BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 3 miesiąc temu #926149 przez ninoczka
to kelis mozesz dac jeszcze raz linka?

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #926166 przez Stokrotka34
:-) ufff po wizycie maluszki rosna zdrowo, jedno to na pewno dziewczynka, a drugie moze byc dziewczyka, ale lekarz nie byl pewien bo nozki sciskalo:-)

Ja znam tylko kocyka i poduszki 130 zl, o ochraniacze sie nie pytalam:-) wybiore sobie material i chce do pon zamowic:-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #926174 przez ela85
Stokrotka fajnie, że wszystko ok, no i gratuluję na pewno jednej dziewczynki !!!
Ninoczka chcesz linka do tych getrów??? czy od kelis do czegoś innego?
Podziękowania: Stokrotka34

10 lata 3 miesiąc temu #926181 przez kelis3
Ninoczka jesli chodzi o leginsy, to Ela dawala linka

Stokrotka gratuluje conajmniej jednej dziewczynki! Ciesze sie, ze dxidzie dobrze sie maja, rosna zdrowe i zadowolone:)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #926185 przez Monika_1985
Ninoczka link do legginsów allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=14217783

Ela tak to ten link od Ciebie! :) Wielkie dzięki. W tych z panelem zakrywają one cały brzuchol więc pęcherza na pewno w tym roku nie przeziębię jesienią ;) Straszne, że jeszcze czasem męczą Cię wymioty. Ja też mam niekiedy twardszy brzuszek ale to chyba tak jest.

Kasiah dużo dużo zdrówka! Pełno teraz ludzi przeziębionych i ciężko czegoś nie złapać.

Stokrotko super! Gratuluję co najmniej jednej córeczki, to teraz pytanie co druga dziecinka ściska między nóżkami. Kiedy masz następną wizytę? A do tej dziewczyny od kocyków podesłałabyś mi adres mailowy to jak będę "przy kasie" to bym do niej napisała :).
Podziękowania: kasiah06

10 lata 3 miesiąc temu #926193 przez Mamuśka 2222
Monika...hym no własnie nie wiem kiedy mi teraz zrobi usg pewnie kolo 30 tyg....wiec troszke sobie poczekam.... :huh:
a chcialam sobie porzadki z ciuszkami porobic bo mowie ze jak chlopczyk bedzie to wszystkie ciuszki powydaje...bo rozowe po córce...a tak to nie wiem...jeszcze sobie polezą ;)

10 lata 3 miesiąc temu #926202 przez Monika_1985
Mamuśka jak Ty wytrzymasz te 9 tygodni! :blink: Ja nie dałabym rady! Zbyt ciekawska jestem :)

Kurcze maluch tak się ułożył, że co chwilę biegam do toalety bo mam wrażenie, że zaraz posikam się w majtki :silly:

10 lata 3 miesiąc temu #926206 przez luska
Chasiami kurcze to ty odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj żeby cię szpital ominął , no fakt przy dwulatce się zbytnio nie da .......

Mammuminka kurcze może to jakiś pechowy zbieg okoliczności , że nie widzieli , a w rzeczywistości wszystko jest oki .Życzę ci tego , bo podejrzewam jak się musisz teraz czuć , przecież każda z nas chce mieć w 100% zdrowiuśkie dziecko.Ale tak jaknapisłam Stokrotka z jedną nereczka da się normalnie żyć

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Stokrotka to chyba nie te linki ??mi jakieś przepisy wychodzą , a nie teraz wlazło foto

Ksiah ja jeszcze pewnie będę wkładać jakiś cieniutki kocyk , no i przeważnie w gondolkach są te pokrowce na nóżki, więc spoko starczy , no chyba , że będą jakieś większe mrozy.......

Agat sprzedawca faktycznie miała na imie Marcin....... i mają 16mczne bliźniaki

Monika ale ja tez tak mam z tą moją głową......chodzę ak roztargniona że kompletnie nie wiem co robię

Ela na pewno wszystko oki , właśnie nie nakręcaj się chociaż łatwo się mówi....... Mnie też dziś na wieczór bolał strasznie brzuch nad blizną po cc , ale naprawdę mocno i do tego w piczce , dopiero jak poleżałam na lewym boku o przeszło

Sokrotka gratuluje dziewczynki , ciekawe czy drugi maluszek to też babeczka :) a przeczucia jakieś masz , ale jak aka wstydliwa o pewnie też .A powiedz mi z tymi kocykami jakich one są rozmiarów , mogła byś my dać jakiś kontakt do tej laski , bo na np bym chciała same kocyki o rożnych rozmiarach .a tez już bym chciała zamówić , bo mnie dziś mamuśka zaskoczyła , bo ja kupiłam ten wózek , a kasy brak :P dopiero 25 będzie i chciałam pożyczyć od mamci , przelała mi dziś na konto i powiedziała , że mamy nie oddawać :D Boshe jak ja mam dobrze z ta moja mamą , mam nadzieje , że ja tez będę taka dla swoich , bo ja się na niej nigdy nie zawiodłam

Monika ja mam dziś to samo z pęcherzem i do tego mnie boli .......ale to chyba maluchy uciskają

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #926211 przez ninoczka
Dzieki dziewczyny za linka do getrow.Cxyli te po 10.99 sa takie normalne w pasie a te po 13.99 czzyli z panelem sa takie nakladane na brzuch?
Stokrotka ciesze sie ze w koncu wiesz choc o 1 dziewczynce-cos mi sie zdaje ze 2 tez bedzie dziewuszka.I ze dzidzie zdrowe.A masz ich wage?

[/url]

10 lata 3 miesiąc temu #926225 przez Monika_1985
Ninoczka te z panelem to dokładnie takie nakładane na brzuch a klasyczne wydaje mi się, że są normalne pod brzuchem. Nie wiem bo choć zamówiłam normalne i jednocześnie tańsze dostałam te z panelem, droższe :whistle: Także jak u nich zamówisz to na wszelki wypadek w uwagach napisz dokładnie jakie chcesz.

Luska ja mam tak samo dobrze z rodzicami. Dali nam połowę kasy na ocieplenie pokoju a już się zdeklarowali, że kupią nam wózek. Już mi wstyd ale jak będzie u nas lepiej na pewno się odwdzięczymy :) A 25ty też nie tak daleko więc będziesz miała kumulację ;)

10 lata 3 miesiąc temu #926289 przez Stokrotka34
Ja to jestem jednak gamon, wczoraj nie wytrzymalam i umowilam sie na usg 4d, bo sie zmartwilam ze wy dostajecie liste parametrow a ja nic i moze moj lekarz nie robi dokladnie, moze czegos nie sprawdzil, wali mi na dekiel:-\ wiec potrzymajcie jeszcze troche kciuki:-) prosze

Dziewczyny ja pisalam do tej kobietki od kocykow na fb.

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu #926290 przez Stokrotka34
Rodzice sa jednak niezastapieni mo tez nam bardzo duzo pomagaja:-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu #926329 przez maja001
stokrotka trzymam mocno kciuki
luśka pozielam w pełni twoje zdanie co do rodziny
ela może skontaktuj się z położna i powidz jej o tch wymiotach
Monika z oskarkiem już dobrze, jeszcze tylko nystatyne mu podaje na dziasła, zeby je zaleczyc do końca. A jesli chodzi o wtorkowa wizyte to ciągle o nej myśle, do tego stopnia że budze się w nocy i nie mogę zasnąć.Już bym chiałą wiedziec co jest maleństwu, oczywiście nie dopuszczam do siebe myśli że jest coś nie tak.

