- Otrzymane podziękowania: 20
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Ania to faktycznie rozstępy u Ciebie wybrały sobie naprawdę dziwne miejsce ale pewnie szybko też znikną i nie będzie ich widać.
Dziewczyny jakby płacili nam za częstotliwość chodzenia siku do toalety to byłybyśmy naprawdę bogate
Chasiami to mały głodek Ci się urodził A ile już waży?
Elu jutro piątek i w końcu wizyta . Zmęcz ich tam by Ci powiedzieli ile waży bo jestem bardzo ciekawa. Na tym naszym forum same duże dzieci się rodzą Hehe a męża to Ty po prostu nigdzie samego nie możesz puszczać
Maju w sumie to ja się nie dziwię, że grzybek nie chce zniknąć jak Ty masz teraz taki osłabiony organizm. No ale może do końca opakowania coś będzie lepiej. Naprawdę Ci tego życzę, bo musimy jeszcze trochę przetrwać Dużo zdrówka kochana!
Agat fajny zestaw fotek . Brzunio już całkiem pokaźny, teraz już tylko rodzić Chciałabym napisać, że i u mnie 14 kg na plusie ale sprawdzałam i + 16kg jest jak nic . No i dla Ciebie Agat dużo zdrówka!
Ewelina jaki Ty masz ładny okrąglutki brzuszek i do tego taki nieduży na pierwszy rzut oka się wydaje. Ja obstawiam, że nie będę mieć takiego dużego łobuza bo za mała jestem by do takich rozmiarów urósł. Już teraz czuję, że jest mu strasznie ciasno .
Ja wczoraj się nie odzywałam bo miałam jakiś gorszy dzień i prawie cały przespałam albo przeleżałam. Brzuch mnie od kilku dni boli jakbym miała okres dostać zaraz i coś miało ze mnie chlusnąć, aż sobie przypomniałam jakie to "przyjemne" uczucie.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja juz sie lepiej czuje wuec obstawiam ze to byla jelitowka i w porownaniu do synka i ksiecia i tak lagodnie ja przeszlam.Dobrze ze juz po wszystkim i mam nadzieje ze do porodu juz zadna choroba mnie ani nikogo w domu nie zlapie
Agat zycze zdrowka i kuruj sie.Nie dziwie sie ze wolisz nir rodzic z orzeziebieniem i gdy domownicy chorzy ja tez ciagle tego sie bojeSuper sesja i malutko przytylas
EwelinaS sliczny brzusio.Dziekuje wraz z Oskarkiem
Monika chyba masz racje przez te ciagle infekcje grzyba nie moge wykeczyc plus zajady mi sie porobily choc na nie zmakazlam dobry patent krem z rosmana z babydremam kupuje synkowo na tyleczek a zajady znikaja po nim po 1,5 dnia stosowamia
Montresor GRATULUJE synka
Jednak zostal Arturek:) Dochodz do siebie a pozniej opisuj porud pokaz malego i napisz jak czujesz sie jako mama?
Dziewczyny to ktora nastepna.bo my z Monika chyba jeszcze piczekamy Ja dopiero po niedzieli mam wizyty u ginow
badania i zobaczymy vo sie wyjasni
Dziewczyny slyszalyscie o tym wybuchu gazu to byli moi znajomi znalam matke tych dzieci iraz dzieci Julke i Filipka nie moge dojsc do siebie to nylo niedaleko mnie prawie rzut beretem.Matka tych dzieci ma 99% poparzonego ciala a dzieci tez sa bardzo poparzone
gdyby sasiedzi ich nie wyniesli z plonacegomieszkania to juz by wszyscy nie zyli
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 56
Nie dam rady jak zwykle wszytskim odpisać,ale jak już mówiłąm czytam na bieżąco;)
Ulka gratulacje- Patrycja jest przecudna!
Montresor i Tobie serdecznie gratuluję, a Arturka witam na świecie!
Dziewczyny piszecie o tych ciążowych dolegliwościach, a ja juz powiem szczerze,że nie pamiętam,ze w ciąży byłam;) Mały na szczęście ciągle jest grzeczny, wczoraj jedynie dał nam popalić, miał chyba za dużo wrażeń, bo moja mama przyjechała w odwiedziny i cały dzień musiała go nosic;), poza tym zaliczyliśmy wczoraj pediatrę i fizjoterapeutę i malutki chyba się troszkę przemęczył. Na szczęście dziś już wsyztsko wróciło do normy i śpi grzecznie w łóżeczku. Apetyt mu dopisuje, wczoraj wazył już 3300. Wczoraj stuknęło mu już trzy tygodnie,a ja tak sobie pomyślałam,że dopiero w ten piątek miał być z nami;) Pierwszy spacer tez już odhaczony;) Juz sobie nie wyobrażam życia bez Mojego Skarbka;) /nierozpakowanym Mamusiom życzę,żeby Dzidzie przychodziły na Świat o czasie, ale nie kazały na siebie za długo czekać, a Rozpakowanym jak najwięcej przespanych nocy, jak najmniej problemów i cierpliwości, no i przede wszystkim żeby dzidzie były zdrowe i grzeczne;)
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Kelis - ojoj, ale masz slodziaczka. Przystojniak, ze hoho
a ja w domu na szczescie, wczoraj bylam u gina, kazal brac te tabsy na nascisnienie i czekac a jakby cos sie dzialo to do szpitala. Rozwarcie minimalne. Z polozna widze sie jednak w niedziele, bo stwierdzila, ze skoro wczoraj bylam badana i rozwarcia prawie nie ma to lepiej w niedziele, to mnie od azu mocniej zbada, bo przeciez rodzic juz moge... o matko, czyli pewnie mi masaz szyjki zapoda
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
masz malutki brzuszek !!
