- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Princess, nie nie zamierzam rodzic w domu , dopiero po powrocie ze szpitala zadzwonie i babka przyjezdza . No ale jak ktos rodzi w domu to odbiera prowadzacy polozny + wlasnie ta "ala pielegniara"
Paskudna pogoda dzis u nas Ale zdazylam byc w sklepie i kupic sobie buty wreszcie, bo w starych dziura w podeszwie na wylot Pawel od wiesniar mnie wyzwal no i mam juz z glowy i o 40 e mniej, bosze.. ale wczoraj sprzedalam swoja kurtke sprzed ciazy na aukcji za 20 e. to jakos sie cofnelo
Pralka wlasnie mi odwirowuje pierwsza ture Zuziowych szmatek och ech ach, beda sie szafeczki zapelniac
Ja popijam wlasnie kawke rozpuszczalna, dosypalam smietanke i dwie lyzeczki czekolady do picia, mmmm niebo w gebie
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas w Krakowie tez brzydko...ja jem budyń śmietankowy i zwoje mi sie przepalają od myślenia. Rozważam powrót do stanów. Ech....to wszystko nie takie proste jak myslalam. Ide do lekarza we wtorek i zapytam co mysli na temat lotu w 28 tygodniu . Lot bedzie trwal 14 godzin. A ja niepotrzebnie siedze i czytam fora na temat lotu w ciąży i sie strasze...tam same skrajne przypadki opisuja. Jezeli lekarz wyrazi zgode to zaryzykuje i polece. Syn tylko bedzie mial do mnie żal bo bedzie musial zostawic znajomych...ale nie moge ogladac sie na jego znajomych i uzalezniac naszej życiowej decyzji od jego kolegów. Czy któraś z Was latała w ciąży albo zamierza? A moze znacie kogos kto lata na tak długich dystansach?
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia, ja chciałam lecieć do Londynu (2 h) w pierwszym trymestrze, gin kategorycznie mi zabronił, ale wiesz, jakie ja miałam przeboje. Ponoć najlepiej latać w drugim trymestrze. Bierzesz od gina zaświadczenie o ciąży i się Tobą opiekują
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anuska0987
- Wylogowany
- gaworzenie
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
princess to jest szkoła przyszpitalna w leżajsku. Na pewnie że dam znać jak i co
a mnie naszło na... racuszki:) i chyba zrobię sobie ciasto do wyrośnięcia
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja bakterii nie mam wtedy, tylko myślałam, że ten Urobinogen ma jakiś związek z nimi. Też się zawsze podmywam przez siusianiem, ale powinien to być mocz nocny,a co ja zrobię, że w nocy co chwile do WC czasem muszę lecieć Dzięki za odpowiedź.
Nie lubię tego sikania. Najgorzej w niedzielę, bo już od 12.00 nic nie piję, a wcześniej tylko herbaty dwie od rana, ok.13.20 wyjeżdżamy do kościoła, bo chodzimy w Bydgoszczy na Msze Trydencką, i jak dojedziemy, to już mi się chce, obok kościoła jest Kawiarnia, ale kasują 2 zł. Raz poszłam, raz wytrzymałam i po Mszy poszłam kupić 2 rurki ze śmietana, to jako klient nie musiałam płacić, ale ogólnie ciężko czasem...
A w domu jesteśmy dopiero 0 16.00, bo mąż służy i zawsze jeszcze muszę na niego czekać...
Princess też lubię takie naleśniki, ale robię je w formie krokietów, zawijam z pieczarkami i plastrem żółtego sera i smażę w panierce. Uwielbiam krokiety, ale zawsze długo się robi.
Moja teściowa robi gołąbki ziemniaczane, ale mi jakoś do gustu nie przypadły...
Jadzia odważna decyzja, ale jakby lekarz pozwolił, to bym chyba jechała, po porodzie z Maluszkiem będzie też ciężko, dużo klamotów do tego. Syn się jeszcze bardziej zżyje z kumplami i coś o dziewczynie kiedyś pisałaś. A tam Ty będziesz spokojniejsza z ukochanym, będziesz miała jego wsparcie i chyba większe poczucie bezpieczeństwa. Do tego jak nie pracujesz, to też chyba łatwiej będzie się Wam razem tam utrzymać. Przecież tam też kobiety rodzą, już mam połówkowe za sobą, wiesz, że wszystko dobrze.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
To zazwyczaj najchętniej wpuszczają po 6 miesiącach?
Anuska Ja kupuję większość rozmiar 62, ale 56 też troszkę mam. Ale te 56 dokupię po póżniejszych USG, bo może duży dzieciak się szykuje..
- anuska0987
- Wylogowany
- gaworzenie
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marlena szkoła rodzenia fajna sprawa, też się nad nią zastanawiam
Vini też się muszę zabrać za pranie bo tak mi leżą te ubranka w tych workach. Co kupiłaś za buty? też musze sobie sprawić ale nic mi się mi nie podoba a jak już to mojego numeru nie ma
anuska ja mam ubranka na 56 i 62.
princess mnie tylko raz się zdarzyło że mi babka miejsca w autobusie ustąpiła a tak żadnej reakcji ostatnio nawet baba w kolejkę mi się wepchała bo miała tylko masło to ją zwyzywałam a ona mi że w ciąży to zabardzo mi hormony buzują.
satine mówisz że drink ci nie smakował? Miałaś 75 czy 50?
A ja wam dziewczyny pochwalę się moim płaszczykiem
- anuska0987
- Wylogowany
- gaworzenie
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A właśnie czy wy nadal macie apetyt bo ja totalnie straciłam. Wszystko w siebie wciskam najchętniej to bym jadła kisiel, budyń i piła herbatę. Dziś się zważyłam i przytyłam tylko od początku 2 kg jeszcze nawet nie nadrobiłam moich straconych 7 kg też tak macie?