- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
spał 40 minut .. i dalej jazda bez trzymanki .. spanie mu nie odpowiada, najlepiej wisiec na cycu co chwile
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patii noo to pięknie Marcelek przybrał dzisiaj już lepiej się czujesz ? mój skowronek też od dwóch dni śpiewa o 4 rano ale na szczęście po godzince usypia ze mną w łóżku
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
a zapomnialam wam powiedziec ze mamy drugie autko cabrio opla stary ale fajny mam nadzieje ze bedzie dobrze sie sprawowal... a mazda w koncu w trakcie naprawy... i moze w przyszlym tygodniu pojedziemy odwiedzic moja mame i babcie przede wszystkim bo jeszcze nie widziala nataszki na zywo...
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Dominia dobrze, że Igorek się odgazowuje, bo by go brzuszek bolał.. Mój Marcelek też puszcza bąki haha na ważeniu lekarke obsikał, no ja patrzę, że on ma jakąś apatię do lekarzy, bo każdego by tylko olewał ciepłym moczem
Alina super, że już autko macie
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A bardzo jest żółty ?? może dadzą takie tabletki na to i każą dawać dużo pić żeby wysikał tego żółtka z siebie i będzie dobrze
Byłe słodkie Mamy wiecie co zauważyłam .. że najchętniej bym jadła wszystko co słodkie biszkopty, drożdżówki, jogurty, dżem to bym jadła cały dzień .. a jak przyjdzie zjeść obiad albo jakąś kromkę z szynką czy białym serem to później mi niedobrze muszę trochę ograniczyć ten słodki syf
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia - dobrze Cię rozumiem, bo moja malutka też była strasznie marudna. Dopiero koło 13 udało mi się ją uśpić i zjeść normalny posiłek.
Pati - u mnie jedna noc się udała i myślałam że tak już będzie... ale dzisiaj znowu czuwaliśmy od 1 do piątej... a po 5 też co godzinę się przebudzała, no a o 8 już byłą na chodzie.
Mi teściowa zaproponowała że może zająć się małą w nocy na 3 godziny żebym się wyspała, ale na razie jakoś nie potrafię jej nikomu oddać. Aż się boję że zostanę zaborczą mamuśką...
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Gabilee malej w szpitalu tez podawali to gotowe mleko ale z hippa jak wrocilysmy do domu to przeszlam na mleko w proszku ale kupilam NAN i widze ze jest wszystko dobrze mala je toleruje i nie ma zadnych rewolucji brzuszkowych wiec raczej przy nim zostaniemy
Dziewczyny czy ktoras z was ma jakby to okreslic takie mikro zawroty glowy tzn wyglada to tak ze ok sek tak jakby sie zakrecilo i puszcza bo kurcze mam takie cos i to dosyc czesto nawet kilkanascie razy dziennie i nie wiem czy to poprostu ze zmeczenia niewyspania czy mam sie martwic...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
pati zobaczysz ze bedzie dobrze wazne ze schodzi...
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Patiii Wystawiaj małego do słonka Dużo karm...mi ciotka kazała małą co 3 h budzić na jedzenie żeby dużo jadła i srała to żółtaczki nie będzie miała.
Do mnie w sobotę teściowa przyjeżdża. Na szczęście na kawę bo bym nie przeżyła tego !! Co chwile ma jakiś problem. A to za szybko na dwór wychodzę...a to źle, że małą dokarmiam i że ona na moim miejscu by zaryzykowała i piła pół litra mleka dziennie ( położna mówiła, że można szklankę). A no i jeszcze ma problem, że już sama małą kapie...TRAGEDIA!!
Do tego drażni mnie mój dziadek. Przychodzi do nas po 20 razy dziennie. Wyobraźcie sobie, że ja rano śpię z małą w łóżku a on przychodzi, stoi nad nami i się gapi. I tak co chwile wpada... nie wytrzymam!!
Moja mała wczoraj walnęła dwie zielonkawe kupki...myślicie, że to po herbacie koperkowej??
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój Igor najdłużej na polu był 15 minut lekarka mnie nastraszyła, że mogą się mu płuca zapaść jak tak szybko na pole wyjdziemy :/ dopiero w tym tygodniu co będzie wyjdziemy na jakiś dłuższy spacerek, bo przy werandowaniu przyzwyczaja się do ostrego powietrza na polku
Satine gdzieś czytałam o tych zielonych kupkach i chyba przebłyski mam takie, że to nie za dobrze
Dziadek prze gigant szlak by mnie w pewnym momencie trafił i to jeszcze do sypialni Wam wchodzi bez pukania to juz wogole aparat z Niego
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine mi mama mówiła, że jak zielonkawe kupki to błędy żywieniowe tak wychodzą, że coś nie tak się zjadło, co nie odpowiada maluszkowi. no no też bym się wkur... gdyby ktoś tak stał nade mną co jakiś czas
Dominia mi też w szpitalu tak mówili, nie wiem, może ona tylko tak dla pewności..
A co do słonka wystawiałam go dzisiaj i wczoraj dopiero ,może pomoże
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
...
Aniołek [*]