- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia bierz śmiało magnez ja tez biorę już na zapas bo w poprzedniej ciąży bardzo skurcze mnie w łydkach i stopach łapały i nie chcę powtórki w końcu tatuś wie ze na 100 % nosisz dzidzię w brzuszku
Maja fajnie ze z małym już lepiej ja mam ciążowe spodnie 2 pary z poprzedniej ciąży ale nie lubię ich bo mają szerokie nogawki a teraz sobie kupiłam w lidlu leginsy ciążowe za 20 zł super wygodne i w hm spodnie ciążowe za 40 zł też wygodne
Chasiami pokaż sie jak z ciebie ładna mamuśka w nowej sukience
Kasia ja też będę musiała kurtkę kupić ale jeszcze zobaczę u nas dzisiaj słoneczko
Ela ile tabletek mg bierzesz ? super że wróciliście cali i zdrowi mi trochę ręce puchną ale lepiej juz raczej nie będzie poleż trochę i odpocznij ej dobra rada z tymi workami próżniowymi ale sie obłowiłaś super ciuszki
też nie wiem kiedy prać ciuszki ale najpóżniej chyba w listopadzie
Studentka wiekszą lepiej dziecko okryjesz więc mozesz spokojnie brać ja chyba też mam tą większą ale nie pamiętam
Stokrotka poka wózek
odpoczywam ile wlezie a raczej ile wyleżę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Stokrotka musiałam sprawdzić co to jest minky bo nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Może podpowiesz jaki warto kupić albo może Tobie chodzi po głowie jakiś konkretny bo na allegro widzę, że tego sporo. A jaki wózek zakupiliście?
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Monika ja bede myslala o czyms w tym stylu
maylily.pl/produkt/magiczny-kocyk-motyle-na-trawie
tylko na tej grupie co pisalam wczesniej na fb sa mamy ktore szyja kocyk i podusie taniej:-) bede do nich pisala ale odkladam to na przyszly miesiac bo w tym juz limit wydatkow wyczerpalam:-)
Zalaczam zdjecia wozka, pamietam ze pisalam ninoczce (ciekawe co z nia) ze taki mi sie nie podobaja, ale bede teraz taki miala:-)
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Stokrotka wózek naprawdę fajnie wygląda, i co ważne jest ścianka między dziećmi.
Monika ciuszki wyglądają na duże, bo większość jest na 74 lub nawet 80.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
elka super ciuszki, widać, że naprawdę udane łowy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
studentka no ja też się nie łudzę,że te pajączki mi zejdą no cóż taka będzie nasza uroda co do pościeli to sama nie wiem i z chęcią poczytam co nasze doświadczone mamy poradzą
a wózek wybraliśmy camarello carmela ten co na zdjęciu granatowy z białą skórką,tylko weźmiemy biały stelaż i kółka bo te czerwone mi nie leżą
co do prania ciuszków to ja piorę na bieżąco w zwykłym proszku a w listopadzie wypiorę a Loveli
z ruchami to jest tak,że mój uparciuch czasem też przestaje się ruszać jak mąż położy rękę,pytałam o to mojej gin i powiedziała ,że maluch wyczuwa dotyk inny niż matki i czasem dlatego przestaje brykać
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasiu ładny wózeczek, taki bardziej klasyczny.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Ciuszków bym kupiła więcej, ale już czułam zmęczenie i wróciliśmy do domu, jakby nie to, to mnie cięzko by było z tamtąd wyrwać A twoj wózek naprawdę.superowo wygląda!
Stokrotka tego sklepu akurat nie znam, ale ta stronka nie chciała mi się odtworzyć.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Generalnie chcialam miec gondole takie normalne osobno a nie spiworkowe, ten pmarancz mnie troche denerwuje no i brak skretnych kolek:-)
Ale cena i stan jest duzym atutem, uznalismy, ze na ta cheile wezmiemy go, jesli sie nie sprawdzi to kupimy nowa spacerowke, a to i tak cenowo wyjdzie nam taniej:-) blizniacze wozki sa drogie, a do tego trzeba jeszcze kupic dwa foteliki.
No wlasnie jestem ciekawa jakosci bo ceny wydaja mi sie calkiem fajne:-)
Montresor wypowiesz sie co do jakosci?
A jak Ty sie czujesz bo milczysz???
Bede szukala u mam co szyja ale zobacz sobie te kocyki sa milutkie i mieciutkie super. Dam Ci znac jak bede miala juz w domu co i za ile mi sie udalo:-)
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pomarańcz przy tym graficie wygląda dobrze. Zwłaszcza, że to taki dodatkowy, ożywiający resztę kolor. Może tylko te przednie kółka przydałyby się skrętne ale za to ta cena. Nie dziwię się, że go kupiliście. Może przy użytkowaniu go polubisz
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
"bóle , które pojawiają się po bokach dolnej części brzucha są odpowiednikiem bólów wzrostowych, są wynikiem rozciągania się mięśni i więzadeł podtrzymujących powiększającą się macicę.Ból może przypominać skurcze, być ostry lub kłujący, tępy, może bardziej doskwierać, kiedy wstajesz z łózka lub krzesła albo gdy kaszlniesz.Trwa chwilę lub przez wiele godzin i jest czymś zupełnie normalnym. Dopóki jest przejściowy i nie towarzyszą mu inne objawy ( np, dreszcze, gorączka, krwawienie czy zawroty głowy), nie trzeba się nim przejmować" Mam nadzieje, że troszkę nas wszystkie uspokoiłam
Dobrej nocki!
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Ha ja dziś też dziś leniwie ( jak przy szarańczy można powiedzieć ) Ale obiadek wczorajszy ,mama była , więc dzieciaczki miały co robić , do tego młoda sie rozłożyła ......Weekendy na nich źle działają, bo chorzy sa po.
wiecie , że ja wchodzę jeszcze w zwykłe dziny.....chyba tylko jedne spodnie mam przyciasne , ale akurat jakoś mi nie szkoda , ale w domu w legginsach chodzę ale zwykłych
W zmię z kurtka jest faktycznie problem , ja mam po synku (po ciąży z nim ) płaszczyk w rozmiarze 40 , i o ile nie zapinałam się na guziczki to zawiązywać się zawiązywałam i jakoś dało radę przeżyć , wiec mam nadzieje , ze teraz też jakoś prześcigam
OOO zazdroszczę wam tych kopniaków , jejku te moje nie chcą się ujawnić , a przecież nie jestem jakoś mega daleko za Wami i do tego dwójka , a oni nic nie chcą dać o sobie znać , kilka razy czułam (a bynajmniej tak mi się wydaje) jak się któreś przekręca , ale od dłuższego czasu cisza .......
Ula no ucina mi i tylko twoje ..... nie wiem czmu , a najpepsze , że ten post dzisiejszy na tele oki , a na lapku mi ucieło
raczej się przygotuje na niespodziankę i pomyślę konkretnie , bo jakoś cały czas mam takie przeczucie , że lekarz się pomylił , albo tak jest bo tak ja chcę
Studentka u ciebie to faktycznie leń
Maja ja myślę o listopadzie/grudniu .Suszyc raczej będę miała gdzie , poza tym w domku zawsze napalone i grzejniki ciepłe także bez problemu będzie z suszeniem , a nie chce , żeby tez za długo leżały
Ela ciuszki super , fajne to jest właśnie z nl z tymi kiermaszami.mi kumpela zawsze kupuje
Ula ale poczekaj jak wykończycie już budowę , odetchniecie , no i najważniejsze wreszcie na swoim
Stokrotka właśnie jaki wózek , pochwal się .Fakt 350 zł za podwójny to grosze , ale ja chyba bym nie kupiła takiego co mi się nie podoba czy mi nie odpowiada
boshe wczoraj go pisałam hehheh dzis dopiero maiłam chwilę wysłać
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Stokrotka wozek mam taki sam tylko pojedynczy i wychowałam w nim 2 córy i było ok to trzecią też wychowam zawieszenie może nie jest jakieś super ale to że dasz 2000 też ci tego nie gwarantuje a dziewczyny moje bardzo długo w nim spały bo ma miękkie brzegi i swobodnie mogły nogi wyciągać newet jak by ci nie odpowiadał to na lato kupisz sobie za to fajną spacerówkę i będzie ok
Ela od dzisiaj biorę po 3 tabletki mg dzięki za info będę spokojniejsza
Kasia wózek mi się podoba jak dla mnie to czerwone kółka są ok i po spacerkach brudu tak nie będzie widać jak się nie doczyści do końca a z białym to różnie jest no i najważniejsze czy gondla jest w środku spora żeby długo posłużyła maleństwu
Luska nie wiem co z tymi postami mi jak na tablecie ucina to powieksm obraz i jest ok jak 2 dzieci cię zacznie kopać to ci się odechce no ja tez tak mam ale chyba przez to ze bardzo bym chciała synusia ale na porodówce biorę to co sie urodzi i zamiany juz nie będzie oj nawet nie wiesz jak bym juz chciała się przeprowadzic
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie np tatus jeszcze nie czuje:-\
Dalam fotki wozka jakas strone albo dwie wczesniej:-)
Dla mnie cena jest wazna:-) mamy sporo innych wydadkow:-)
A wydanie na zestaw 3w1 okolo 5 tys. to mnie serce bolalo:-)