- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Patii co za pieprzo...y gowniarz! szkoda slow! obys wytrwala w tym postanowieniu...zycze ci sily,zebys sie nie zlamala. Jak sa takie poczatki to nie wrozy nic dobrego

Satine super ze bedziecie miec 2 pokoik

Princess ;adne ciuszki i pieluszki tez fajne

Dominia no cale szczescie ,ze twojemu nic sie nie stalo

Alina cisza przed burza? wspolczuje ci bardzo z mama....

Dominia pospacerowala sobie troche...daleko nie doszlam bo zaczelo mnie kluc i zaczelam miec ochote przec

Michasiawlasnei posiedzialam sobie przy basenie...wzielam ksiazke i siadlam sobie w sloneczku i czytalam...az zasnelam . SPalam jakies 10-15 minut

Monia co za ludzie? nie moge sie nadziwic skad tyle braku zrozumienia i niecheci do pacjentow wsrod personelu,ktory powinien z empatia podchodzic do kazdego

Justyna dzisiaj mam wizyte o 15-tej to sie dowiem...ale czuje tak jak ostatnio,ze mam wieksze rozwarcie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia Pati też dzisiaj śniła że wody płodowe jej odeszły, takie pewnie mamy myśli i podświadomie o tym śnimy

Monia co za ludzie.. Przecież czekałaś na to usg na pewno dłużej niż godzinę, a że przy okazji zrobili Ci niepotrzebne ktg, kogo to obchodzi

A to coś dla mam 1 kwartału www.tvn24.pl/urlopy-dla-matek-to-kwestia...wdzony,300404,s.html
Ja dziś już zaczęłam pytać o zasady rekrutacji do żłóbka publicznego w moim mieście, choć na samą myśl już teraz kraje mi się serce, ale nie mam innego wyjścia, babcie pracują a na nianie mnie nie stać.. Więc jeśli chcę oddać dziecko do żłobka od stycznia, to muszę dokumenty składać teraz w kwietniu.
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Sylwia No a co do snów to patrzę dużo z nas ma teraz te same sny hehe może to od tego, że myślimy o tym i takie to potem głupie sny wychodzą hehe

A Dominia właśnie ja też będę się starała o rodzinne, do tego mam alimenty od ojca bo się uczę jeszcze, becikowe drugie te też mi się należy i postaram się jeszcze załatwić może jakieś zasiłki na samotną matkę będę wyciągać z MOPRu ile się da, bo ciężko będzie, a czemu mają dostawać te meliniarze na flache, skoro dla mnie się bardziej należy niż ze względu na moją sytuację...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylwia No a co do snów to patrzę dużo z nas ma teraz te same sny hehe może to od tego, że myślimy o tym i takie to potem głupie sny wychodzą hehe

A Dominia właśnie ja też będę się starała o rodzinne, do tego mam alimenty od ojca bo się uczę jeszcze, becikowe drugie te też mi się należy i postaram się jeszcze załatwić może jakieś zasiłki na samotną matkę będę wyciągać z MOPRu ile się da, bo ciężko będzie, a czemu mają dostawać te meliniarze na flache, skoro dla mnie się bardziej należy ze względu na moją sytuację...
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jakby któraś z Was jeszcze coś wiedziała o jakiś świadczeniach to niech da znać

Jadzia to pewnie Ci się coś rozwarło bardziej .. szybciej Ci będzie urodzić Synusia

- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kasia masz rację, poczekam aż wyzdrowieję, nie będę się teraz zamęczać...
Masz jakąś wadę wzroku? Nie wspominałaś...
Monia to rzeczywiście brak słów, żeby tak ciężarną potraktować?
Ja o żłobku nie myślę, sama będę się starać o urlop wychowawczy a potem się pomyśli...
Idę poleżeć i poczytać... M dziś raczej nie wraca na noc, ma zajęcia do 20 i zanocuje w internacie, jutro wróci dopiero ok 22... Cisza i spokój ale za to trochę smutno. Dobrze, że chociaż w piątek ma wolne to może jak mi się poprawi pójdziemy na zakupy do Rosmana...
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

...
Aniołek [*]
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Niika ja miałąm to samo.. po kilku takich nocach pojechałam w końcu na ip i ktg mi zrobili i to był fałszywy alarm- skróciła mi się szyjka i do tego te hiksy bolesne.. weż nospę i zobaczysz czy Ci przejdą..\
Dzięki dziewczyny za odp., w takim razie wypiorę sobie jutro kombinezoniki i będzie gotowe

a ja włąśnie skończyłąm oglądać "atlas chmur", ten film co był taki głośny w kinach. powiem że niezły, wielowątkowy, ciekawy i można wyciągnąć pewne wnioski.

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Z tego co mi się obiło o uszy jeżeli ktoś ma własną działalność nieważne od dochodów z niej nie ma prawa do takich świadczeń

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
pati bo to dzieciak jeszcze i mysli ze wszyscy za niego beda zalatwiac sprawy... a teraz to widze ze babcia z mama dobrze podjely decyzje...
satine to do kwietnia to nie dasz rady donosic heheh
sylwia wklejaja fote torby!!!
princess sliczne cudenko z tego kombinezoniku...i dresik tez fajniutki...
andzia ja za to mam parcie na pitke znow...
princess ale te pupoloty sa swietne...
kasiu to masz tydzien lekarzowy...
monia to szok tyle czekania i zalatwiania szok...
jadzia chyba powoli zaczyna bo nawet inaczej sie z nia rozmawia...
sylwia u nas nie ma zlobka wcale...
dominia a maz ubezpieczony bo wtedy z ubezpiecznienia za urodzenie sie dziecka tez sie cos dostaje... my sie nie zlapiemy na drugie becikowe... bo moja pencaja tylko troche wieksza i juz sie nie lapiemy.. tylko ja sie ciesze bo u mnie becikowe ubezpieczenie no i trzynastka jeszcze wpadnie wiec troszke kaski bedzie...
princess u mnie jest problem z wysychaniem wiec dlatego pranie pieluszek odpada bo schna dlugo rzeczy...
dziewczyny w kazdym mopsie jest radca prwny przynajmniej jeden dzien moze on wam doradzi co jeszcze zrobic...
dominia mozesz mieszkac z rodzicami ale prowadzic inne gospodarstwo...
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia tak trzeba mieć chyba już akt urodzenia itd a drugie becikowe no nie słyszałam, żeby trzeba było czekać na decyzje o rodzinnym najpierw, można chyba na dwa na raz składać ;P
Alina no widocznie myśli, że każdy za niego wszystko zrobi, tylko musi zacząć myśleć i w końcu powinien dorosnąć... Ale co z tego, chłopcy później dorastają...

...
Aniołek [*]
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Alinka niestety o stypendium mogę się starać dopiero od września ale napewno to zrobię

Patii a o co chodzi o ten zasiłek na żywność czy jak się to tam zwie ? widzę, że Ty obcykana w tych sprawach i bardzo dobrze