A mnie od miesiaca pobolewa lekko gardło, niby nie czuje się chora, tylko to delikatne drapanie w gardle i nic nie pomaga. Globułki tez biorę, ale na razie zero poprawy. jak nie pomoga to ja juz nie wiem co zastosuje na to uporczywe pieczenie. A z dobrych wiści w końcu doasąłm pierwsze pieniazki z ZUSU z wyrównaniem,we wtorek po wizycie bede moga coś maleństwu kupic, może jakies ładne różowe ubranko do szpitala, bo wszystko mam w kolorach zółtym, niebieskim i zielonym
Miłego dnia dziewczyny, nie wiem czy wam pisałam ale napisze teraz super się z wami pisze :)

10 lata 3 miesiąc temu #926342 przez Mon.tresor
Majka, boże współczuję babci. Moja też się taka powoli robi, choć ledwie 60 lat jej stuknęło. Jeszcze co chwilę czegoś zapomina, boimy się że to Alzcheimer, ale póki co jest dziadek i nie musimy się z nią męczyć. M. Przycisnę osobiście w październiku, robię sobie wycieczkę do 3miasta i będziemy się widzieć (tak, teraz na pewno, sam tego chce), więc zostało mi jeszcze maksymalnie 15 dni niewiedzy. Super że dostałaś już pieniążki! Ja dopiero w listopadzie dostanę z ZUSu :(

Monika, prawdę mówiąc nie mam pojęcia czy jest masaż czy nie. Wiem za to że będę wyłączona z zajęć praktycznych ze względu na trudności w donoszeniu więc to przez co się do szkoły zapisałam... nie będzie przeze mnie wykorzystane :/
Ja tam wcale nie uważam że poduszka to zbędny gadżet, jak mówiłam sama planuję kupić, bardzo dużo kobiet je sprzedaje używanych, z tym że ja będę w październiku kupowała.

Kasiah, spokojnie. Moja babcia to samo, że na wypis koniecznie potrzebuję rożka, bo jak inaczej dziecko do samochodu wsadzę. A przecież w rożku nie będę miała możliwości go przypiąć do fotelika :D :D Ale babcia panika, że mu za zimno będzie. Nie wiem, kiedyś chyba takie czasy były, że wszystkich i wszystko się ubierało odrobinę za ciepło.

Luska, a to ty z 3miasta jesteś? :D Znając życie i mnie, to obejdę więcej, ale z duuuużymi przerwami.

A, dziewczyny, jak będziecie robiły zakupy dla dzieciaczków przestrzegam was przed... ziajką! Zawsze lubiłam tę firmę, niedroga i bardzo dużo fajnych rzeczy mają, ale te dedykowane dla małych dzieci, mnie zawiodły. Mama używała i tak z ciekawości zerknęłam na skład a tam PEG:
www.snobka.pl/artykul/tajemnice-kosmetykow-peg-i-ppg-9651
Na opakowaniu chwalą się że nie zawierają SLS'ów, tylko co z tego, skoro PEG jest... który jest bardzo szkodliwy.

W Selgrosie jest promocja na Lovellę, 5kg za 38 zł i na JELP'a, 4kg za 53 zł. JELP niby wychodzi bardziej ekonomicznie, bo na 50 prań (Lovella na 37)... Ale to jak ktoś ma selgrosa obok.

Kurczę, powiem wam że się okropnie nie wyspałam. Całą noc śniły mi się koszmary których nie pamietam, co chwilę się budziłam, byle stuknięcie mnie budziło i skończyło się na tym że włączyłam lampkę na biurku i przy niej spałam, to trochę mi lepiej było. A dziś rano przeglądam strony i pełno wypadków miało miejsce. Brat i mama też spać nie mogli. Nie wiem czy to miejsce tak zrobiło czy jak...
Podziękowania: kasiah06

10 lata 3 miesiąc temu #926344 przez Stokrotka34
Maja jsmam nocne bole gardla w dzien jest spoko:-),pije miezane miodu, imbiru i cytryny, moze zadziala. Ponoc sa tabletki do ssania prenalen probowalas?

Dobrze ze Oskarek juz zdrowy:-) no to we wtorek zaszalejesz :-) ! Caly czas mocno trzymam kciuki:-) !

Aniołek Zosia 09.01.2014

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia