- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kasia dżem spróbuj ja wcinam codziennie ze świeżym chlebkiem pycha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Satine mój tez po chusteczkach huggies miał czerwony tyłek a potem nawet krostki mu wyszły. Po odstawieniu jak ręką odjął. Za to pampersy go uczulają i dady, a huggies nie
Powiem wam że wczoraj wszystko poszło w ruch, kropelki bobotic, masaże, odbijanie, kupkanie, suszarka do włosów też była, ciepłe okłady na brzuszek, przytulanie kołysanie, śpiewanie, cyckanie... wszystko wszystko, nowa butelka antykolkowa i NIC zupełnie nic nie pomagało, po 9 godz krzyku padł o 1 w nocy a ja razem z nim.
Byliśmy dziś u pediatry, bo stwierdziłam że nie wytrzymam powtórki z rozrywki. Pani go zważyła i zbadała i wszystko ok. Jeśli chodzi o kolkę, powiedziała że najczęściej dotyka chłopców. Dostaliśmy receptę na mleko bebilon pepti. Kupiliśmy w aptece i już dostał pierwszą dawkę, ale potem tak samo się prężył i płakał tracę nadzieję że cokolwiek jest w stanie pomóc, liczę jeszcze na ten bebilon pepti ale jak do jutra nie będzie poprawy to nie wiem co dalej
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Monia no właśnie ja też kupiłam sobie farbę do włosów ale nie ma mi narazie kto pomalować. a Ty sama będziesz? jaki masz kolorek?
Aganobla ja od początku karmię przez kapturki i super
Alina zagłosowane:) Nataszka słodziutka
ola 3godz. snu!!!??? podziwiam przeagentka:)
Jadzia u nas Filipek mało śpi w dzień ;P ogólnie to takie pół godz. drzemki od południa lecą
jak Wam mija dzionek? pozdrawiam gorąco
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chomiczka Mojej to się pupal normalnie odparzył Dziś już mniej czerwony, ale nadal. Wietrzymy tyłek ile możemy i smaruje ją tormentiolem.
Położna na odparzenia poleciła również puder Alantan i dziś kupię. Mam nadzieje, że pomoże.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
A tak w ogóle słuchaj swojej intuicji, serce matki wie najlepiej..
Kasia używacie Bebilon 1 tak? Może zmienicie na Bebilon 1 Comfort dla niemowląt z tendencją do kolek i zaparć?
Princess no strasznie ściskały te położne za cycki. brrr. Spytałam ich w pewnym momencie ile jeszcze razy będą to robić i czy nie mogą sobie napisać nad moim łóżkiem że nie ma mleka? I zapowiedziałam basta.
Adaś zasypia po jedzeniu zazwyczaj natychmiastowo. I zawsze ma czkawkę biedny
Pliszka fajnie, że ten Bobotic działa
Co do butelek smoczki zasysają się, bo są o wolnym przepływie.
Ja jestem zadowolona zamówiłam kolejną i antykolkową większą.
allegro.pl/butelka-260-ml-tommee-tippee-...nik-i3065053454.html
i taki wynalazak na mleko mm
allegro.pl/pojemnik-pojemniki-na-mleko-t...szt-i3067872113.html
Ale śliczny leżaczek
Paula no szóstym zmysłem czułam, ze u mnie będzie tak samo z mlekiem, więc....
Co do czujnika temperatury w Tomee Tipee ja ustawiam tak by bylo fioletowe, wtedy woda ma 37 stopni i jest ok. Sprawdzałam termometrem, a kolor różowy za ciepły faktycznie.
Michasia chodzi o grupowe PZU? Ile leżałaś w szitalu? Ja przyjechałam do szpitala w pn wieczorem, a wyszłam w piątek. To tez bym dostała, ale myślę, że u mnie będą robić problem bo to porodowe świadczenie.
Dzwoniłam właśnie do PZU, nikt nic nie wie. Zależy to od warunków ubezpieczenia. Musze w pracy sprawdzić.
Dominia ale fajny szkrabek
Kobietki jak to jest w końcu z tym becikowym? Zaświadczenie z US za 2011?
Wliczamy dziecko jako osobę do dzielenia dochodu?
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
J zaluje ze nie kupilm aventu zamiast tt.ale teraz w sklepei kupilam lovi...podobna do tej z aventu tzn cumel ma taki sm i jest bez rurek i wiecie co...niebo a ziemia...Tosia najpierw szok bo co to za cumel ale potem zjadla 60mojego pokarmu trybem ciaglym ladnie spokojnie bez lapania powietrza,nielapczywie i co najwazniejsze ladnie sie babelki w butelce pojawialy.nie bylo buczenia w brzuszku...ekstra.nigdy wiecej butelek z rurkami.musze jeszcze jedna kupic bo kupilam jedna na probe choc od razu duza taka 250 zeb na dluzej starczyla...teraz mala spi na moim brzuchu.najedzona.zjadla 50mojego i 50mm
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen jeżeli będziesz to załatwiać w najbliższym czasie to zaświadczenie za 2011, jeśli później, już po rozliczeniu pitów za 2012, to zaświadczenie za 2012 i na 3osoby wpisujesz.
Marlena buziaki dla Filipka od cioci forumowej
Kasiu też najchętniej ciągle bym jadła
Ja z laktatora korzystałam raz,jakoś nie jestem do niego na razie przekonana i do butelek, wolę jak Bartek tankuje prosto z cyca.
Oto Bartek
Dziś ma na sobie różowy polarowy pajac, nie będę robić mu zdjęć
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bez względu za który rok zaświadczenie to wypisuję na 3 osoby tak?
Piękne to zdjęcie
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ach dziewczyny jeszcze miałam pytać, czy zawsze na wizytę domową przychodzi pediatra? Bo mi położna nic nie wspominała na pierwszej wizycie.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Sylwia śliczny Bartuś u mnie była doktorka w domu
A co do becikowego ja tylko wypełniłam oświadczenie o dochodzie czyli 0.00 ksero dowodu, aktu ur i wypełniłam wniosek i to wszystko
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Madlen tak teraz juz na 3 osoby dzielisz
Usnelam .. Mama wrocila z miasta i sie Igim zajela, obudzilam sie i nie spal glodny
Wszystkie Nasze dzieciaczki bez wyjatku sa ŚLICZNE, WSPANIAŁE, CUDOWNE, JEDYNE, DO SCHRUPANIA :*:*:*:*
Kasia dobrze, ze kupilas ta inna butelke mam nadzieje, ze Tosi w koncu ulzy ten brzuszek
Chomiczka jestem z Wami i trzymam kciuki zeby malutkiego przestala meczyc ta beznadziejna kolka :*
Od kiedy sie kolki zaczynaja ? Ja slyszalam wlasnie, ze niewiele na to pomaga i trzeba je przeczekac :/ ale mimo tego jakby moj Igi mial to tez bym szukala wszystkiego co mogloby mu ulzyc, te kropelki z niemczech ludzie strasznie chwala ja mialam prosic ciocie zeby mi je na wszelki wypadek kupila ale druga ciocia powiedziala, ze szkoda wydawac kasy bo jak cos to ona je ma i mi da jakby malego bolal brzus
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa