- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Chasiami a właśnie w tej nocy miałam jakieś dziwne przeczucie, że coś się stanie i zaglądałam na komórkę w nocy jak szłam tylko do toalety. Rano to nawet byłam zdziwiona, że nie ma żadnych wiadomości. Na szczęście Maja była na posterunku, a Tobie udało się rozpakować szczęśliwie. Gratuluję córeczki!!! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia i kolejne wiadomości

Elu ja też właśnie ostatnio mam dość często w tamtym miejscu kłucia i ściskanie. Może za dużo biegasz i pomagasz? Na szczęście jeszcze chwilka i będzie można odpocząć

Martadiana ja obstawiam, że Ty raczej termin przechodzisz niż urodzisz wcześniej bo Ty twarda sztuka jesteś

Ninoczka jest mi niezmiernie miło, że mimo tylu obowiązków nadal o nas pamiętasz.

Maju dobrze, że ta Twoja mama jest obok

Montresor jakby co rezerwacja jest więc jak nic się nie będzie działo to zawsze macie możliwość wyskoczyć do kina.

Ewelina na to super, że wynik negatywny

Ulka ale się najeździliście z mężem

Kelis no to rewelacja, że wychodzicie na święta!!!

Wpadłam do Was mimo dużej ilości rzeczy do zrobienia bo na samą myśl mi się nie chce. Mąż od wczoraj chory i dzisiaj byliśmy nawet u lekarza i dostał antybiotyk. Także muszę sama posprzątać, dokończyć szarlotkę i jeszcze biegać przy mężulu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 58
Dziewczyny zdrowych i radosnych swiat! Dla kazdej z Was szczesliwego rozwiazania i zdrowka dla dzieciaczkow i dla Was!

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Monika ja tez tak czuje ze jeszcze przenosze hehe latam robie a mi nic

Ja naszczescie juz wszsystko zrobilam jeszcze tylko szarlotka w piekarniku sie piecze i koniec roboty na dzis.. zaraz lece sie kompac i sie stroic na wigilie

Od rana jakies dziwne bole brzucha mialam jakby mnie kolka zlapala za caly brzuch i tak mialam ten bol z jakies 6 razy co 10min ale juz przeszlo wiec dobrze
Dziewczyny dziekuje za zyczenia wam zycze radosnych i spokojnych swiat bozego narodzenia :*
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
Moze tata w koncu zrozumie wasze obawy kredytowe
A waga malego ladna.ciekawa kestem ile bedzie mial przy porodzie a porodem cc niezawracaj sobie glowy.bo i tak nie mamy na to wplywy najwazniejsze by maluszek urodzil sie zdrowy
U mnie jako jedyne danie wigilojne bedzie barszczykk czerwony z krokietamy i kompot ze suszu i makowiec o to na tyle
Ela fajnie ze wybraliscie imie dla maluszka.aleksander ladnie
Ewelina fajnie ze gns ukemnu
Ula wspolczuje przezuc z zus.oni ciagle nie daja ci zyc.oby to juz sie skonczylo wyobrazam sobie jak musialas jechac do poloznej pozniej na poczte wspolczuje tego biegu i to w twoim stanie gdy powinnas wypoczywac sliczne foto
Martadiana nie bede sie rozpisywac na razie bo pisze z telef meza o nie potrafie tu schowac wiadomosci Niby jest ciut lepiej ale nie ma rewelacji zreszta po tym co przeszlam to rewelacji nie oczekuje tyle moge mapisac
Kelis fajnie ze swieta w domu spedzacie
Momika zycze by maz poczul sie lepiej i zebys swieta spedzila choc po czesci tak jak sobie zaplanowalas
A ja jeszcze podlogi pomyje krokietu podgrzeje i to tyle na dzis.do poludnia bylam jeszcze na zakupach ale szybko wrocilam i teraz sie wynudzam
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 27
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Asik92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 12

