- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
przepraszam, że się nie odzywałam i wam nie odpiszę ale w weekend nie miałam kiedy, od piątku byłam u rodziców bo m w pracy na popołudniówkach więc tylko wracałam na noc, a dziś od rana na wynikach i u anestezjologa, i nie wiem chyba ten szpital tak na mnie podziałał że od kiedy wróciliśmy czuję się źle,taka jestem osłabiona,rozbita i dopadły mnie mdłości,no nic mam nadzieję że przejdzie bo nie mam skórczy ani żadnej wydzieliny typu czop czy wody...tylko brzuchol mi twardnieje...leżę i odpoczywam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Chasami współczuje tego stresu i oczekiwania w napieciu,a w dodatku jak wczesniej pisalas nigdzie nie mozna sie ruszyc bo czlowiek sie boi ze w kazdej chwili wody moga odejsc Chasami to duża ta twoja panna 4 kg łał
Swoja drogą ciekawe tez co u Asik,nic sie nie odzywa moze w szpitalu jest?
Monika1985 nie martw sie po swietach nadrobisz
Maja nie tylko ciebie pogoda rozwala...mi tez az sie cos robi na ta pogode
Kasiah to trzymaj sie...odpoczywaj moze ci przejdzie...albo juz czas na maluszka...nie wiadomo kiedy zechce Cie przywitać
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Chiasami, kasiah odpoczywakcie
Mamuska ja tez sie dziwie ze jeszvze co kolwiek ogarnoam w moim stanie,ja chce przetrwac swieya syllwrstra i biore sie za pakowanie torby do szpitala od nowego roku a tobie zycze milego gotowania,ja w srode tylko barszczyk czerwony robie i krokiety kipie i to wszystko
Dobranoc
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Chasami no na bank można by na twoim miejscu jajko znieść, bo ani się gdzieś ruszyć ani coś zrobić.
Montresor współczuję pożądanej z babcią i tatą, trzymam kciuki żebyście doszli do jakiegoś sensownego porozumienia.
A dalej nie pamiętam co miałam napisać .
Mnie dziś w nocy złapał skurcz łydki, dobrze że mąż rozmasował, ja tylko życę hasło skurcz w nodze, a on się podrywa i rozmasował dopóki mi nie przejdzie. A ten skurcz to chyba dlatego, że wczoraj skończył mi się magnez i połknełam wieczorem jakiś słabszy. Dziś się najeździliśmy za kabiną i panelami i chyba jutro jeszcze czekają nas większe wydatki. Mąż chce kupić póki mogę z nim decydować.
A dziewczynki już teraz życzę wam wszystkim: zdrowych, radosnych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła i miłości, Bez zmartwień i nieprzyjemności. Tym które chciałyby się już rozpakować, żeby udało się na święta już wrócić do domku z maluszkami. A tym które chciałyby jeszcze przetrzymać, żeby się udało powitać nowy rok jeszcze w dwupaku .
Postaram się jeszcze przed świętami do was zaglądać, ale muszę pomóc trochę przy potrawach, bo na wigilię będzie nas 12 osób ale to już z dziećmi.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Chasiami dobrze, że mimo upadku i tych plamień wszystko jest w porządku. Trzymam kciuki byś w końcu się rozpakowała bo zaraz będziesz miała 5 kg dziecko do rodzenia Daj znać czy akcja się rozwinęła
Elu brrrr skurcz łydki to coś okropnego. Dobrze, że mąż był w pogotowiu. Dziękuję za życzenia i również życzę i Tobie zdrowych, spokojnych i pełnych radości świąt. 12 osób to jeszcze nie tak źle. Dacie z mamą radę
Kasiah odpoczywaj :* A z wynikami wszystko w porządku?
Mamuśka ja niby też już sprzątam od jakiegoś czasu ale z wieloma rzeczami, np. umyciem wszystkich płytek w łazience czekałam na męża a on oczywiście na ostatni moment wszystko . Ale chociaż robi porządnie i ze szczotą biegał by doczyścić wszystko. Ja nie miałabym siły Fajnie, że się dobrze trzymasz i masz siły na wiele rzeczy. Oby tak do końca! A co do chodzenia i poruszania się jak słoniątko to doskonale wiem o czym piszesz.
