- Otrzymane podziękowania: 68
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
Ela to powodzenia trzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
ela trzymam kciuki
ewelina jaki ładny ten twój brzuszek
agat super te zdjęcia żałuję że sobie takiej pamiątki nie zafundowałam...
kelis śliczniutkiego masz synusia ja nie mogę się doczekać pierwszego spacerku długo przedtem się werandowaliście? a mój malec też robi taki dzióbek jak śpi
maja przykro mi, tragedia spotkała tą rodzinę
martadiana, ewelina mój urodził się 59 długi a spokojnie 56 mu zakładam więc wy też na pewno spokojnie wykorzystacie ciuszki
monika dasz radę kochana takie to wątpliwe uroki końca ciąży jeżeli chodzi o to spanie a na bakterie wcinaj dodatkowo żurawinkę
asik teściową się nie przejmuj nie warto...gratuluję dotrwania do 40
anna zazdroszczę...u mnie każdy okres to masakra
studentka wagą się nie martw,mojego Bartusia rano na usg na 3100 wyliczyli, a urodził się 3620
ewelina cieszę się że OK po wizycie
agat, monika dzięki za info o czopkach
mój Bartuś to straszny głodomorek,ciągle by tylko zajadał w środę mamy wizytę profilaktyczną mam nadzieję że wszystko będzie Ok i ładnie przybrał oby pogoda była ładna to od razu zaliczymy pierwszy spacerek bo do przychodni mamy 10 minut spacerkiem:) cieszę się bo brzuchol się już całkowicie mi wciągnął na płasko-tak jak przed ciążą i nie został mi żaden roztęp
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kurde dziewczyny u mnie chyba się wody sączą albo po prostu mam tak mokro juz dwie wkładki miałam mokre może coś się zacznie w nocy no teraz troszkę mniej ale od zmiany wkładki minęło dopiero 40 minut, zobaczymy mój mąż ze strachu juz zasnął a niech się wyspi bo potem nie będzie mógł jak coś to będę pisać, jutro mam jeszcze wizytę na 8 wiec po wizycie dam znać no chyba ze w nocy pojadę dobrej nocy
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja dzis oddalam mocz do kaboratorium a jrwi mi nie pobrali bo nie pobierali dzis i musze zniw isc w poniedzialek na szczescie to juz ostatnie vadania w ciazy
Bykam tez u gina na nfz fdzie byla komedia z dramatem gina nie bylo od swiat i bylo z 50 osob oczywiscie ponad polowa czekala i ich gin nie przyjal nerwowka i awantury tylko z tego powstaly.Moja wizyta u niego byla juz ostatnia teraz jak nic sue nie bedzie dziac to 23 01 mam sie zglosic w szpitalu na ktg i on bedzie decydowal co dakej ale stwierdzil ze brzuch mi sie obnizyl szyjka skrucika i ze to jeszcze nie porod ale watpi czy do 23 dotrwam choc u mnie oznak porodu brak jakich kolwiek jedynie szczypanie miejsc intymnych
Ela czekamy na wuadomisci id ciebie i trzymamy kciuki
Monika a mize te bajterie w moczu ci wyszly bo masz bakterie w szyjce ja raz takmiakam i gin mnie rak uswiadomil
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
a ile grudniowek mamy
Monika ja codziennie wieczorem mam ochoty na lody i cholera zawsze zapomne kupic jak jestem w sklepie !! :/ daj troche
ELa ale wszystko wporzadku z malym ? wiadomo dlaczego malo sie rusza? trzymaj sie i odzywaj sie jak bedziesz mogla :*
Kasiah dobrze ze maly je i nie masz z tym problemu a jak ci ogulem idzie karmienie piersia ciezko jest? I jejku jak szybko tydzien
po porodzie juz normalnie wygladasz gratuluje :* ciekawe jak u mnie bedzie
Asik obys po wizycie byla zadowolona i zeby ci cos pomogli z tym porodem ! powodzenia :*
Maja a u mnie kurde brzuch dalej wysoko wiec ja juz nie wiem a moze ja nie widze tego...
Mnie cos ostatnio zoladek boli jak cos zjem nie wiem co sie dzieje :/ Jeszcze mnie kolezanka dzis nastraszyla ze jak moja mala wazy
3500 gr to pewnie strasznie popekam ehh :/ kurde szczerze to bym mogla jeszcze ten tydzien przechodzic ale sie boje ze naprawde
klocka urodze i popekam strasznie
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Asik żurawinę to na razie będę wcinać suszoną. No nic musi być dobrze Trzymam kciuki by te wkładki były coraz bardziej mokre
Kasiah baaardzo szybko brzuszek Ci wrócił do formy A ja nadal jak wieloryb. Oby pogoda w środę dopisała! Zazdroszczę Ci tego spacerku z synkiem
Maju to zostały Ci już tylko 2 tygodnie, o ile wytrzymasz tyle. Szybko zleci! A w przyszłym tygodniu wybierasz się jeszcze prywatnie na wizytę? Może z tymi bakteriami tak jest, już sama nie wiem
Martadiana jeszcze wszystkiego nie zjadłam to wpadaj na lody i serniczek . Ja jestem zdziwiona że można wyrokować wagę bez usg tylko po obmacaniu. No ale pewnie doświadczenie tej położnej robi swoje.
Coś czuję że kolejna trudna noc mnie czeka a jestem taka zmęczona
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zastanawiam się co u Eli, mam nadzieję, że z małym wszystko okej tylko miał spokojniejszy moment w czasie wizyty.
Noc minęła mi nie najgorzej, tylko 3 razy wstawałam do toalety. Natomiast dziś czuję się strasznie osłabiona więc rozłożyłam narożnik w salonie i leżę przed tv z kołderką. Oby nie było to żadne cholerne przeziębienie.
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No to teraz dopijam herbatke i kładę sie spac bo nie mogłam pol nocy spac bo moje rostępy mnie tak swedziały i co chwile budziłam sie bo przez sen je drapałam i z bólu sie budziłam i smarowałam ten brzuch ale to i tak nic nie daje ;( to nic uciekam zajrze później miłego dnia
- EwelinaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 20
No to widze że u nas wszystkich już sytuacja sie klaruje kazda już prawie z terminem ostatecznym.
asik no to super że jesteś taka zadowolona, duży synuś Ci sie szykuje dasz rade urodzic wieksze sie rodza a gin tez moze sie mylic.
monika to dzis masz kanapowy dzien odpoczywaj zeby Cie nic nie zlapalo.
kasiah dobrze ze Ci maluszek je tylko sie cieszyc i powodzenia na kontroli. Siostra ur córeczke 57 i tez mowila ze spokojnie nawet w 54 ja ubierala takze ja mojego malego tez bede wciskac w te sliczne śpiochy. Rozmiarowka zawsze oszukuje troche.
ela cos te zakupy bokiem wyszly maly sie przemeczyl i odpoczywa pewnie dlatego malo sie ruszal wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki.
martadiana a co ta kolezanka Cie tak straszy a moze sie myli moj tez ma byc duzy a ja jakos mysle ze jednak miedzy 3-3,5 bedzie trzeba pozytywnie sie nastawiac. Jakos i tak juz teraz musimy dac rade.
Ja zaraz jade do rodzicow na wies na weekend na szczescie od mojego miejsca zamieszkania to tylko 20km wiec jakby co daleko nie mam ani do domu ani do szpitala. Moj J na uczelni wiec w Tczewie jestem sama a u rodzicow 2 siostry, szwagier tata i zawsze sie ktos znajdzie zeby jechac na porodowke. Zajrze pozniej. Milej sobotki
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
maja no to faktycznie dantejskie sceny u gina
martadiana najgorzej boli jak zasysa potem jest już OK, no i to że tak długo ciumka też czasem męczy ale dzięki temu mam czas żeby być z wami nie bój się że popękasz mój wielkoludek miał 3620, nie byłam nacinana i mam tylko 4 szwy i wpisane pęknięcie I stopnia więc głowa do góry
monika też nie mogę się doczekać spacerku a z wieloryba jeszcze trochę płotka zostanie odpoczywaj i trzymam kciuki żeby to nie było żadne choróbsko
ewelina miłego weekendu
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Asik fajnie ci malego zobaczylas no i juz spory twoj maly napewno uda ci sie jakos go urodzic .. dobrze ze juz wiesz na czym stoisz i jestes zadowolona
Ewelina masz racje jakie dziecko nie bedzie i tak trzeba bedzie je urodzic nic nato nie poradzimy. Milego pobytu u rodzicow
Mnie brzuch w nocy bolal az tak jakby mnie palil od srodka nie wiem dlaczego :/ mala tez sie nie ruszala i nie wiem co jest.. ide zjesc pozniej bede
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asik no no no synek już faktycznie spory ale dobił do terminu więc co mu się dziwić. Zazdroszczę, że mogłaś sobie na niego popatrzeć. U mnie to zawsze się wypnie i tyle z oglądania Z tymi rozstępami to jakaś katastrofa, że nawet smarowanie nie pomaga Dobrze, że tylko kilka dni Ci zostało.
Ewelina miłego pobytu u rodziców. Nie dziwię się, że jedziesz, wolałabym mieć parę km więcej do szpitala ale nie siedzieć samemu w domu. Weekend szybko Ci minie
Kasiah super, że idzie Wam tak dobrze karmienie. Chociaż faktycznie synuś krótkodystansowcem nie jest .
Martadiana a nie masz jakiejś koleżanki którą zajmowała się wcześniej ta położna by się dowiedzieć jak z tym szacowaniem wagi u niej? Może faktycznie to się sprawdza a może czeka Cię spora niespodzianka . Palący brzunio? Tego uczucia jeszcze nie miałam Już Ci lepiej?
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
O JAKA NIESPODZIANKA GRATULACJE STUDENTKAE wracaj do siebie i zdrówka dla was jak będziesz miała siły to pisz jak poszedł poród i czemu tak strasznie
a teraz myślę że już uciekam