Wczoraj od 18 miałam skurcze co 6-7 minut, troche bolały ale do wytrzymania;) po 19 juz skurcze miałam co 3-4 minuty wiec nic telefon do szwagra męża i oczywiście do męża bo byl w pracy, szybko poszłam jeszcze pod prysznic i nic nie pomagało wiec o 20 jechalam juz do szpitala, bólu nie czułam az takiego ale panikowałam jak nie wiem co i aż płakałam ze strachu

- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja jeszcze siedze w szpitalu i czekam i terzese tylkiem przed cc:-\
A jak duze chlopaki sie urodzily?
No i jak maja w koncu na imie?
- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
jejku ale lecicie dziewczyny , ale najważniejsze , że maluszki zdrowe

Kelis Oluś śliczny , wiadomo jak to Olki

Dziewczyny przede wszystkim spokojnych i rodzinnych świat Bożego narodzenia i Szczęśliwego nowego roku

Melduje sie tylko po wizycie .Chłopcy mocno przybrali na wadze teraz mają już 1880 g i 1790 g, szyjka skróciła się o cm , jest na granicy normy czyli 2, 5 cm , ale zamknięta , nie ma co panikować , tylko mam już uważać .Piątego stycznia na odział ma się stawić , niby tylko na 3 dni na obserwacje i badania , ale czuje , że już zostanę do końca.......i raczej na pewno nie dotrwam do lutego jak do połowy stycznia dotrwam , to będzie ok.Mam skurcze , ne regularne i nie mocne , ale mam
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Asik to tez sie biedna meczysz wigilie spedzilas w szpitalu.ale czego sie nie robi dla maluszka zycze jednak bys sie nieeczyla do porodu
Stokrotka trzymaj sie
Luska ladnie rosna twoi chlopcy
A ja sie nudze w telewizji nic mie ma.maly u mamy obiad gotowy.pogoda tez jeszcze nie za bardzo wyjsciowa.chyba zabiore sie za pisanie podania o macierzynski zeby miec z glowy jak mala sie urodzi
Pozniej jak oskar sie obudzi po popoludniowej drzemce pojedziemy zobaczyc czy w tym roku jest zywa szopka ok 4 km o demnie.zeby sie nie zanudzic w domu.Juz niech bedzie styczen no przez te swieta dostaje szalu w domu
A u mnie zero skurczy i oznak porodu.ale przeciez w przeciwienstwie do was u mnie to dopiero w przyszlym tyg zaczne 9 mc czyli 36tc
wiec dobrze ze na razie malej nie spoeszno na swiat.choc przenosic tez bym nie chciala
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Poleniuchowałam trochę od rana i od razu mi lepiej

Martadiana może to skurcze? Ja nie wiem bo nigdy nie miałam więc w sumie nie pomogę

Maju a suwaczek niby pokazuje, że już skończyłaś 36 tydzień. Czyżby się pospieszył? Ja też już zaczynam się nudzić a w tv jak to w tv nuuuudy straszne. Jak tak dalej pójdzie to zacznę pastować podłogi

Ninoczka dzięki za tak dokładny opis, aż dwa razy go przeczytałam. Najgorsze jest to czekanie pod salą operacyjną, człowieka może zjeść stres. Przykro mi, że musiałaś przed i po cc swoje nacierpieć

Asik dobrze, że w końcu dojechałaś do szpitala. Tylko pytanie jak Ty masz rozpoznać te właściwe skurcze porodowe od tych co masz teraz?

Luska to trzymam kciuki byście do połowy stycznia dotrwali! No i daj znać czasem co się dzieje u Ciebie jak będziesz w szpitalu. Udało Ci się zapisać mój numer?
- Asik92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 12

Monika no na szczęście mnie wypuścili i wigilię mogłam w domu spędzić

- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ale juz kiedys tak bylo to chyba z 1.5 miesiaca chodzilam by antene naorawili
Bedziemy razem czekac na narodziny naszych maluszkow.gdy wszystkie mamy juz porodza bo my na samym koncu mamy terminy.Ten suwaczek jakos pokazuje tydzien wczesniej do tego co mowi moj gin