- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
No i gdzie foty maluszków??
Spóźnione ale Wszystkiego Najlepszego kochane w tym nowym roku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 20
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 91
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego na cały rok 2015.

Maju najważniejsze, że z małą wszystko dobrze i tak ładnie rośnie

Ulka najwidoczniej lekarz stwierdził, że spokojnie możesz jeszcze "poszaleć" w dwupaku w sylwestra

Asik a jak dzisiaj się czujesz? Skurcze uspokoiły się czy może.. ?

Kasiah ale fajnie, że sylwestra mogliście spędzić już w domku w pełnym składzie

Montresor hehehe rozwalił mnie tekst ordynatora na łopatki

Elu to Cię bąbelek postraszył trochę.

My siedzieliśmy wczoraj prawie do 3 u znajomych. Młody w brzucholku spać nie mógł i cały czas się wiercił. Także dziś odsypia

- Mon.tresor
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Kasiah, miałaś dokładnie taki scenariusz z porodem, jaki mi się marzy, żeby w ostatniej chwili się obrócił. Ordynator mówi że nie ma szans bo młody za duży na fikołki, ale przecież twój Bartuś bardzo duży jest więc nadzieję jeszcze mam

No i witamy noworocznie

Ja siedziałam w domu, o 24 za bardzo nawet nie popatrzyłam na fajerwerki, bo naprzeciwko bloku rodziców inny wybudowali i wszystko zasłaniał, a na dwór nie chciałam wychodzić - młody strasznie się ruszał gdy gdzieś wybuchała petarda i odnoszę wrażenie że mu się to nie podobało. O 2 spać poszłam, ale coś ostatnio spać nie mogę i kiepsko mi szło, dziś dopiero wstałam... I nie czuję się za dobrze. Czyści mnie znów, a jak tylko siądę (nie tylko na kibelku) to mam taki ucisk że wydaje mi się że rodzę. Z resztą w ogóle jakoś brzuch mnie pobolewa i się napina.
Powiem wam że nie ogarniam suwaczków, one jakoś dziwnie działają. Ten u góry mam wg OM, a pokazuje mi 39 i 1 dzień, za to wg daty porodu został mi jeszcze tydzień i dwa dni. Nic nie rozumiem

- Mamuśka 2222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 26

ja przespalam sylwka z corka oczywiscie obudzily mnie wystrzaly...

- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
Agat milo ze czasem zagladasz i nie zapomnisz nam napisac jak urodzisz
Monika ja mialam gino-feminazol i to na miego jestem uczulona.A teraz znow dostalam maxmirol komplex.Oby pomogl
Mamuska to spefzilysmy sylwestra podobnoe ja przed 00.00 juz spalam
A wczoraj dziewczyna z poprzedniego forum na ktorym jestem urodzila coreczke.no mowie wm jsaka radosc i to jeszcze w taki dzien
Dziewczyny a dla nas zaczal sie nasz miesiac tetaz to chyba wszystkie urodzimy a na pewno wiekszosc.az ciezko mi w to uwierzyc.
Ja czekam jak maly sie obudzi i jade do kolezanki posiedziec zeby sie nie wynudzac w domu a jutro fo szefa i do zusu ze zwolnieniem wiec znow czeka mnie zabiegany dzien
- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Ulka dobrze ze cie wypuscili i sylwka spedzilas w domku

Mon.tresor wiesz chyba kazda troche panikuje jak czop zacznie odchodzic ja jestem spokojniejsza niz ty

Agat obys nie przenosila

Ewelina u mnie przed 23 bylo to samo myslalam ze zasne ale chlupnelam kawke i bylo spoko

- Mon.tresor
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Swoją drogą - miałam kontrolować cukry, czy nie skaczą... nie wiem czy pamiętacie, ale diety cukrzycowej nie trzymam, bo okazało się że nie było potrzeby... I tak sobie myślę, że co tam będę się ograniczać i pozwoliłam sobie na szklaneczkę coli do posiłku - dupa, 107 wynik cukru. I wszystkie takie ostatnio mam, do 110 maksymalnie, a przecież górna granica przy cukrzycy to 120. Jak na złość. Szukałam też herbatek z liści malin, żeby szybciej urodzić (na prawdę mam już dość

No właśnie, tak myślę, myślę i dopiero do mnie dotarło - przecież mi czop już dwa tygodnie temu odszedł, brzuch to samo, opadł dwa tygodnie temu, jak nie trochę więcej... A tu ciągle nic. Co tu jest grane :/
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziewczyny ja tez juz chce urodzic, maz mi dziala na nerwy, a tak to bym sie zajela dzieciamami i nie myslala o idiocie

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

A mnie cos brzuch boli nawet obiadu nie mialam ochoty jesc jakos sie dziwnie czuje nie wiem czemu

- kelis3
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 56

Stokrotko gratuluję Ci z całego serca Twoich Dwóch Szczęść! Cieszę się,że masz pozytywne wspomnienia z porodu. Z Twoich postów aż bije radość i szczęście,więc życzę Ci,żeby te uczucia Cię nie opuszczaly! Dużo cierpliwości, wytrwalości i jak najwięcej pomocnych dłoni do odciążenia;)
Znowu nie odpiszę, bo Moja Żabka pochłania mnie w 100%, ale podczytuję Was regularnie przy karmieniu, więc jestem w miarę na bieżąco. Ciekawa jestem która okaże się pierwszą stycznióweczką

- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
Anna no to cue sasiad potraktowal. Nie wie ze ciezarnych nie mozna denerwowac
Co do wywolania porodu to na jednych dzialaja jakies metody a na innych nie ale jak ktos bardzo chce to te bezpieczne moze sprobowac wykonywac np chodzenie po schodach.Na mnie osobiscie orzy synku zadzialal olej rycynowy w dzien wypilam z 3 lyzki a w nocy odeszly mi wody
A my niedawni wrocilismy od kolezanki mojej. Znow najadlam sie ciasta makuchy sie wybawily a mi zlecial dzien
Teraz pobolewa mni lekko zab i jutro z ranapodjade do dentysty poprosze ja zeby mi przeczyscila jak ostatnio bo zbiraja sie miedzy 7 a 8resztki jedzenia i z tsd to cmienie a 8 teraz nikt mi nie wyrwie dopiero po porodzie zrobie z nia porzadek.Moze detstka sie zlituje i wepchnie mni gdzies po niedzieli w jakis ttermin.
Dobtanoc dziewczyny
- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

która zostanie pierwszą styczniówką ? ciekawe

jutro was doczytam bo mam zaległości przez ten fałszywy poród

- Asik92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 12