- Otrzymane podziękowania: 17
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Insomnia
- Wylogowany
- Moderator
- Chcę słyszeć w domu tupot małych stóp...
Porod opisze juz z domu bo nie cierpie pisac na telefonie...
teraz czekamy na usg serduszka i po 14 do domu
Przedstwiam Wam Agatke, 3600 g i 57 cm
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
No Monika nie zawodzi co my bysmy bez ciebie zrobiły ;P
Inso śliczna jest Agatka jakie ma ciemne włoski no a co do skurczy to mi właśnie dzisiaj mowila gin ze muszą byc mocne te skurcze bo takie napinanie to tylko przepowiadające, no ale kurde mam juz 39tc to juz te skurcze powinny byc mocniejsze a tu dupa,
Zobaczymy co będzie narazie udało mi sie męża
namówić i po ... zobaczymy czy sie cos zacznie, narazie jest troche dziwnie bo spina mi brzuch często
Ciekawe co z montresor ? Czyżby juz urodziła czy tylko milczy
Maja to wyślij męża niech spada do swojej matki zeby was nie zaraził bo przecież znowu Oskar będzie cierpiał i jeszcze do tego ty
Odezwe sie jeszcze później papa
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Insomnia jak na ciebie przysiady zadzialaly to sie biore ostro za ćwiczenie
Asik ja to powtarzam caly czas, skurczy porodowych nie da sie pomylic
Monika jestes niezawodna, a to ze nie doszedl sms to nie twoja wina.
Ja sie z malzem pogodzilam, ale seksik niepomogl, mialam tylko okropny bol w krzyzu nic poza tym
A za niedlugo wybieramy sie na mecz hokeja cala rodzinka, wiec postaram sie wpasc pozniej. Ciekawe tylko czy Miro wysiedzi te 2h w miejscu
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Insomnia śliczności małe urodziłaś...piekna dziewczynka duzo zdrówka,jak bedziesz w domku i bedziesz miala chwilke to opisz wrazenia z porodu....
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Monika dzieki za info o ulce na te uplawy zolte ja bralam pevaryl depot w czopku to pomoglo
Insomania ja mam wlasnie takie skurcze bolace ze nie moge nic wymowic i sie skupic nawet jak mnie zlapie to swojego noe dam rady zawolac ;/ a agatka przesliczna jak mi sie podobaja takie male czarnulki ::*
Maja wlasnie tu sa takie debile ze nie robia ktg dopiero po 40 tyg obserwuja wlasnie to mnie tu wkurza :/ ahh ten twoj maly biedaczek duzo zdrowka :*
Ulka kochana gratulacje :*:* twoja mala ma taka sama wage i dlugosc jak ja sie urodzilam :
U mnie narazie spokoj w nocy mnie jeszcze bole brzucha meczyly alr narazie dobrze mala nawet mniej aktywna niz wczoraj .. Musze sprzatsc a sie nie chce ...
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Śliczna malutka
Ulka gratulacje!
Mała grzeczna śpi prawie cały czas a budzisie co 2-3 godziny na cyca ale musi się jej odbić bo jak nie to nawet godzinę się męczy. Karmienie piersią rewelacyjnie nam idzie
Moje spojenie mniej już boli ale codziennie leze przywiązana.
Grypy zoladkowe już nam przeszły
A i chrzciny załatwione ma 18 stycznia wtedy bedzie już miała nawet miesiąc
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Kilka godzin człowieka nie ma a tu takie wiadomości
Insomnia witaj i gratuluję ślicznej córeczki.
Ulka gratulacje, zdrówka dla was i szybko wracaj do sił. Czekamy oczywiście na relacje.
Chasami super, że Paulina grzeczniutka i że świetnie ci idzie cyckowanie . Łał już chrzciny zamówione, my pewnie co nie które jeszcze będziemy w dwupaku co, a twoja córa już będzie po tak ważnym dniu. Też jestem tego zdania, żeby długo z chrztem nie czekać, tyle że my będziemy chyba czekać do wiosny lub Wielkanocy, bo nasz kościół nie ogrzewany.
