- Otrzymane podziękowania: 58
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chasiami zdrowka:-)
Dziewczyny a ja mam na jutro zaplanowane cc:-) ale sie boje, ale wreszcie zobacze moje coreczki:-)
Trzymajcie mocno kciuki!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Ulka co robisz u kosmetyczki? No i trzymam kciuki za wyniki badań. Jeszcze tylko dziś, jutro i pojutrze i dotrwamy do stycznia Ja nie planuję się rozpakować przed 37 tygodniem. Najwyżej jakiś korek wsadzę gdzie trzeba
Martadiana i dobrze, że nie latałaś bo widzisz teraz jak ja się czuję. Trzeba dbać o siebie i brzunio. Zwłaszcza jak tak Cię boli i twardnieje. Jak się czujesz dzisiaj?
Maju mi na zgagę pomaga jedynie rennie. To ja w środę czekam na wiadomości od Ciebie. Ostatnio nasze maluchy miały prawie identyczną wagę więc ciekawa jestem czy nadal równo rosną . Sytuacja z babcią nieciekawa ale tak jak ela pisze, to pewnie już demencja starcza i stąd ta psychoza. Może warto jednak zasięgnąć porady u specjalisty co możecie w tej sytuacji zrobić, oni w końcu na co dzień spotykają się z takimi problemami.
Ninoczka ślicznie mają na imię te Twoje chłopaki. Maluchy urosły już sporo po wyjściu ze szpitala? W ogóle jak ogarniasz tę całą sytuację z dwójką, ich spaniem i karmieniem? Ja też wszystkim mówię, że jest dobrze bo nawet nie chce mi się tłumaczyć a i tak wszyscy tak jak piszesz patrzą na Ciebie jak na wariatkę jak mówisz, że się źle czujesz.
Mamo muminka życzę dużo zdrówka dla całej Waszej trójki. Uwielbiam jak dzieci odpakowują prezenty i ten błysk w oczach i pełna radość..
Elu poczekaj jeszcze te kilka dni do 37 tygodnia.
Kelis super, że trafiłaś na takich dobry ludzi w szpitalu. Więcej takich pozytywnych historii bym każdej z nas życzyła . Mamuśka u Ciebie to koniecznie musi tym razem to tak wyglądać. Łał waga sprzed ciąży?! Hehe Ty laseczko :*
Montresor najważniejsze, że wyniki okej. Trzymam kciuki by się szybko wyjaśniło w szpitalu co się u Ciebie wydarzy. Dawaj znać na bieżąco
Stokrotko będzie u Ciebie na pewno dobrze. Tylko przez to czekanie i siedzenie w szpitalu już od jakiegoś czasu się denerwujesz dodatkowo. Za dużo czasu na myślenie :* Aaaa super, że to już jutro!!! To o której trzymać kciuki?
Asik no super, że grzecznie trzymasz się kupy .
Chasiami Ty biedaku . Grypa żołądkowa to coś okropnego, a co dopiero teraz po porodzie Trzymam kciuki i życzę Wam duuuużo zdrowia, byście szybko wszyscy doszli do siebie :*
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
Kasiah gratulacje duzo zdrówka dla was
Chasami również zdrówka dla was i zeby Paulinke omineło dacie rade
Stokrotka to wszystkiego dobrego życzę na jutrzejszy dzien będzie dobrze i wkoncu będziesz miala swoje kruszynki przy sobie az zazdroszczę
A ja rano wstalam z okropnym bólem gardła i nie wiem co mam zrobic juz piłam gorącą herbatę z syropem i cytryną i jest to samo ;(
Miłego popołudnia
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
wracaj szybko do pelni sił i życzmy dużo zdrówka ale ci niespodzianke synek zrobił ze sie przekręcił
Stokrotka trzymam kciuki aby dziewczynki szczesliwie na swiat przyszły a Ty bądz spokojna wszystko napewno bedzie w jak najlepszym porządku!
Chasami kurcze akurat teraz wszystko na raz musialo sie przyplatac....współczuje wracajcie do zdrówka i kurcze twoje dziewczynki sie sie trzymaja;-)dużo zdrówka zyczę
Anna chyba wszystkie w swieta zwolniłyśmy z forum...a ztym remontem to musicie szybciusi zeby zdazyc przed malenstwem
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Monika dzieki za info a dzisiaj ok wczoraj przed spaniem bolal mnie strasznie brzuch jak na okres.. no i teraz mialam takie dziwne bole ale to napewno nie skurcze wiec jest dobrze
Kasiah gratulacje i super ze urodzilas sn jeejku jak sie ciesze jeszcze raz gratuluje :* i jednak duzy chlopczyk ci sie nawet urodzil
Stokrtoka powodzenia napewno bedzie wszystko dobrze :*
Kurde wszystkie rodzicie to az mi sie chce juz nas malo zostalo chyba co w styczniu porodzi jeszcze 3 dni starego roku i okaze sie ile jeszcze z nas sie rozpakuje
A mi tez dalej z nosa leci chyba wszystkie zakonczymy stary rok chorobami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Chasiami oby Paulinkę omineło, a wam wszystkim przeszło szybciutko.
Kasia ogromne gratulacje i zdrówka dla was, a tobie szybkiego powrotu do sił. Ale ci synuś niespodziankę zrobił . A i spory ten twój Bartuś i super że 10 pkt
Asik ja piłam na gardło herbatę z kawałkiem imbiru lub z miodem.
Martadina może ci czop zaczyna odchodzić, ja ostatnio też mam więcej a luteinę zmniejszyłam, więc to chyba jak nie czop to po prostu tak musi być, że więcej z nas leci
Stokrotko, doskonale cię rozumię, że się coraz bardziej stresujesz. Moja siostra jak leżała przed cc to też miała dość słuchania różnych historii , bo tylko człowiek się nakręca. Nie martw się na pewno będzie wszystko dobrze i z tobą i córciami. Już jutro je utulisz i ucałujesz- chyba też już bym tak chciała.
A ja wczoraj na bank miałam skurcze, bo bolało mnie podbrzusze i krzyż, a na dodatek co parę minut napinał mi się brzuch tak od samego przyrodzenia. Ale nie panikowałam po prysznicu trochę, ucichło i poszłam spać. Dziś od rana mieliśmy mały sajgon, bo jednocześnie przyjechał mechanik do lodówki( która dziwnym trafem nie długo po gwarancji się zepsuła), gościu od telefonu, bo nam nie działał i jeszcze do nas fachowiec zdjąć pomiary nam na drzwi. Normalnie śmiałam się, że dobrze że nas więcej w domu, to każdy mógł rozmawiać w tym samym czasie .
Kurcze znowu zaczyna mnie boleć podbrzusze, mam nadzieję ze dotrwam chociaż do czwartku, bo wtedy skończę 37 tc.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Monia nie znam godziny ale pewnie jakos rano, chociaz nigdy nie wiadomo co im tam wyskoczy:-) a Ty masz pelne prawo zle sie czuc!
A innymi sie nie przejmuj:-) !
Dziekuje dziewczyny :-*
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
A sprzet AGD Ma to do siebie ze lubi sie zepsuc zaraz po gwarancji:-\
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Anna ja wlasnie juz sama nie wiem jak z tymi wodami jest narazie nie mam tak jak rano przeszlo troche a mala tez u mbie sie kreci ze ojeju
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 56
Stokrotko wszystko bedzie dobrze! Kciuki zacisniete:) juz jutro bedziesz miala Swoje Skarby przy sobie;)
- Mon.tresor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiah, gratulacje! Ten twoj to prawdziwy Bartosz, nie Bartus
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Aniu szukaj szukaj tego wyniku na grupę krwi. Znając życie pewnie jest gdzieś pod ręką. Zawsze najciemniej jest pod latarnią . Remonty zawsze się przeciągają ale w kuchni to już z tego co piszesz została Wam końcówka. Będzie dobrze . Jak po ktg?
Martadiana dasz radę do stycznia i koniec . Ja gdyby nie wkładki to bym miała cały czas mokre majtki i spodnie ale jak u Ciebie to nowość to obserwuj.
Elu trzymam kciuki co najmniej za czwartek.
Montresor nie masz co się złościć. Co ma być to będzie. No a synuś do maluchów nie należy )))
Stokrotko no to od rana myślami jestem z Tobą. Będzie dobrze!
Ale mnie dziecko bije od środka. Chyba pośpiewam mu jakieś kołysanki bo chciałabym już iść spać nooo
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
Stokrotka jeszcze raz trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze pewnie biedna spac nie mozesz co
Montreror jaki wielki musi byc twój synek, my mamy prawie takie same terminy a moj tylko 3180 ważył prze świętami, nie denerwuj sie wszystko będzie dobrze a jak ci sie uda to przedłużaj zeby faktycznie w nowym roku cie "otworzyli" bo wtedy będzie niby młodszy ale lepiej dla niego tak mi sie wydaje ja tak bym np wolała wiec wszystkiego dobrego życzę
A właśnie Monika bo mi sie przypomnialo ze u mnie w szpitalu nie ma wifi i nie bede miala jak was poinformować wrazie co wyślesz mi swój numer zebym mogla sie z wami podzielić ta informacja z góry dzieki
A wiec spadam spac dobranoc ;*