym prowadzila niemal firme i wszystkimi dyrygowala, a ja chce zeby mi wszyscy dali juz swiety spokoj, wczoraj az na szefa wsiadlam bo mnie prowokuje glupek jeden...gggrrrrr

Za to maz jakis taki inny ostatnimi dniami, jakis super lagodny i kochany sie zrobil, czuly i opiekunczy, dzisiaj mi w prezencie nowa suszarke kupil !! :silly: Rano mowil ze bedziemy musieli wymalowac i wytapetowac nasza sypialnie dla coreczki i ze jeszcze to i tamto dla niej zrobic.. Az sama nie wiem o co chodzi, ale korzystam poki moge hihihi :laugh: Jak ich (facetow) znam to dlugo taki stan nie potrwa :blink:

Milego weekendziku dziewczyny cokolowiek robicie.

Aaa i dzieki dziewczyny za podpowiedz z ta mata ! Teraz to takie cuda wymyslaja ze wydaje sie czlowiekowi wszystko niezbedne do zycia.. a nasze mamy nawet pampersow nie mialy i zyly... chyba kiedys bylo w jakis sposob latwiej, taniej i zdrowiej dla dzieci. W koncu my na takie fajne Mamusie wyroslysmy :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339966 przez Koni
sister.anna ja też niecierpliwie czekam na koniec pracy :)

Ja to w ogóle mam dzisiaj jakiś taki beznadziejny dzień :dry: Jestem przygnębiona i nic mnie nie cieszy, mąż też jakiś taki dziwny ostatnimi dniami albo może ja przez te huśtawki nastrojów tak to odbieram, eh naprawdę już bym chciała żeby był maj.

nati.olsztyn dopisałam Cię do naszej listy. Jak chcesz to możesz podać płeć maluszka i wybrane przez Was imię to się dopisze ;)

Aktualizuję listę :)

Rozpakowane mamusie:

01. 22.03.2012 - natalia^^ / Synek - Jaś (1620g) - cc

Lista :

01. 01.06.2012 - natalia^^ / Synek
02. 02.06.2012 - sister.anna / Córeczka
03. 05.06.2012 - Jolcia / Córeczka
04. 06.06.2012 - Hea / Synek (Wiktor)
05. 08.06.2012 - martynka9996 /???
06. 08.06.2012 - Monia889 / Córeczka
07. 08.06.2012 - Andzia / Córeczka (Gabrysia)
08. 08.06.2012 - nati.olsztyn / Synek (Dawid)
09. 12.06.2012 - magda__kielce / Synek (Bartosz)
10. 13.06.2012 - asia886 / Córeczka (Amelka)
11. 15.06.2012 - nataleczka_92 / Synek (Filipek)
12. 16.06.2012 - zuzek144 /???
13. 18.06.2012 - chłopek /???
14. 18.06.2012 - gumis24 / Synek (Ryan)
15. 18.06.2012 - Kasiulka / Córeczka (Zuzia)
16. 21.06.2012 - blue01 / Córeczka
17. 21.06.2012 - Królowa / Synek (Karolek)
18. 22.06.2012 - madeline /Synek (Aleksander)
19. 27.06.2012 - Koni /Synek (Kacper)
20. 30.06.2012 - rybka19834 / Synek (Wiktor)

12 lata 9 miesiąc temu #339972 przez nati.olsztyn
U nas będzie synuś, Dawid:)

12 lata 9 miesiąc temu #340013 przez magda__kielce
Hej mamuski widze ze wszystkie mamy ostatni kiepskie humorki ale mysle ze to pogoda u mnie znowu zima masakra pada snieg :(
A ja mialm tyle planow :(
Moj synus nawet grzeczyny ale chyba zmeczony jak mama ja tez chcialabym juz maj tylko zeby wszystko sie samo zrobilo w domku to bylo by rewelacyjnie a tu najgorsze przedemna
Koni napewno mam racje przejdzie mu napewno choc sa rozne sytuacje w zyciu potem wraca wszytko do normy, my tez mielimy jakies 3tyg.temu ciezko ale minelo mam nadzieje

12 lata 9 miesiąc temu #340051 przez Natalia^^
Witam wszystkie mamusie, wczoraj byliśmy u Jasia, juz nie dostaje antybiotyku, waga nadal piórkowa 1610, ale bardzo optymistycznie mozliwe ze juz za dwa tyg bedziemy w komplecie:)

Jesli chodzi o kangurowanie nie wiem jak to jest ale wczoraj miałam go na raczkach 2 raz, cudowne uczucie:) siedzielismy tak sobie dobra godzinkę...
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #340084 przez chłopek
Natalka Jasio cudowny
nati.olsztyn witaj
wszystkie dziewczyny juz znają płeć maluszków tylko 3 dziewczyny nie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka