- Otrzymane podziękowania: 143
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie czerwiec 2012
Mamusie czerwiec 2012
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
Natalia^^ Cudny jest Twój synuś. Trzymam za Was mocno kciuki, niech malutki szybciuchno przybiera na wadze. Aż mi się cieplutko na sercu zrobiło jak go zobaczyłam. Pracuję na co dzień z takimi szkrabami, a już tyle jestem na zwolnieniu, że mi chyba się tęskno zrobiło za praca:) Pewnie niedługo będziesz mogła go kangurować, co? Czy jak to jest u Was w szpitalu?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
niebylo mnie tlko jeden dzien a tu tyle nowosci u mie srednio bo padam z nog przed swietami ruch wiec niemam wogole sily, plecy mie chca peknac ale coz jeszcze dzos i jutro wolne
pogoda u mnie okropna przez co chyba poteguje moje zmeczenia wy tez dzis kiepsko sie czujecie?????
Pozdrawiam i mimo pogody zycze milego dnia
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
a ja od wczoraj na lekach,biore Dopegyt to jest od cisnienia. i Forcid 1000 od bakterii w moczu, okropienstwo bo jest taka wielka tabletka i smierdzaca ze na wymioty mi sie zbiera.
Natalia^^ synuś jest kochaniutki. Ale malenki,ciekawe kiedy bedziesz mogla go juz przytulic.. trzymaj sie.
- asia886
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Lenka 12.06.2012r kochamy cię:-*
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama"
nataleczka_92 kuruj się mam nadzieje że leki coś pomogą.
asia886 wirusy już usunięte ale żeby wejść w jakiś temat trzeba wchodzić przez użytkowników
Co do wydzieliny serowatej to najprawdopodobniej złapałaś jakiegoś grzybka, ja też się zastanawiam czy mi się coś nie przypałętało bo mnie coś tam ostatnio swędzi a nawet nie mam kogo się zapytać czy wszystko ok Nic to jak nie przejdzie to mam globulki które mi mój Gin w PL wypisał w razie co.
nati.olsztyn my to się chyba nie znamy więc witam i może do nas dołączysz? Napisz coś o sobie. Na kiedy masz termin?
U mnie też pogoda ponura a było tak pięknie no cóż do lata jeszcze troszkę.
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja jestem po prawie nieprzespanej nocy, ale to przez mojego męża. Szkoda pisać. Ostatnio jak jakiś dzieciak się zachowuje Ale tam nie ważne.
Jak już udało mi się zasnąć to mały dziś pierwszy raz obudził mnie kopniakami w żebra Mój skarb jest już główką na dół i dlatego tak daje czadu tymi kopniakami. Już się nie mogę doczekać kiedy nasz maluszek będzie z nami i będę mogła go przytulić. Kochane teraz już chyba z górki mamy co?
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dzis padam z nog ale jeszcze jedna klientka w domku wiec jeszcze 3gdzinki pracy i odpoczynek
Moj synus od wczoraj bardzo ruchliwy prawie caly czas skacze i kopie ale bardzo mnie to cieszy bo wiem ze wszystko ok
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jesli chodzi o facetow to zauwazylam u wieszosci zanik komorek mozgowych w trakcie ciazy partnerki, potem nagle opamietanie i wszystko wraca do normy chyba poprostu sie boja nawet jesli tez bardzo chca dzidziusia.
Obyś miała rację
A mi się jakoś tak wszystko zaczęło dłużyć! Już bym chciała żeby był maj
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sister.anna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Natalia Jasio jest przepiekny! To musi byc uczucie taka krusztynke miec juz na swiecie. Zdrowka dla Was i oby to cisnienie Ci juz opadlo wreszcie.
