- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Marlena ten model tez jest super

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Gorzej z tatą chrześniaków, wtedy byłby problem...
ja i brat jesteśmy z marca, moja mama też chrzciła w Wielkanoc i mówi, że przynajmniej spokój, bo i tak trzeba posprzątać, jedzenie przygotować. A nawet powiedziała, że zamówiła tydzień urlopu przed by przygotować teraz wszystko. Z gości to i tak "podwórkowo" świętujemy, czyli 10 osób, plus teściowa, teściu pewnie jak zwykle nie przyjedzie, bo coś...No i młodsza kuzynka z mężem, ale mają do nas 15 min autkiem.
Innych gości nie przewiduję!
co do nacinanie, to wolałabym tego uniknąć, jest to nienaturalne i po co ma później się goić i szczypać? Słyszałam nieraz, że nawet jak się pęknie,t o jest lepiej, bo szybciej się goi. No i podobno częściej zdarzają się przecięcia 4 stopnia, niż pęknięcia...A co będzie, to zobaczymy przy porodzie:).
Ola kurcze to niefajnie z tym termometrem, a nie napisali w ulotce jaki pomiar najdokładniejszy? kurcze to mnie w tych nowych wkurza...rtęciowe są dobre jak dla mnie i ok, a tu wymyślają. Fakt, że takim się szybciej mierzy, bo zmierzyć małemu dziecku zwykłym, to wyzwanie chyba.Może jak się ciągle w tym samym miejscu mierzy, to jest to jakoś adekwatne do stanu faktycznego...
Patii to chyba miło ze strony teścia, chyba się cieszy, że dziadkiem zostanie:)
A samo nacięcie chyba nie boli, bo robią podczas skurczu, tylko słyszałam, że jak szyją to gorzej.
Kosmetyki też się zastanawiam nad bambino, nivea i te rosmmanowskie. W netto teraz widziałam taki żel-szampon 2 w 1 za 13.99, chyba 400ml i jeszcze był płyn do kąpieli i balsam chyba, ale muszę poczytać na temat kosmetyków.
Nad Ziają jeszcze myślałam, sama lubię ich szampon figowy, żel do higieny intymnej i mydło w płynie. Niewiem jeszcze.
Madlen mam znajomego, który ma tak samo na imię jak jego tata. Ale ja bym tak nie dała, jak będzie starszy to może być czasem kłopot np z korespondencją. Ale skoro tak się marzy Twojemu M, to chyba to przemyślał i ma więcej do powiedzenia niż forumowe ciocie Adasia:)
Princess to super, że już pojazd w domku czeka.
Jadzia a paczka z PL dotarła?
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja bede chrzcic chyba po slubie czyli we wrzesniu , ale jeszcze pewnie ze 100 razy sie zmieni data

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kurde zamiast isc spac to ciagle Was czytam;)dobra dosc tego dobrego.dobranoc...
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Martyna a Tako jumper x ktoś Wam polecał? Bo gość w sklepie mówił, że są dość awaryjne...
Jadzia ja pamiętam jak w podstawówce robili te próby tuberkulinowe i wszystkim dzieciom się przyjęły tylko ja musiałam jeszcze raz mieć zastrzyk. Ależ wtedy miałam doła

Marlena fajnie wygląda Twój wózek, sportowo

Gabilee ja czapek na zimę jeszcze nie kupiłam bo nie miałam kombinezonika, ale już zamówiłam jasnobrązowy więc teraz wiem, co mogę kupić by pasowało.
Kosmetyki mam wszystkie Nivea, szampon i płyn do kąpieli 2w1, mleczko do ciała, mydełko w kostce, puder, krem w puszce SOS do suchej skóry, ale dokupię jeszcze ten ochronny co wspominałyście do buzi. Do pępuszka kupię chyba spiryt... bo ten cały Octanisept mnie nie przekonuje... Jakoś nasi rodzice dali radę bez niektórych wynalazków i żyjemy

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Oczywiscie nie wiem co z moimi planami bo Ola musi miec bierzmow [file/] anie a daty jeszcze nie zna :/
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny czy Wam też strzelają stawy biodrowe? Mi to całe życie strzelały ale ostatnio się nasiliło i za każdym razem jak strzeli to Adaś podskakuje w brzuchu i się budzi. Martwi mnie to, bo się stresuje przeze mnie a ja nie mam na to wpływu, staram się unikać ruchów, przy których strzelają mi te biodra ale nie da się

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

rozmiar kupila dobry chyba 62-68 cm
mi stawy nie przeskakuja ale bardzo bola jak leze za dlugo na jednm boku
my76sle , ze to nie uniknione u ciebie jak zawsze tak mialas ,bo do tego teraz ciezar nie wiem co poradzic
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
o cos tego typu szukam uniwersalne i do wszystkiego
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-