Maju na razie śniegu nie zapowiadają niestety. A faktycznie dla dzieci to ogromna frajda i chociaż młody by się wyszalał, a Ty miałabyś więcej czasu dla siebie. Święta przetrwasz, to tylko kilka dni. :* Ja rzeczy do torby mam już uszykowane tylko brakuje mi torby.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Marta propozycje na imiona dla mnie ładne szczególnie Pola ale mąż jest na nie
Kelis przesłodkiego masz synusia
Mamuśka a mnie Marika też się podoba najważniejsze właśnie żeby się z mężem dogadać a reszta rodziny musi się przyzwyczaić i tyle
Ela ja też myślę o przezroczystym manicure może nawet francuzkim umówiłam się na 29 ale czy dotrwam to druga sprawa
Stokrotka dziewczynki na prawdę spore ale to fajnie niech w tym spa ci hybrydę na pazurki położą a co
Maja Laura super bardzo fajne i tez było na mojej liscie ale jak większość odpadło
Chasiami trzymam kciuki może już niedługo
Kasia odpoczywaj bo tylko tyle możesz zrobić
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Chasiami woow 4 kg to znowu ci sie spora cora urodzi czekamy cierpiliwie
Kasiah ja wczoraj wieczorem czulam sie identycznie jak ty przerabane sa niektore oslabienia w ciazy ..
Ela dobrze ze ma ci kto rozmasowac ta lydke dziekuje za zyczenia i wzajemnie spokojnych i wesolych swiat :*
Ulka a jakie dla meza sie imie dla dziewczynki podoba skoro mu nic nie podchodzi ?
Ja od samego rana w miescie po sklepach latalam a ludzi myslam ze pozabijam jeszcze te slimaki islndorzy tymi samochodami jezdza gorzej niz nie wiem co
Naszczescie wszystko kupilam a kasy poszlo tyle ze o jezus maria zalamka ...
Kupilam se tez szampan picolo na sylwka haha przynajmniej tyle dobrego
Ciekawe co u Asik nie odzywa sie :/
Ja jutro rano mam wizyte u poloznej wkoncu sie dowiem czy cos sie dzieje ze w miejscu stoi wszystko na 9.40 mam pozniej musze jechac samochod przerejestrowac i jeszcze pewnie cos zalatwic nie pamietam na ta chwile... no i co ? trzeba zaczac bigos jutro gotowac i jeszcze posprzatam w domku i tyle bedzie mojej roboty
Uciekam spac bo nie wstane rano Dobranoc
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chcialam wam tylko zyczyc zdrowych i wesolych swiat, oby dzieciaczki wyszly kiedy mamusie sobie zycza i obecnym mamusiom (Kelis, Ninoczka) zycze zeby sie wysypialy
My swieta spedzamy na szczęście w nasza czworke, nigdzie nie jedziemy ani nikt do nas nie przychodzi. No z wyjatkiem jutra, tesc ma byc Mikolajem dla Miro i to tyle.
I musze konczyc, bo Miro sie dopomina uwagi...
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja skocze na male zakupki i za gotowanie sie zabieram,wiec nie wiem czy póżniej bede miala czas dlatego
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!
ŻYCZĘ DUŻO ZDROWIA BO TO NAJWAŻNIEJSZE! I SZCZEŚLIWEGO ROZWIĄZANIA DLA RESZTY MAM!!!
A DLA JUŻ OBECNYCH ZDROWIA I SZCZĘŚCIA DLA MALUSZKÓW!!!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO
SAMYCH....SAMYCH.....RADOŚCI DLA WSZYSTKICH
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja tylko na chwile ze wspaniala wiadomoscia od chiasami
" Paulinka urodzila sie 22 12 o godz 22.50 z waga 3760g 54cm porod trwal 40 min"
Tak wiec mamy pierwsza ksiezniczke z forum jeszcze raz gratulacje:-)
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
40 MIN ŁAŁ ta kobieta stworzona jest do rodzenia dzieci ja też tak chcę!!!!
Gratulacje jeszcze raz!!!
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
CHASAMI GRATULACJE !!! DOCHÓDZ DO SIEBIE I WRACAJ DO NAS DUZO ZDROWIA DLA CÓRCI AŻ SIE PŁAKAŁAM BO JA JUZ TEZ CHCE POZAZDROŚCIĆ
Teraz lece po bułki do sklepu i trzeba jakies śniadanie zjesc odezwe sie później miłego i pracowitego dnia życzę u mnie magia świat dopiero od wczoraj ruszyła wiec zaczęło sie szykowanie odezwe sie później
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
dzięki za wszystkie dobre słowa:) odpoczywałam, dziś wstałam i jest w miarę OK zobaczymy co przyniesie dzień dobrego dzionka i buziaki
Kochane nie wiem czy dam radę zajrzeć jeszcze dzisiaj lub jutro więc chcę Wam złożyć ciepłe i serdeczne życzenia dla was i waszych rodzin, aby światło choinki oświetlało zawsze Wasze życie i pozwalało iść własną drogą. Samych szczęśliwych rozwiązań ,no i zdrowych maleństw
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
A ja dziś od rana mam takie jakby sciskające kłócie tak niziutko, i to w miarę co parę minut, mam nadzieję że jeszcze nie radzę. A mojej siostrze śniło się dzisiaj że mi wody odeszły i jechałam na porodówkę..