Ale fajnie ze weekendzik. Ja tam juz dziewczyny odliczam dni do konca pracy, wszyscy mnie wkurzaja na maxa i wymagaja ode mnie zebym prowadzila niemal firme i wszystkimi dyrygowala, a ja chce zeby mi wszyscy dali juz swiety spokoj, wczoraj az na szefa wsiadlam bo mnie prowokuje glupek jeden...gggrrrrr
Za to maz jakis taki inny ostatnimi dniami, jakis super lagodny i kochany sie zrobil, czuly i opiekunczy, dzisiaj mi w prezencie nowa suszarke kupil !! Rano mowil ze bedziemy musieli wymalowac i wytapetowac nasza sypialnie dla coreczki i ze jeszcze to i tamto dla niej zrobic.. Az sama nie wiem o co chodzi, ale korzystam poki moge hihihi Jak ich (facetow) znam to dlugo taki stan nie potrwa
Milego weekendziku dziewczyny cokolowiek robicie.
Aaa i dzieki dziewczyny za podpowiedz z ta mata ! Teraz to takie cuda wymyslaja ze wydaje sie czlowiekowi wszystko niezbedne do zycia.. a nasze mamy nawet pampersow nie mialy i zyly... chyba kiedys bylo w jakis sposob latwiej, taniej i zdrowiej dla dzieci. W koncu my na takie fajne Mamusie wyroslysmy
- Koni
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to w ogóle mam dzisiaj jakiś taki beznadziejny dzień Jestem przygnębiona i nic mnie nie cieszy, mąż też jakiś taki dziwny ostatnimi dniami albo może ja przez te huśtawki nastrojów tak to odbieram, eh naprawdę już bym chciała żeby był maj.
nati.olsztyn dopisałam Cię do naszej listy. Jak chcesz to możesz podać płeć maluszka i wybrane przez Was imię to się dopisze
Aktualizuję listę
Rozpakowane mamusie:
01. 22.03.2012 - natalia^^ / Synek - Jaś (1620g) - cc
Lista :
01. 01.06.2012 - natalia^^ / Synek
02. 02.06.2012 - sister.anna / Córeczka
03. 05.06.2012 - Jolcia / Córeczka
04. 06.06.2012 - Hea / Synek (Wiktor)
05. 08.06.2012 - martynka9996 /???
06. 08.06.2012 - Monia889 / Córeczka
07. 08.06.2012 - Andzia / Córeczka (Gabrysia)
08. 08.06.2012 - nati.olsztyn / Synek (Dawid)
09. 12.06.2012 - magda__kielce / Synek (Bartosz)
10. 13.06.2012 - asia886 / Córeczka (Amelka)
11. 15.06.2012 - nataleczka_92 / Synek (Filipek)
12. 16.06.2012 - zuzek144 /???
13. 18.06.2012 - chłopek /???
14. 18.06.2012 - gumis24 / Synek (Ryan)
15. 18.06.2012 - Kasiulka / Córeczka (Zuzia)
16. 21.06.2012 - blue01 / Córeczka
17. 21.06.2012 - Królowa / Synek (Karolek)
18. 22.06.2012 - madeline /Synek (Aleksander)
19. 27.06.2012 - Koni /Synek (Kacper)
20. 30.06.2012 - rybka19834 / Synek (Wiktor)
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- magda__kielce
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja mialm tyle planow
Moj synus nawet grzeczyny ale chyba zmeczony jak mama ja tez chcialabym juz maj tylko zeby wszystko sie samo zrobilo w domku to bylo by rewelacyjnie a tu najgorsze przedemna
Koni napewno mam racje przejdzie mu napewno choc sa rozne sytuacje w zyciu potem wraca wszytko do normy, my tez mielimy jakies 3tyg.temu ciezko ale minelo mam nadzieje
- Natalia^^
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Jesli chodzi o kangurowanie nie wiem jak to jest ale wczoraj miałam go na raczkach 2 raz, cudowne uczucie:) siedzielismy tak sobie dobra godzinkę...
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
nati.olsztyn witaj
wszystkie dziewczyny juz znają płeć maluszków tylko 3 dziewczyny nie