Monika to chyba nie ma roznicy czy kobieta mala drobna i wgl moja mama np. ma 156 wzrostu i urodzila mojego brata mial 60 cm i 4500kg
drugi brat 58 cm i 3800gr wiec wszystko moze sie zdarzyc i nie mamy na to wplywu a co do tego bolu jak na okres to witaj w klubie
Maja ja nie slyszalam o tym :/ ale co za tragedia ... w tej polsce z tym gazem to naprawde niebezpiecznie
Kelis jaki drobniutki twoj synek ale super ze zdrowy jest
Ja dzisiaj bylam u znajomych odwiedzilam ich coreczke 6 tygodniowa jejku jakie to slodkie te maluchy i caly tatus normalnie
Ale az mi sie odechcialo tych obowiozkow i wgl jak popatrzylam na moja znajoma hehe
A taka zmeczona jestem ostatnimi dniami ze ojej :/ spie po 12-13 godz a i tak bym mogla walic drzemki w dzien ale tego nie robie
bo w nocy sie boje ze nie bede spac
Jezu jak mnie moj wkurzyl dzisiaj !! caly dzien gadal ze mu sie normlanego obiadu chce ze kotleta czy cos to zrobilam schabowe to on nagle nie ma ochoty i kanapki z konserwa je wiecej nie bede gotowac .. bo po co ja nie musze tego obiadu jesc tak naprawde a tylko sie nastoje umecze i zostaje :/
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Ewelina śliczny brzysio i taki zgrabniutki.
Kelis super, że u was ok, a maluszek przesłodki.
Maju fajnie, że czujesz się lepiej.
Martadina może twojemu udzieliły się twoje hormony ciążowe, .Mój mąż to mówi że ostatnio to mi nic nie pasuje,że ciągle o coś się czepiam, a ja po prostu chyba mam jakiegoś stresa.
Studentka nie stresuj się, masaż może ci pomoże i przyspieszy przyjście maluszka na świat.
A ja dziś znowu część dnia w drodze między sklepami, bo ciągle coś do dokupienia do domku. W nocy obudziłam się z kującym gardłem i tak przez cały dzień, sięgnęłam już po miód i imbir do herbaty.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Ela masz racje, jak to mowia co nas nie zabije to wzmocni, jakos rade dam. Mnie tez dzis gardlo boli, musze jutro prenalen possac. Podziwiam Cie, ze jeszcze masz sile na te skkepy, ja bym wymiekla.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Kelis slicznego masz maluszka ja czasem tez juz bym chciala byc po
Martadiana i zrozum faceta najpierw biedoli ze porzadny obiad mu sie marzy a jak taki czlowiek zrobi to on sobie kanapki zajada jeszcze mu zwroc uwage to sie obrazi
Anna to twoj tez dzis poszedl po calosci niech jutro sprzata
Moj tez mi pidnosi cisnienie ciagle sie zastanawiam jak dlugo jeszcze dam rade to akceptowac.
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A to wszystkie musza miec ten masaz szyjki ja tez wg nie wiem o co chodzi.
Ty swojemu pozwalasz pić jeszcze aco jakbys zaczela rodzic??? Ja mojemu nic nie mowie ale on sam z siebie w razie czego chce byc w pogotowiu i sobie odmawia piwka. Zreszta teraz praca i studia to i tak czasu nie ma.
KELIS maluszek jest przeslodki, sliczna kruszyna naprawde niech sie tylko dobrze chowa.
STUDENTKAAE dobrze ze u Ciebie lepiej no i zeby cisnienie nie wariowalo. Powodzenia na spotkaniu z położną.
ELA ja tez tak biegalam po nowe AGD w maju i czerwcu fajnie tak sobie wybierac i urzadzac domek. Tylko uwazaj na siebie zeby Cie choroba powazna nie dopadla od tego gardla. Kuruj sie.
Jutro mam wizyte na 11.15 dam wam znać co i jak mam nadzieje ze z domku a nie z porodówki. Troche martwie sie ta pepowina ale maly sie rusza wiec mam nadzieje ze przez te 3 tyg nic sie nie zmienilo i gin nie bedzie chcial zakończyć ciaży.
Śpijcie dobrze