- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ninoczka oszczędzaj się, jeszcze się nachodzisz. A co do włosów farbowania to pewnie, że zrób sobie to zawsze poprawia samopoczucie, mnie też już odrosty denerwują ale może wytrzymam do początku grudnia. Jak na razie od początku ciąży farbowałam raz ale farbą bez amoniaku i teraz teżo taką poproszę fryzjerkę.
Stokrotka też mam tak czasami, że takie nie pozorne smyrania i nagle takie porządne, że aż świeczki w oczach stają, może wtedy dzieciaczki się przekręcają a u ciebie to może się akurat boksowały
Luska nie wydaje mi się, że jak dużo pijesz że to może objaw cukrzycy, po prostu większe zapotrzebowanie organizmu, ja np, wody piję mało ale ogólnie herbatkę to bym mogła co chwilę pić a cukier mam w normie. A nie robiłaś jeszcze glukozy?? Pączki wyglądają naprawdę pysznie, aż jęzor mi lata więc chyba wypróbuję ten przepis, czy wszystko robiłaś jak w przepisie czy coś udoskonalałaś po swojemu??
A my z mężem przeszliśmy się dziś na miasto, oczywiście przed wyjściem ze 3 razy odwiedziłam toaletę, bo tak mi pęcherz gniecie, ale doszłam na centrum raptem 5 min od domu i już szukałam toalety, na szczęście znalazłam bo nie wiem jak bym do domu wróciła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Ninioczka myślisz , że powinnam brać nospe?? kurcze brzuch mi nie twardnieje i nie mam nawet nospy w domu , dobrze , ze we worek już wizyta.
Ninioczka chodziło mi o to żebyś nie chodziła a nie o farbowanie samo w sobie
Ela to teraz juz mnie w ogóle zmartwiłaś , bo ja mam właśnie to wszystko , tylko bez tych twardnieć , ewentualnie nieprzyjemny ucisk.....
Nie tak pytam dziewczyn , nie wmawiam sobie jeszcze cukrzycy ale ja pije mega mega duzo wody gazowanej przede wszystkim , nic innego mi nie wchodzi
a co do pączków to tylko ten cynamon sobie odpuszczam , a resztę tak robię
Z Sikaniem też tak mam , znaczy nie zawsze ale to już zależy jak się maluchy ułożą , ale czasem to mam wrażenie , że mi zaraz po nogach poleci
Eh ale normalnie mam ciulowy wieczór , o ile dzień przelatałam , tak teraz mam jakiś zgon......ide młodego wykapać i spać znim , ale znając życie prześpię się z godzinę i wstanę wyspana
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
luśka ale chyba to dobrzeże dużo pijeszm a wcle to nie oznacza cukrzycy. Ja tezz mopem biegam cały dzień,ale żeby utrzmać jako taki porządek nie mam wyjścia
stokrotka ja takich mocnych kopniaków nie czułam nigdy
Ja nadal z bolaym gardłem i ekki katarem , poza tm panięta na mksa jestem mimo ze dzis z bardzo se nie nrobiłam, ale z drugiej strony biegnie za małym który jest chory i nie można z nim wyjśc na dwór to też nie lada wyczyn...Musze jeszcze umyś głowę i wykompac w końcu małego{ bo nie kompany ponad tydzien jest) i chyba odne po tym jak kafka.
A jutro z rana na badania idę i glukoze zrobić trzymajcie kciuki by dobrze poszło
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Trzymajmy sie dziewczynki.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ninoczka nie miej do siebie pretensji, bo przecież nikt nie jest w stanie przewidzieć co się będzie działo, ważne żebyś teraz zrobiła wszystko żeby dzieciołki jak najdłużej wytrzymały w brzucholku , więc leż i odpoczywaj ile się da.
Maja trzymaj się jakoś, walcz z przeziębieniem może czosnek i syrop z cebuli. A i jutro smacznej glukozy oby gładko poszło.
Dobranoc dziewczynki!!
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Shosy u mnie też przed wizytą to cisza a po się cuda dzieją
Maja niby mena masz w domu ale wszystko na twojej głowie trzymam kciuki za glukozę i dobre wyniki przede wszystkim
Ninoczka ja fryzjera mam zamiar zaliczyć może 2 razy jak mi się uda ale raz to na 100 % bo już dawno nie byłam
Luska no ja się w no spe zaopatrzyłam bo czesto mi te bóle dokuczały i mg tez biorę nie wiadomoco w człowieku siedzi ale w ciązy cos zdiagnozować jest ciezko tym bardziej że picie i sen to podstawa
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Ja nie biore ani nospy ani magnezu, ale za to luteine 3x2 ale klucia w pochwie tez mam juz dlugo, a szyjka oki.
Dobrze ze mowicie ze takie zrywy kopniakowe sie zdarzaja:-) dzieki!
Ja tez tak mam ze przed wizyta wszystko oki a dwa dni pozniej ciagle cos:-\
Maja kciuki za dobre wyniki i wypicie bez problemow:-)
Ja naprawde polecam Ci imbir miod i cytryne.
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Powiedzcie mi jaki materac kupujecie, bo już powoli chcę kupić łóżeczka
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Maja - i jak tam po glukozie - dałaś radę? noo i kuruj się babcinymi sposobami koniecznie albo ten prenalen też jest oki.
Martadiana, Ulka - noooo, my to praktycznie łeb w łeb idziemy z terminami, ciekawe czy urodzimy w jednym dniu hahaha.
Montresor - fajnie, że sie odezwałaś i że u Ciebie coraz lepiej, cieszę sie. może teraz już dla Was będzie świecić słońce, bo burze już macie a sobą. a jak matka Twojego faceta? juz się nie wtrąca?
Stokrotka - nam na szkole rodzenia polecali materacyki pianka + coś np. kokos albo gryka, ale koniecznie, żeby pianka była, bo za twarde to też niedobrze.
aaa, kobietki jest taka stronka dla ciężarówek z cukrzycą: www.slodkiemamy.edu.pl/ może sie Wam przyda.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
U mnie dziś leniwy i to barzo poranek ddo 12 mam zamiar leżeć na kanapie
Maja powiem ci , że teraz jak już szarańcza jest starsza i chodzi do szkoły , często bawi się już normalnie czyli bez zasady jak jest wszysko rozj**ne to jest najfajniej ,to już nie latam tak z mopem i odkurzaczem i boziu ile ja teraz dzięki temu mam więcej czasu.....no ale nie na długo Aczkolwiek teraz będę mądrzejsza i od 4 mca mam zamiar chłopaków wsadzać do kojaca (dużego drewnianego ) i łudzę się , że jak się przyzwyczaja i będzie to dla nich normalne , to będą tam grzecznie siedzieć o tam co najwyżej syfić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczayny dzięki za opinie i rady, odrazu jakoś mi tak lepiej , już się nie zamartwiam , wezmę w razie co nospe i już .A jutro już wizyta , więc mam nadzieje , że lekarz rozwieje wszystkie moje obawy
Ninioczka dokładnie nie powinnaś sie absolutnie obwiniać!!! parzcież goszystowskiego nie przewidzisz , raz już przetrzymałaś najgorszy okres i chłopaki siedzą w brzuszku i czekają i oby jak najdłużej , a teraz już i musisz być przygotowana , że za 4 tygodnie już możesz miec chłopaków przy sobie , znaczy po drugiej stronie brzuszka
Ania właśnie odpowiedziałaś mi na pytanie które zawsze zaponę ci zadać , bo ja chciałam zrobić sobie to keratynowe prostowanie wlosów , ale nie miałam pojęcia , że to akie niebezpieczne Pewnie jak będę karmić , to też nie bardzo taki zabieg robić ??
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
luska fajne imprezki robia dzieci-wbilabym sie chetnie ciekawe czy sprzataja po sobie cxzy mamuska musi
stokrotka ja kupilam materaz kokos gryka.jak pani wytlumaczyla bo bym nie wiedziala z tej strony co sa kulki czyli gryka to na lato bo chlodniej a na zime przewraca sie na kokos i tam jakby pianka i cieplej.kosztowal 80zeta.Byl jeszcze taki jakis za 150zeta ale jakby caly z pianki-moze i lepszy ale ten jakos przypadl mi do gustu.
anna remont ciezka sprawa dluzy sie i dluzy.niby cos sie ciagle robi a konca nie widac.najwazniejsze zeby sie nie pylilo.jeszcze czasu jest to zobaczysz ze moze dacie rade z grubsza ogarnac.
I wogole to kupilam juz prezenty na mikolaja dla dzieciakow mena.Ale niewiem co mam sobie zyczyc.Trza sobie cos podlozyc pod choinke a tu zero pomyslow w tym roku.Tylko o maluszkach mysle co im jeszcze potrzeba a sobie prezentu nie umiem wymyslec.Nie mam sily chodzic nic przymierzac wiec lipa.Po prostu szok.Nie mam pojecia.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
dziś oddałam całe śniadanko , myślałam że mnie to już odpuściło a tu proszę po bardzo długiej przerwie znowu mnie dopadło.
Dziś nawet poleżałam do 9, i nie chciało mi się wstawać, ale w tym tyg mam trochę pracy bo koło piątku- soboty wracam na stałe do kraju, więc muszę wszystko co do zabrania poszykować. Na szczęęście mam na to kilka dni więc stopniowo po troszkę dam radę .
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
W piątek maż był odebrac wyniki i nagle sie okazało ze mam rewelacyjne wyniki żadnej anemii wszystko w normie zastanawiam sie skąd nagle tak fajne wyniki może w szpitali mnie "podreperowali"
Dzisiaj wizyta na 15.20 to potem dam znac co i jak trzymajcie kciuki! aż się boje.
Pozdrawiam
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Znaczy jednak ciąża Ci służy im dalej w las tym lepiej a brałaś coś na anemię ?
Ninoczka ja planowałam też kokos gryka ale chciałam się upewnić u mnie były w hurtowni po 75 to może zamów sobie jakiś bon zakupowy i po ciąży coś sobie kupisz ?
Ja mam to samo, że wszystko tylko bym dla dzieciaczków kupowała, aż brat mnie opierniczył
Luśka za Twoją wizytę też kciuki !!
Ela moja koleżanka 37 tc i też oddaje jak za dużo zje