- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Ninoczka, rzeczywiście jak ten czas zapiernicza, pamiętam jak dowiadywałam się o znajomych w ciązy, a za moment że już rodziły . Ninoczka mam nadzieję, że z twoją szyjką już będzie ok, ale dużo musisz odpoczywać.
Ze swojego wyglądu jestem zadowolona, z resztą nigdy nie miałam problemów z akceptacją siebie i swojego ciała.
Ciekawa jestem ile ma moja szyjka, bo mi nigdy tego nie mówił tylko, że jest ok.
Coś dawno nie pisała Asieńka
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
ninoczka ja juz mam 8 kg na plusie a itak nie moge powstrzymac sie przed jedzeniem slodkosci sila wyzsza moja mala chyba potrzebuje..
stokrotka to gratuluje dwoch dziewczynke jak fajnie
ela ja jeszcze nie mam problemow z goleniem a pozniej to pewnie z lusterkiem bede haha
montresor ja mam tak samo czasami ze ccos mi sie chce i nie wiem co :// a co do wagi i tego wszystkiego mam jak ty tez mam w dupie ile prztyje i czy wlosy beda wypadac wazne aby dziecko zdrowo donosic a po porodzie i tak sie schudnie i tak wiec nie ma co uwarzac na to czy na tamto ja jestem tego zdania
a ja dziewczyny bylam dzisiaj na zakupach i kupilam wszystkie ciuszki dla mojej ksiezniczki i mam juz z glowy teraz tylko poprac i z glowy i kolezanka dzwonila ze ma wozek do oddania 3w1 wiec mysle ze go wezme i nie bede kupywac nowego bo to w sumie bez sensu jak ja chcem leciec do pl jak mala bedzie miala 5 miesiacy to chcem do pl leciec na 3 miechy to tego wozka tak nie pouzywam ..
a moja malutka cos wogule nie kopie dzisiaj nie wiem co jej jest :/// znowu z mojej suczki tak sie sypie ze siersci to mam tyle w domu ze nie zadazam odkurzac :/
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Martadiana ja codziennie mam ochotę na słodkie i wciągam aż miło a w brzuszku chłopak . Nie wiem czy Cię pocieszę ale z mojego labka sypie się cały rok więc znam doskonale ten ból.
Ela, Kasiah naczytałam się, że w gryce czasami zalęgają się robaczki i dlatego nie jestem przekonana do tego materaca.
Stundentka no ja Ci już pisałam, że nie masz wyjścia i czas iść na zwolnienie. Jak będziesz mieć te listy wyprawkowe to koniecznie się podziel z nami
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Monika nie martw się jeśli będziesz miała urodzić naturalnie to mimo wąskich bioder, dasz radę.
Martadina super, że już ciuszki masz kupione. Pewnie jak ci się trafia wózek to bierz nie zastanawiaj się. O ruchy się nie martw, pewnie ma dni leniuszka takk jak mój bąbelek.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Nie wiem czy nadrobie, maz chory jakies grypsko go złapało i teraz się martwie czy my z Oskarkiem tez nie polegniemy tym bardziej że mały dopiero co po chorobie a ja osłabiona na maka, ciągle w gardle mnie drapie. Tak więc cały dom na mojej głowie, łącznie z małym i chorym facetem w domu. A wczoraj tak się słabo czułam że nie mam wyjscia i dzis muszę ogarnąc choć z grubsza mieszkanie
ela ja rówznie czune ruchy jednego dnia ciągle prawie drugego prawie wcale, więc chyba nie masz się co martwić.
Monika mi tez zurawina nawet smakuje, ale chyba dodają do niej cukru bo jest słodko-kwaśna.
Ania mi w okresie ciązy i tak ok 2 miesiace po poodzie włosy w ogóle nie wypadały, miałam mocniejsze niz wcześniej. Za to pzniej wychodziły garściami. Podobniez ma na to wpływ jakiś hormon . Jesli chodzi o wahania nastroju to ja mam je ciągle od momentu zajścia w ciąze. Ja też wygladam o wiele młodzij niz faktycznie mówi moja metryka???
studentka fajnie, że zajęcia się podobaja
- soshy
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- soshy
- Wylogowany
- gaworzenie
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
Witaj sochy.
Wlasnie wrocilam ze spacerku i bylo ladnie cieplo a teraz pada deszcz.Kupilam pampersy dada w biedronie bo jest mega okazja -jakby 3 paczki za 50zl a tak 1 kosztuje 30zl.Taki karton.Dzisiaj mi jakos slabo-ledwo obiad zrobilam.I wkurza mnie ze jak sie budze w nocy z powodu pelnego pecherza to tak mnie boli dol niewiem czy jajniki ale tak zakuje ze wstac nie moge.
Ela a te bobini sa od pierwszych dni?
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Soshy witaj, gratuluję dziewczynki. Zakupy naprawdę śliczne :)Nie martw się, na pewno szczęśliwie dotrwasz do końca, my wszystkie tutaj na forum czyms też się często martwimy, ale najważniejsze jest pozytywne myślenie.
Maja wspólczyję chorego faceta w domu, to jeszcze gorzej niż dziecko , a ty z synkiem się nie dajcie chorobie złapać.
Ninoczka bobini baby jaset przeznaczone dla niemowląt i dzieci jak czytałam to tak jest że od pierwszych dni, bobini od 1 go roku. Tu masz stronkę o tych kosmetykach www.kosmeland.pl/index.php/bobini/167-ko...niemowlt-bobini-baby
- soshy
- Wylogowany
- gaworzenie