- Otrzymane podziękowania: 56
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Studentkae ja też jak oglądałam w necie to strasznie napaliłam się na ten jane muum, wygląda super i sporo ich jest w fajnym stanie do kupienia na olx, ale jednak chyba postawię na jedo.
Maja nie zamartwiaj się na zapas, na pewno ta plamka to nic strasznego, a grzybica przejdzie, ja też często mam jakieś infekcje teraz, takie już chyba uroki ciąży;/
Mamuśka gratuluję 5 rocznicy! Ja narazie 3,5 kg, ale teraz dopiero się zacznie....
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Teraz bedzie praktyka wiec notatki zbedne:-)
Ja wzm powiem ze rozuiem Waszych facetow bo ja tez w ciazy mam leki:-)
Ale mi sie wydzje ze ja powoli zapomina jak to jest bo tez nie mam parcia:-)
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Mmamuśka szkoda , ze maluszek nie pokazał co tam jest między nogami , ale z ego co dziewczyny napisały wychodzi , że dziewczynki takie wstydliwe , bo chłopaki to rozwalają nogi i dają podziwiać I gratki z okazji 5 rocznicy
Martadiana ,osobiście tez wole spodnie i bluzkę ale w szpitalu rzeczywiście wygodniej jest mieć koszulę , niż walczyć co chwila ze zdejmowaniem portek , a po porodzie , to juz w ogóle lepszy komfort
Co do aliexpress.com yto ja nie robiłam osobiście , ale stonkę już dowiedziałam.Wielu moich znajomych korzysta i jedniy chwalą , zwłaszcza ci z uk , ale kumpela tu z pl zamawiała i mówi , że dwie paczki jej nie przyszły (opłaconej już ) wcześniej było oki , jakość tez niezła , ale się w końcu nadziała .Ja chyba wole nie ryzykować
Ninioczka napewno wszystko jest ok z maluszkami , u nas zawsze był problem z główka , że była za mała , a dzieciaczki sie rodziły zdrowę .
Ninioczka mi też średnio się podoba , ale już szukam i szukam ,poza tym bardzo małe te gondole 72cm
No fakt , że ciąże bliźniacze się dzielą na różne , ale z tego co wiem , to z góry jest traktowana jako zagrożona , bo może właśnie dojść do przedwczesnego porodu , większe ryzyko jest też z chorobami typu ciążowa cukrzyca , cholestaza itd..... i chodzi po prostu o większa uwagę dla ciężarnej. Mój lekarz widzę , że inaczej prowadzi mnie teraz jak z Aureśką .I tu się zgodzę ze stokrotką obciążenie dla kobiety jest dużo większe
Maju na pewno z dzidziusiem wszystko oki , a am plamka to nic poważnego , zobaczysz będzie dobrze.i grauluję dziewczynki na pewno się we wtorek potwierdzi
Stokrotka jasne , że lukałam na tego doriana , ale jako ciężko widzę składanie go , a u mnie naprawdę o w sumie podstawa , bo nawet żeby chleb kupić ja muszę najpierw wpakować się do auta , to samo z lekarzem, zakupami wszelkiego rodzaju , czy chociażby kawa u znajomej , to najpierw jest pakowanie do auta ,a później wypakowywanie ,.......
tatntum verde jest dobre, płukanie solą (ale ja tego w życiu nie robiłam , bo pewnie by się to źle dla mnie skończyło )
Chasiami to czekamy na wieści '
Ninioczka z ymi ruchami na godzinę to takie....... hmmmm no ja bym nie panikowala zbytnio , bo każde dziecko jest inne i niektóre to leniuszki , moja mała potrafiła siedziec cicho przez cały boży dzień , że juz była wizja szpitala.ale jak juz na lewy bok si połozyłam narzarłam snicersów to dała łaskawie kopniaka .
Ach przez te wózki zapomniałam wam napisać PASOŻYTY SIĘ ŁASKAWIE WCZORAJ ODEZWAŁY:) W każdym bądź razie któryś na pewno, na wysokości blizny po cc , no może troszkę wyżej.Kopniaczki był wyraźne, dziś cisza (albo poprostu jak zwykle nie wyczułam bo czym innym byłam zajęta)
Stokrotka na jakim forum jesteś ??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzieki dziewczyny za opinie odnośnie wózków , ja już dziś taka zła byłam , że kupiłam hahaha .Zoom jednak , znaczy zamówiony mam ,jeszcze nie sfinalizowaliśmy transakcji. Zaraz wam wyślę i chyba wydaje mi sie , że będzie fajny , bo juz szukam od miesiąca przeszło i jeszcze nie trafił mi się taki , żeby i był foteliki co chce i ten rocznik (na bank jest kupiony po 2012 bo spacerówka jest po liftingu) i kolor nawet .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Chasiami co po wizycie - mam nadzieję, że ok?
