- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ale masz młodą Mamę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
"Jeśli chodzi o kolor stolców, to można obserwować ferię barw od złotego piasku do oliwki. Stolce mogą zawierać nieznaczną ilość śluzu, ale nie powinno w nich być świeżej krwi.
Zielonkawy odcień kupy może być skutkiem krótkiego, naprzemiennego karmienia z obu piersi (karmisz z jednej piersi, po 3 minutach dziecko zaczyna się denerwować - zmieniasz pierś; dziecko otrzymuje wtedy tylko mleko tzw. pierwszej fazy, bogate w laktozę, która jest cukrem i powoduje fermentację w jelitach - stolce zielenieją, mogą również byc strzelające - produkcja gazu)."
Jak do oliwki to git ;P
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Satine no to dobrze, że dzisiaj lepiej, u mnie po galaretce truskawkowej były zielonkawe kupki, ale po truskawkowym dżemiku już nie, dziwne trochę to
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majkon
- Wylogowany
- gaworzenie
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My wrocilismy ze spcerku.juz drugi raz ponad godz i wrzask...znow wielki bol brzucha..darla sie ze 20min.masowalam brzuch,wyginalam nozki do brzucha.nawet kladlam na brzuchu.masakra.ja juz nie wiem po czym kupki maja normalny kolor.przed spacerem byla wodnista zolta az wszystko przeesrala,spiochy,body wszystko.po jogurtach???wczoraj zjadlam serek homo i danio a dzis jogurt brzoskwiniowy... odbekalam i spi mi na brzuchu teraz wiec niech tak spi...moze sie wygazuje porzadnie..
Domina ja tez jem to drozowke to herbatniki to bulki maslane.niby samo slodkie ale to dlatego ze niemamy nic innego do przegryzania...bo co nam jeszcze wolno?dzis kupilam chrupki kukurydziane...na obiady tez pomyslow nie mam...jakie miesa mozna?a parowki drobiowe gotowane jecie?banana jeszcze niejadlam...tylko jablko na surowo i raz marchewke..
Pati oczka ma zolte troche widac...mojemu synowi 17dni sie utrzymywala wyzsza bilirubina ale nas nie skieowali do szpitala..kazali badanie powtorzyc za kilka dn
Mlodziutka masz Mame Satinne:)i...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jadlam dzisiaj jogurt z jagodami .. Narazie cisza, nie placze .. Ale za to jest strasznie niespokojny
Kukurydziane juz jadlam hmm tak mysle co mozna by bylo jeszcze jesc miedzy posilkami ..
A co do obiadow to tez nie mamy z mama wcale pomyslow na nie
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Kasiu dokładnie oczka a po buzi już mnie widać, ale jednak widać.. no trudno czekamy jutro będę wiedziała co i jak
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak się zastanawiam .. od kiedy można ćwiczyć flaczka na brzuchu ??
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen, Gabilee ogromne gratulacje
Aga, Bananamama to już we 3 miałyśmy baaardzo podobne porody, ale jak patrzę na tego kruszka wiem że było warto
Monia na problemy z kupą polecam czopki glicerynowe ja w szpitalu miałam ten problem i jak ręką odjął
Olu my na usg bioderek idziemy do Bielska na Sobieskiego i na wypisie ze szpitala podane jest ok.6 tyg.życia.
Jak miło dołączyć do dzidziusiowych tematów
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
A o tabletki łaskę tu robią, co za szpital, mogłabym książkę o nich napisać. Używałam dzwonka do wywoływania piguł (chciałam ketonal) to ona wczoraj na to, że dzwonek jest dla pacjentek leżących..
Mówię pindzie, że jestem leżąca kwiczę z bólu, a ketonalu nie traktuję jak cukierków i nie jestem uzależniona.
Już tyle tu opryskliwych tekstów było.
Co do pokamru- nie mam i nie chcę mieć. Próbowałam pierwszy raz ok, a kolejne koszmar. Bawił się tylko. Lekarka mówiła, że nie mam mleka. To nie. Dziekuję. On jest taki żarłok i silny, że jak palca mu dałam do ssania to nawet to zabolało haha.
Dziewczyna obok ma i ciagle płacze, bo córka ją maltretuje strasznie..
Mleko mm to luksus dla mnie.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mleka jeszcze nie masz ale może przyjść nawał mimo tego, że nie przystawiasz. Chyba, że dają Ci już na wstrzymanie pokarmu ??
A nie przejmuj się tymi babami, jutro już wychodzicie U mnie jak baba jedna roznosiła obiad a ja chyba karmiłam Igora a dziewczyna obok po cesarce ledwo siedziała to wyjechała, że ona nie jest służącą i mamy sobie przyjść po posiłek do niej dobrze, że M był to Nam przyniósł bo zanim My byśmy się zwlekły to ona by już była na innym oddziale
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Pati - ja jem banany
Dominia - po naturalnym porodzie to chyba jak przestaniesz krwawić... ale tak na prawdę to nie wiem... W ciąży też o tym myślałam, a teraz nie mam co ćwiczyć
Sylwia - fajnie że jesteś Mi pediatra powiedział że mam sobie wybrać gdzie chcę robić usg bioderek i tam On napisze mi skierowanie. Też zalecał 6 tydzień.
Madlen - tak sobie pomyślałam jak zobaczyłam wagę Twojego Adasia, że trudno by Ci go było na początku piersią wykarmić. U mnie mała jest na piersi i jest ok, ale początki były trudne.