- Mon.tresor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ulka, gratulacje!
Powiem wam, że umieram, delikatnie rzecz ujmując. Wiem, że się rozczulam, ale ból kręgosłupa, bóle brzucha, to wszystko... mam już dość. Leżę tylko w łóżku i się obracam z boku na bok, bo nie mogę już wytrzymać. Dziś wypełzłam z mojego pokoju na śniadanie i ojciec się na mnie patrzy "Ty, wiesz co, mam propozycję... weź już urodź". Wszyscy mamy wyraźnie już dość tego ciągłego stand-by. Tak sobie myślę, że nic się nie dzieje, to może w poniedziałek spróbuję się umówić jeszcze do lekarza, bo już nie wiem co robić. Pewnie mnie opieprzy bo wczoraj powinnam była jechać na SOR zgodnie z tym co mi kazał, no ale jak w szpitalu powiedzieli że mam przyjechać dopiero przy akcji porodowej, to czekam.
Nie mam siły, idę się dalej położyć.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
jeszcze raz gratulacje Kochana, super Ci poszło Natalka ma równie śliczną co ona siostrzyczkę pięknie
Ulcia - nooooo gratulacje kolejna styczniowa Mamusiu jakoś czułam, że to Ty będziesz następna fantasticooo
o jacie, coraz mniej nas do rozpakowania Dziewczyny
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
KURDE ZARAZ SZAŁU DOSTANE !!!! USUNELO MI DRUGĄ POŁOWĘ TEKSTU
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Asik ja bym mojego wygnala do mamusi tylko on nie chce jechac
Montresor ja tez juz sie mecze i chcialabym aby juz byl moj termin ale u mni jeszcze troche
Chiassmi fajnie ze msla taka grzeczniutka i nie masz problemow z karmieniem.Oj szybko chrzciny robisz ale zrobisz i z glowy ja dopiero wiosna kwiecien makj planuje i to dwojki dzieci na raz a chciala bym byc juz po nie lubie tych wszystkich imprez
Martadiana szkoda ze u was ktg mie mozna zrobic choc tu tez robie prywstnie bo ns nfz dopiero w szpitalu mi zrobia
Wy juz torby popakowane a ja nawet torby jeszcze nie wyciaglam
Czy ktoras z was jeszcze sie nie spakowalaczy tulko ja tak sie ociagam???
Ipiszecie tak o tych skurczach a u mnie tylko szczypanie czuje za to brak jakich kolwiek skurczy
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Dzis znow go oddalam do naprawy i kolejne 1,5 tyg znow bez rutera jestem wyklucilam sie z nimi a oni mi jeszcze laske zrobili ze go w ogole wzieli ponownie.Powiedzislam ze jak tak dalej bedzie to rozwiaze z nimi umowe i pojde do rzecznika praw konsumenta bo nie bede placic za cos z czego mam utrudnione korzystanie i nadal na telefonie ksiecia jestem
Monika tak mi sie spodobal ten tekst z ksieciem ze chyba tetaz bede czesto tego slowa uzywac
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Studentkae wez juz tak nie strasz ze nas coraz mniej :O
Asik ehh wspolczuje tobie naprawde z tymi bolami a tamto to moze bez kitu po przytulankach :/ ja akurat nie mam ostatnio problemu z tym wczesniej mialam bo i mnie bolalo to kulo a teraz nic wiec zalezy kto jak ma...
Maja oo to ostro z tym ruterem ciezko im go tak zrobic ? oby teraz naprawili...
A u mnie brzuch krzywy haha mala lezy z prawej strony i mam lewa nizej tak smiesznie to wyglada ja se postanowilam ze bede swojego gwlacila 2 razy dzienni hahaha zeby urodzic wkoncu nie no zartuje ale tak zaczelam sie bac porodu ze byym juz chciala miec go za soba !! nic musze wyjsc z pieskami bo wczoraj wzielam drugiego na 3 dni popilnowac zeby brata odciazyc