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
mam skurcze jak sie nie polepszy do jutra to do szpitala mam skierowanie.
Dostałam Duphaston, scopolan, magnez - to wszystko 3 razy dziennie do tego kazała mi kupic Omega 3 nie mam pojecia po co?
Oprócz tego mam jakąś infekcje
Mówiłam wam dziewczynki ze było tego za dużo ostatnio (tych imprez) i wydaje mi sie ze to przez to.
A pozatym dziecko baaardzo duże - 902 gramy w 24 tyg, gin powiedziała mi ze jak przekroczy wage 4,5 kg to będzie cc a wszystko na to się zapowiada
No nic ważniejsze zdrowie dziecka
I mam duuuużo odpoczywac i zero seksu.
(i znów nie czułam skurczy, napiec brzucha czy jak to nazywają - podobnie było przy Ali)
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Jesli chodzi o seks o ja też na razie mam celibat, przez te ciage infekcje i branie ciągle globułek, choc mój to by chiał, ale mi jakos sie nie śpieszy
Byłam dzis w smyku i kupiłam buty Oskarkowi na zime i uwaga za 12zł, a buty z wygladu fajne, ciekawa tylo jestm jak w praktyce się sprawdzą, ale za te pienądze to i tak sie opłacało.
Jutro jade z małym na kontrole, mam adzeje że mu pzejdzie to choróbsko juz całkiem, bo te ciągłe wizyy lekarza i w aptece mnie wykańczają
Dobranoc
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Musze obejrzec dokladniej ta strone bo fajne ciuszki tam sa przynajmniej na zdjeciach, a jak jakosc?
Super ze cie wreszcie skopaly:-) !
Podczytuje baby boom o ciazy blizniaczej:-)
Chasiami bardzo duze Twoje malenstwo! Uwazaj na siebie abys nazbierala sily jeszcze na wesele brata!
Maja cena super:-) !
Ja jutro ide do doktorka i juz mam nerwa:-\ trzymajcie prosze kciuki za maluszki i szyjke:-) !
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ela a jak stosowałaś ten rumianek? NAparem podmywałaś, w jakich proporcjach z wodą? JAkby mi się znowu jakieś paskudztwo przyplątało to fajnie wiedzieć
Chasiami Maja dobrze mówi, musisz się oszczędzać, imprezy były i będą wszyscy wokół muszą zrozumieć,że nie mozesz tak ciągle biegać, a jak przesadzisz to później nawet do brata na wesele cieżko będzie się załapać, a ta impreza akurat obowiązkowa;) Jej, jaka duża ta Twoja dzidzia, Ala teraz też większa od rówieśników, czy to tylko tak w brzuszku u mamusi dobrze się rośnie?
Maja zakup faktycznie po okazyjnej cenie, dużo zdrówka dla Ciebie!
Stokrotka na pewno u gina będzie git, trzymam kciuki i daj znać po powrocie!
AAA... dziewczyny! Wreszcie się doczekałam, Mój MAły Leniuszek mnie skopał wieczorem, ale jak zaczął to od razu porządnie, że nie miałam żadnych wątpliwości;) Nawet Tatuś się załapał na jednego szturchańca;P
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Luska gratuluję zakupu wózka, mój kuzyn miał ten sam dla bliźniaków.Byli bardzo zadowoleni, jednak ok roczku kupili już spacerówkę jedna obok drugiej, bo podobno to lepiej działa na rozwój dzieci.
Chasiami odpoczywaj i nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze! A wagą dziecka bym się tak nie przejmowała. Mnie też lekarz raz nastraszył, że Adaś jest bardzo duży, wg pomiarów miał jakieś 3 tyg do przodu. Straszył mnie ponad 4kg dzieckiem. Okazało się, że akurat trafiliśmy na etap mega wzrostu i już na późniejszych usg było ok, a mały urodził się z książkowymi wymiarami.
Wczoraj miałam dzień atrakcji, już w południe miała dosyć :/ Najpierw przez pół nocy męczyło mnie jakieś zatrucie, później spaliłam suszarkę do włosów, aż korki poszły w całym mieszkaniu, a po chwili Adaś napił się octu :/ Mam nadzieję, ze dziś będzie lepszy dzień.
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Dzisiaj troszke mniej boli mnie to krocze ale brzuch już nie ciągnie tak często, leże ale z córką to niemożliwe Mama siku mama kupka, mama mniam mniam, mama piciu i tak w kółko.
Nic mykam
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z gory przepraszam ze nie odpisze, ale jestem zdolowana, wlasnie wrocilam z drugiego usg i dostalam skierowanie do szpitala na trzecie, bo ten drugi lekarz tez nie widzi jednej nerki
Odezwe sie jak dojde do siebie.