- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dopiero wróciłłam od rana na mieście. W laboratorium nic nie załatwiłem, bo kolejka była aż na dworze i ze 2godz bym musiała czekać. Mąż stwierdził, że w środę pojedziemy na 7 tak jak otwierają.
No i praktycznie powybieraliśmy drzwi i agd, tylko w środę pojedziemy i zamówimy i pokupujemy to co będzie dostępne. Ale tak mnie to zmęczyło, że zasypiałam w aucie w drodze powrotnej.
Martadina hop hop czekamy na wieści.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Ela my podobnie ciaze przechodzimy.. ze spaniem mam tak samo jak ty tyle ze ja jestem na tyle zmeczona ze spie jak zabita ale jak sie przebudze to albo plecy bola albo reka zdretwiala ehhh:/ skurcze tez wczoraj mialam na dodatek co 15 min pozniej co 13 min i przeszlo po 2godzinach :/
Ulka jaka sliczna kruszynka wracajcie szybko do domku :*
Ja po wizycie i wszystko dobrze jest.. Mala wazy juz 3500gr :O szok ! kiedy ona to nabrala jeszcze tak bedzie ze ponad 4 kg bedzie miala polozna mowila ze jak chcem szybciej urodzic to seks najlepszy hehhe wiec chyba zaczynam stosowac to sie szybciej rozpakuje ile mozna i tak juz 9 miechow sie mecze
Moj chory wymiotuje i biegunke ma oby mnie nie zarazil..
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ela my podobnie ciaze przechodzimy.. ze spaniem mam tak samo jak ty tyle ze ja jestem na tyle zmeczona ze spie jak zabita ale jak sie przebudze to albo plecy bola albo reka zdretwiala ehhh:/ skurcze tez wczoraj mialam na dodatek co 15 min pozniej co 13 min i przeszlo po 2godzinach :/
Ulka jaka sliczna kruszynka wracajcie szybko do domku :*
Ja po wizycie i wszystko dobrze jest.. Mala wazy juz 3500gr :O szok ! kiedy ona to nabrala jeszcze tak bedzie ze ponad 4 kg bedzie miala polozna mowila ze jak chcem szybciej urodzic to seks najlepszy hehhe wiec chyba zaczynam stosowac to sie szybciej rozpakuje ile mozna i tak juz 9 miechow sie mecze
Ide konczyc obiad i jesc bo glodna jak wilk jestem
Moj chory wymiotuje i biegunke ma oby mnie nie zarazil..
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
kurcze jak tak was podczytuje to nie zazdroszczę bo ta końcówka ciąży naprawdę daje się we znaki, tak więc wtrwałości wam życzę i korzytsjcie z tych ostatnich choć czasem bolesnych ruchów maluszków w brzuszkach bo potem będzie wam tego brakować
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
maju apetyczny torcik
martadiana rośnie ta twoja kruszynka
elu powodzenia w labo życzę
asik dobrze twojemu synusiowi u mamuni to siedzi w środku
monia no mąż jest niezastąpiony, sprawdził się w roli tatusia na 100 % a czkawka jest normalna i nie męczy maluszka ale mimo wszystko serducho boli jak on tak czka
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Monika dzięki za info i foto od Ulki!
Martadina no przechodzimy ciążę podobnie, bynajmniej końcówkę. A twoja malutka ładną ma wagę. No i jak chcesz przyspieszyć to ciśnij chłopa . Oby Cię nie złapała biegunka i wymioty.
Dziewczynki a mi chyba rzeczywiście czop odchodzi, bo znowu ze mnie poleciał taki śluz biawy, gęstawy taki jak białko. A w piątek wizyta, jeśli dotrwam to zobaczę mojego szkraba i pewnie dowiem się wagę
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Elu pewnie sporo osób ma wolne w pracy to chcieli wykorzystać i pójść np. do laboratorium. W sumie dobrze, że pojedziecie na 7:00 bo taka głodna nie będziesz .
Martadiana ja teraz jak sobie czegoś nie zapiszę to zawsze zapomnę Córę masz już naprawdę dużą. Może lepiej by było byś się rozpakowała zanim będzie mieć faktycznie ponad 4 kg Uuuu uważaj na chłopa byś się nie zaraziła przypadkiem.
Kasiah
Asik dziś się zastanawiałam czy już się nam rozpakowałaś a tu u Ciebie cisza spokój
Maju ja już się pogodziłam z tym, że będzie mi to doskwierać do końca ciąży. Mam nadzieję, że potem samo minie bo przed ciążą nie miałam takich rewelacji. Także jeszcze chwilę a potem będzie u nas spokój (OBY!)
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
A samo badanie w szpitalu masakra, lekarka chyba pol reki mi wlozyla, zero wyczucia itp.
jutro Was doczytam. Aaa, musze w takim razie kupic te czopki glicerynowe. A mozna je w ciazy juz stosowac czy dopiero po porodzie??
