BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 6 miesiąc temu #433805 przez andzia_zg
patrycja85 to poszukaj - przyda się :-)

aksa to po fryzjerze będziesz piękność :lol:

Mi wystarczyło,że umyłam wczoraj włosy,to od razu sie lepiej poczułam, bo po weekendzie jak cały czas leżałam to wyglądałam jakby mnie krowa liznęła :silly:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #433810 przez Lafi
witam kobitki:)
Vernix wszytkiego naj, a ja mam dziś ricznice slubu z mężem:)

pisałyscie o teściowych ja mojej nie widziałm na szczęście od marca, na jeje myśl nóż w kieszeni sie otwiera:)

byłam dzis w pracy z l4, myslałam ze nie wyjde z tym pogadać z tym, a podopieczne też się stęskniły pytały kiedy wracam:)

12 lata 6 miesiąc temu #433811 przez aksa
wydaje się nie przesadzona:) ale potwierdzam żeby ktoś doświadczony się wypowiedział:)

ja jednie nie będę kupować kombinezonu..kupię ten rożek kocyk i jak ze szpitala to wystarczy ja mam termin na 17 marca, zaraz kwiecień i raczej nie skorzystamy za bardzo z kombinezonu..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 6 miesiąc temu #433813 przez andzia_zg
Ooo super :-)

teraz tylko dopasujemy ile mniej więcej czego trzeba jak nasze dzieci urodzą się w marcu i będzie git :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #433818 przez aksa
andzia ja to nie wyglądam po prostu...musze farbe zrobić i jakoś je ogarnąć bo od 4mc nie farbowałam!! z domu nie mogłam wyjść to ludzi nie straszyłam ale teraz..dla dobra innych trzeba iść;P zresztą będę wyglądać nareszcie normalnie nie jak mop :laugh:

Lafi wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!! :) :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #433820 przez andzia_zg
aksa ja tez nie chcę kupowac kombinezonu, bo na wiosnę po co.

Odnośnie farbowania włosów.
A wiesz, że ja jeszcze nigdy nie farbowałam włosów? Zawsze jakoś bałam się, że wyjdzie mi jakis dupowaty kolor i że będę w nim wyglądała jak "skocz po wino" i rezygnowałam. Ale po porodzie chyba w końcu się zafarbuje i zrobię kolor podobny do tego co mam tylko lekko ciemniejszy. W ogóle mam jakies takie siano na głowie, 5 włosów na krzyż i jak wychodzimy to nawet mąż mówi, zebym coś zrobiła z tymi włosami, bo siara miec taką miotłę na głowie. Owszem jak umyje to mam ładne loki ale potem robi się siano, a nie chcę teraz pakować full kosmetyków na głowę i mase pianek skoro siedzę w domu. w domu moge wyglądać jak "idź stąd i nie wracaj" bo nikt mnie nie ogląda, a dzieki temu może troche włosy odpoczną mi od tych pianek, lakierów itp.

lafi wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-)
Ale masz fajnie, że tak masz fajnie w pracy :-) że juz się dziewczyny za Toba stęskniły :-) to bardzo miłe. Tez bym tak chciała.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #433825 przez patrycja85
może faktycznie ten kombinezon zbędny i takie rożki wystarczą. redakcja m jak mama po prostu nie uwzględniła niecierpliwych marcówek, ale może niebawem będzie wiosenna edycja wyprawki:)

12 lata 6 miesiąc temu #433828 przez andzia_zg
patrycja85 napisał:

może faktycznie ten kombinezon zbędny i takie rożki wystarczą. redakcja m jak mama po prostu nie uwzględniła niecierpliwych marcówek, ale może niebawem będzie wiosenna edycja wyprawki:)

Na każdą porę roku inne ciuszki się kupuje. Ale cos mi się wydaje, że tu na forum w niedługim czasie stworzymy własną, marcową wyprawkę :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #433839 przez mamcia2013
O bosheee, Andzia ja z Tobą oszaleję, czytam co piszesz i glupawka mnie wzięła hahah kolejne teksty nie do pobicia:
"wyglądam jakby mnie krowa liznęła" :woohoo:
ale tekst Twojego męża mnie rozwalił:
"zrób coś z tymi włosami bo siara mieć taką miotłę na głowie".
Hahahaha :D

Lafi najlepszego dla Was :)

co do wyprawki dla dziecka to szczerze to sama nie wiem co kupować a co nie :) okaże się w praniu co potrzebne :)

12 lata 6 miesiąc temu #433844 przez aksa
andzia nigdy nigdy? łał :) ja pierwszy raz się zafarbowałam mając 17lat ;P i od tamtej pory regularnie;p miałam już na głowie kolory od granatowej czerni po rudy :laugh: uwielbiam zmiany na głowie i nigdy się nie bałam jak wyjdzie masakra to wychodze z założenia że się pofarbuje czymś ciemniejszym i zakryje ;p kumpela jak mnie kiedys pofarbowała to miałam zajebisty pomarańczowy pas startowy na czubku głowy a na drugi dzień egzamin na uczelni i to ważny;p ubłagałam moją fryzjerkę żeby mnie przyjęła przyznam się że na mój widok jak zdjęłam kaptur popłakała się ze śmiechu :dry: B)

teraz noszę taką fryzurkę na boba najlepiej w niej wyglądam ale już mi się nudzi :laugh:

podobają mi się też takie bujaczki allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...8kg-i2647611646.html

12 lata 6 miesiąc temu #433850 przez aksa
może nie konkretnie taki model bujaczka ale coś takiego..,

12 lata 6 miesiąc temu #433856 przez mamcia2013
Aksa świetny ten bujaczek i widać że starsze dziecko też z niego korzysta :)
"pas startowy" haha też bym się pewnie popłakała. Grunt że doprowadziła łepetynkę do stanu gotowości :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #433858 przez andzia_zg
aksa fajne te bujaczki.

A wracając do włosów to naprawde nigdy nie farbowałam. Raz siostra próbowała mi zrobić kilka pasemek ale w ogóle mi nie złapała farba. Jak byłam potem u fryzjera to powiedział, że rzeczywiście niektóre osoby mają coś takiego, że włosy nie przyjmują farby i ja moge tak własnie mieć i też odradzał farbowanie. Mówił, że moge miec tak, że albo kolory nie bedą mi łapały albo złapia strasznie słabo i będę wyglądała jakby mnie coś "wypłukało" Wiec od tamtej pory nawet nie myślalam o farbowaniu. ale zbieram się powoli psychicznie i po porodzie chce zaryzykować

Oj mamcia2013 ale z ciebie chichor hihi :silly: :lol: :woohoo:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 6 miesiąc temu #433859 przez patrycja85
aksa to chyba najpopularniejszy bujaczek w kraju, a skoro cieszy sie taką popularnością to musi być dobry:)
niech mnie ktoś stąd przegoni:) muszę się uczyć!!!

12 lata 6 miesiąc temu #433861 przez andzia_zg
patrycja85 będzie trudno cie stąd wygonić, bo to forum uzależnia hihi :silly: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka