- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
allegro.pl/fisher-price-hustawka-z-proje...yka-i2633304612.html
i są bardzo zadowoleni,mnie by było szkoda kaski,bo w końcu nie wszystkie dzieci lubią się huśtać i nie wiadomo jakie nam się trafi:) natomiast ich syn uwielbia i mówią,że jak koleżanka jest z nim sama w domu to spokojnie może go tam włożyć i sobie ugotować obiad,wykompać się i zrobić coś w domu lub koło siebie:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

www.wiocha.pl/749991,Zabawa_szalonych_chomikow
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- patrycja85
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
szkoda że koniec tematu o teściowych bo miałabym kilka historii:) to już tak chyba jest i zawsze bedzie. mnie najbardziej wkurza to ze muszę mówić mamo! proponowałam po imieniu ale chyba mi na złość się nie zgodziła:) i mowię bezosobowo a jak już trzeba to MAMO. głupie to jest bo ona nie musi do mnie mówic córko tylko jak już to synowa-w ogole zastanawiajace to jest ze my musimy mówić mamo a na nas mają osobne słowo!!!!!!!!!!! ale może faktycznie zmienmy temat bo się ciśnienie podnosi.
miłego dnia dziewczyny, ja mam dzis dzien marudzenia:/
- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u mnie zapowiada się słoneczny dzień

ja dziś na obiad mam krokiety z barszczem czerwonym

widzę że minął mnie cudowny temat rzeka "teściowa'', moja jest spoko na odległość

spełniłam teściów marzenie zaszłam w ciąże i będę miałą syna o że SYN to dla nich najważniejsze bo brat mojego m ma dwie córy i wiecie...nazwisko by się zatraciło..

kurcze super ta huśtawka!! ale cena też fajna..
ja niestety wszystko musze kupić sama, w rodzinie małych dzieci nie ma więc w spadku nic nie dostaniemy, koleżanki dzielą się na te które wpadły 4-6lat temu i ciuszków już nie ma, albo na te co dzieci jeszcze nie mają więc nawet na ciuszki nie mam co liczyć
jestem wydatkami lekko wystraszona ;( i tak myślę ze od listopada zaczne już coś kupować..
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
vernix-wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! duzo zdrowia dla Ciebie i dzidzi:) zdrowie najważniejsze, reszta sama przyjdzie:)
szkoda że koniec tematu o teściowych bo miałabym kilka historii:) to już tak chyba jest i zawsze bedzie. mnie najbardziej wkurza to ze muszę mówić mamo! proponowałam po imieniu ale chyba mi na złość się nie zgodziła:) i mowię bezosobowo a jak już trzeba to MAMO. głupie to jest bo ona nie musi do mnie mówic córko tylko jak już to synowa-w ogole zastanawiajace to jest ze my musimy mówić mamo a na nas mają osobne słowo!!!!!!!!!!! ale może faktycznie zmienmy temat bo się ciśnienie podnosi.
miłego dnia dziewczyny, ja mam dzis dzien marudzenia:/
o miałam to samo

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

aksa... jak za mną już od jakiegoś czasu chodzą krokiety...
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja tez mam problem z mówieniem "mamo",raczej staram sie mówic bezosobowo, bo jakos ciężko mi to przychodzi. Ale może z czasem jakos się oswoję. Mój mąż za to nie miał z tym żadnych problemów
aksa... jak za mną już od jakiegoś czasu chodzą krokiety...
mój mąż od razu mówił do mojej mamy na ty bo sama mu to zaproponowała, no i ja też się tego spodziewalam po teściowej no ale tu zonk był, teraz też mówię mamo i juz sie dawno przyzwyczaiłam , choć nie traktuje jej jako mamy bo mame ma się tylko jedną
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
patrycja dawaj historyjki o teściowych są boskie;p a jak się wygadasz to ci ulży

a własnie ile ciuszków i jakich na sam początek?bo ja nic nie wiem ;/ niby czytam tu i tam ale wszędzie co innego i już mam taki mętlik w głowie że ło
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
www.frani.pl/artykul/wyprawka-dla-noworo...j-potrzebnych-rzeczy
Ostatnio często przeglądam ciuszki na www.tablica.pl i powiem Wam, że z poczatku podobało mi się praktycznie wszystko... nawet mialam upatrzony jeden super zestaw za 200zł 45 ciuszków w super stanie.
Ale tak zaczęłam się głebiej nad tym zastanawiać co potrzebuję i przyznam szczerze,że częsci z tych rzeczy bym np nie włożyła. Bo np nasze dzieciatka urodzą się w marcu. Biorąc pod uwagę, że to jeszcze nie wiosna to wydaje mi sie,że np trzeba patrzec te najmniejsze rzeczy mysle ze wiekszosc z długim rękawem (bodziaki itp), jesli mamy z krótkim to wiadomo ze coa cieplego na wierzch.
Jak tak zaczelam sie zastanawiac nad tym, to stwierdzilam, ze skompletowanie ciuszkow to wcale nie takie łatwe zadanie (no chyba ze sie dostaje wielka pakę od kogos)
Ja wlasnie na poczatku pażdziernika chce sobie zrobic taka liste co potrzebuje, ile itp Do tego przykladowa cena, zeby mniej wiecej wiedziec jakie koszta beda mnie czekaly.