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ninoczka jak ci dobrze juz na spacerek idziesz z malymi
Studetka oj co za okropne badanie wspolczuje zlego samopoczucia oby bylo dobre wiec odpoczywaj i bez nerwow :**
Boze jak ja zaczelam sie porodu bac.. mam te skurcze takie sa bolesne a co pomyslec pozniej bedzie masakra zmeczona jestem uciekam spac
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Ela ja uwazam ze kobiety zwlaszcza w zaawansowanej ciszy nie powinny stac w kolejce do badan czy do lekarza
Ula sliczna masz kruszynke.A ma na imie w koncu Patrycja czy Paulinka?
Martadiana widzisz jak maka ci urosla a tak martwilas sie waga.Oby maz cie nie zarazil. Moj tez dopiero co po jelitowce ale mnie na szczescie na raxie nic nie wzielo i oby tak zostalo
Monika u mni identyczni przed ciazs zero infekcji w ciszy bez przerwy cos i juz marze by sie skonczyly
Agat fajnie ze ostatnio czesciej zagladasz.Ja rowniez czesto mysle o ym co bedzie jak maly mi sie rozchoruje a ja przywioze niemowlaka do domu to chyba byl by najgorszy scenariusz z mozliwch. Zycze wiec bys orzed porodem wykurowala synka i by juz nic nie zalapal szybko
A ja w koncu przywiozlam lozeczko drewniane od znajomej i jutro moj ma je skladac stwierdzilam ze szkoda mi kasy na kolejne turystycznr orzywiozlam tez wozek po Oskarku i po woli sie szykuje do pirodu mimo ze iznak na razie zero
Zapomnialam wam tez napisac ze bykam dzis w Insoekcji oracy by dowiedziec sie jak jest z tym urlopem wypoczynkowym na macierzynskim i pani mecenas powiedziala mi ze urlop normalnie sie nalicz tak jak bym oracowala.Dzwonie wuec do mojej ksiegowrj i jej mowie ze urlop na macierznskim mi sie naliczs a ona swoje ze nie ze tyle lat jest ksiegowa i wie lepiej a ja jem mowie ze wkasnue bykam w IP i wiem co innego a ona ze po co tam piszkam i ze do urlopu mam jeszcze rok.Za 10 min do mnir dzwoni ze mam sie nie martwic bo urlop wypoczynkoey za okres macierzynskiego mi sie nalicza i szef mi go musi udzielic i ona tego dopilnuje.No rece mi opadly..
Minoczka powodzenia na pierwszym spacerku z maluszkami
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Jak ja sie dzis zle czuje jest mi nieobrze boli glowa napadają mnie reszcze, Juz wziełam paracetamol i modle si,e zeby jednak nie okazalo sie ze i mnie dopala jelitowka, I ogolnie zle sie czuje juz bym chciala urodzic
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maju córa Ulki ma na imię Patrycja Jasminka tak jak napisałam nad zdjęciem . Ja nie wiem dlaczego większość głównych księgowych ma problem powiedzieć "Nie wiem, sprawdzę to", tylko często zadzierają nosa, że są najmądrzejsze. Jeszcze na koniec chciała się pokazać jaka z niej nie jest fantastyczna koleżanka Maju a Ty chcesz wrócić do tej pracy po macierzyńskim tak? O rany julek oby to nie była ta jelitówka. Trzymam na maksa kciuki bo to byłby masakryczny pech.
Studentka no ciśnienie bez tabletek miałaś naprawdę wysokie. Dobrze, że potem spadło. Ja w sumie kupiłam te czopki po to by je użyć przed porodem w ramach oczyszczenia zanim pojadę do szpitala ale może i przydadzą się po skoro zdarzają się problemy.
Martadiana obyś nam się wypakowała wcześniej a może po prostu mała powoli przestanie tak rosnąć . No i nie nastawiaj się tak negatywnie do porodu bo się niepotrzebnie denerwujesz i nakręcasz. Sama zobacz jak dziewczyny sobie dotychczas świetnie radzą
A u mnie od kilku dni cisza spokój. Żadnych niepokojących skurczy czy pulsujących bólów pleców. Z nudów nawet robię sobie popołudniowe drzemki. Chociaż wczoraj się wkurzyłam na swoją nieporadność bo nie mogłam sobie obciąć paznokci u stóp .
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kiepska ze mnie forumowiczka jak dla was czasu nie moge znaleźć, a ja znow na szybko bo sama z mlodym siedze i dom musze ogarnac.
Ja dalej w 2w1, wczoraj myslalam ze sie cos zaczyna, mialam skurcze co 12 minut, w skali od 0 do 10 bol byl na 3.czyli nie bylo tak zle, wiec ip sobie odpuscilam. Teraz czuje ze znowu pobolewa i musze zaczac mi dlugo liczyc odstepy zeby czego nie przegapic
ULKA gratuluje malej Patrycji!
No i lece, moja zaba juz sie rozbija po kuchni