- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Princess narobiłaś mi ochoty na naleśniki ale takie z dżemem Też nie mogę spać późno się kładę i szybko wstaję.
Ja moją małą czuję w różnych miejscach pod pępkiem i niżej, z prawej lub lewej strony, najczęściej wypina dupkę i w takiej pozycji pozostaje kilka godzin
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
magnez biorę, ale dopiero od wczoraj, żeby to oko przestało drgać...
Do tego strasznie zaczęła mnie boleć ręka, ta z której pobierali krew. Ból nie do zniesienia, najchętniej bym ją ucięła... Od czego to może być? Jak mi pobierano to nawet nie poczułam...
A ja swojego Synka w dzień czuję różnie - raz wyżej, raz niżej, ale wieczorami tylko nisko. Myślę, że to normalne:)
Mam dziś wizytę, dam znać po. Miłego!
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak chodzę na NFZ. Do tej pory nie narzekałam na gin zawsze był miły, w ogóle..sama nie wiem miał gorszy dzień czy co...noo ale fakt zawiódł mnie ta wizytą strasznie. ale najgorsze jest to, ze dzwoniłam do przychodni z pracy i tam muszę mieć skierowanie od gina wtedy nie płace a jak bym chciała zapłacić to ok 300-400zł trochę drogo będę szukac dalej...
Co do kocyków z biedronki to i ja się napaliłam na nie oczywiście M z pytaniem czy aby na pewno go potrzebujemy:) a ręczniczek fajny tylko ze w komplecie niestety a ja potrzebowała bym ewentualnie tylko ręczniczka...
Hmm gdyby nie remont w kuchni, który już trwa od prawie tygodnia( bo gips nie chce wyschnąć ) to bym zrobiła coś dobrego a tak to niestety ale nie mam warunków na pichcenie szarlotka za mną chodzi
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Czytam co piszecie regularnie, ale ostatnio jakoś nie mogłam się zebrać, żeby cokolwiek napisać.
Siedzimy i jemy śniadanie. Zaraz biorę się za pakowanie, jutro zakupy i w Czwartek o 5 rano ruszamy na turnus. Jakoś tak mi się nie chce! Ciuchy nawet poprasowane jeszcze nie są. Pewnie cały dzień mi zejdzie.
Kasia gratuluję córeczki już tak na 100%.
anet-a-1401 ja małą czuje najczęściej po lewej stronie tuż obok pępka. Wieczorami schodzi niżej i wtedy pod pępkiem pojawia się taka gula, więc wiem, że siedzi tam.
Drzyzgunia też bym się wkurzyła na Twoim miejscu (zresztą wiesz ) Uważam, że połówkowe to najważniejsze badanie w ciąży i trzeba je zrobić u dobrego lekarza i na dobrym sprzęcie.
Ja to chcę ten kocyk z Biedronki. Już powiedziałam mamie, żeby mi wzięła, bo mnie oczywiście nie będzie.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Drzyzgunia, musisz mieć skierowanie do ginekologa? Któż to taki mądry sam sobie zmienia prawo? Ciekawe, czy do stomatologa też wymagają skierowania
Byłam na poczcie, kolejka ogromna, oczywiście nikt mnie nie wpuścił. W sklepie to samo. A jedna kobieta patrzyła na mnie wręcz z pogardą
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
Hej
Tak chodzę na NFZ. Do tej pory nie narzekałam na gin zawsze był miły, w ogóle..sama nie wiem miał gorszy dzień czy co...noo ale fakt zawiódł mnie ta wizytą strasznie. ale najgorsze jest to, ze dzwoniłam do przychodni z pracy i tam muszę mieć skierowanie od gina wtedy nie płace a jak bym chciała zapłacić to ok 300-400zł trochę drogo będę szukac dalej...
Co do kocyków z biedronki to i ja się napaliłam na nie oczywiście M z pytaniem czy aby na pewno go potrzebujemy:) a ręczniczek fajny tylko ze w komplecie niestety a ja potrzebowała bym ewentualnie tylko ręczniczka...
Hmm gdyby nie remont w kuchni, który już trwa od prawie tygodnia( bo gips nie chce wyschnąć ) to bym zrobiła coś dobrego a tak to niestety ale nie mam warunków na pichcenie szarlotka za mną chodzi
Dziewczyny, a gdzie wy widzicie te ręczniczki...? ja nie mogę znaleźć na necie....
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Łucja123
- Wylogowany
- gaworzenie
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem po krzywej. Masakra!!! Nie wymiotowałam na szczęście, ale myślałam , że tam umrę. Jakie to nie dobre Fee...i do tego ciepłe mi dali.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja niedawno wstałam, przez ten katar ciągle się budziłąm i oczywiście dwa razy na siku..
princess zrobiłaś mi smaka na naleśniki a też myślałam o nich hi to zrobię na obiad
jeśli chodzi o szkołę rodzenia to tak, jest 8 spotkań 2 godzinnych w każdą środę o 17 koszt: 300zł od pary. wczoraj byliśmy się popytać gdzie w leżajsku jest i akurat rozmawialiśmy z położną która to prowadzi:D zobaczymy co i jak;)facetka mówiła, że to nie jest reguła od kiedy można zacząć szkołę rodzenia. heh;P
jaaa śliczne te kocyki z biedronki od 18.10 tak?
miłego dnia:*