- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- Asik92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 12

A mi skurcze juz przeszły, i mam ale juz rzadziej ;( ja chyba nigdy nie urodze ;( wypiłam gorące mleko i ide spac jak sie cos zacznie to pewnie sie obudze ;( ale jestem zla. Dobranoc dziewczyny

- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 91

Aniu chyba już wszystkie zaczynamy odczuwać tykanie zegara i zbliżające się porody. Ja też już tylko czekam

Asik no już myślałam że jesteś już na izbie przyjęć a tu się uspokoiło. Noc przed nami więc jeszcze może być różnie

Ulka napisała do mnie, że już jest w domku

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
Studentkae gratuluje synka :* jak ci juz fajnie
Asik no to powodzenia oby sie rozwinelo wszystko i wkoncu maly niech juz sie rodzi

Ja dzisiaj bylam na ''malych zakupach'' kupilam sokowirowke, mikrofale i nianie elektorniczna

Mnie cos brzuch boli jakies ciagniecia czuje na samym dole i tak boli ze chodzic nie moge

Wrzucam zdjecie mojego brzuchala

Załącznik nie został znaleziony
- Asik92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 12
Martadiana niziutko juz masz brzuszek

Monika ja juz powinnam rodzić a mały chyba się boi i znowu przeszło mi kurde

A i jeszcze mam tak zatkany nos ze masakra i gardło znowu boli ja nie wiem chyba dobrze ze nie radzę chociaż lepiej by było jak bym już urodziła bo zaś to siedzenie w szpitalu mnie przeraża

- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Agat a co u Ciebie bo termin się Twój zbliża wielkimi krokami

Martadiana brzuszek mam taki jak Ty, nawet w identycznym położeniu.

Asik a mówiłaś gin o tych swędzeniach? Bo to naprawdę jakieś dziwne jest. Twój synek po prostu nie jest jeszcze do końca zdecydowany czy wyjść w nieznane czy zostać w ciasnym brzuszku

- kasiah06
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 77

ulka cieszę się że u was wszystko dobrze

monika dzięki za info od ulki

martadiana ja też zazdroszczę sokowirówki

asik może naprawdę powiedz gin o tych swędzeniach bo pamiętam że moja co wizytę mnie pytała czy nic nie swędzi...
A u nas Ok
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a Bartuś pozdrawia forumowe ciotki

- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
asik fajnie ze po wizycie wszystko dobrze. I zycze by maluszek już sie rodzil bo najgorsze to czekanie
studentka ale super wiadomosc

kasiah my tez calujemy Bartusia. Oby zis al ci opoczac, Jakie slodkie zjecie jak patrze na fotki waszych maluszkow to juz chciala bym mieć swojego przy sobie

- EwelinaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 20
martadiana no sokowirowka rzecz super ja swojej tesciowej jeszcze nid oddalam i chyba szybko tego nie zrobie. Brzusio naprawde fajny i wcale nie wyglada na to zeby tak wielki dzidzus siedzial. Duzo zdrowka dla meza.
kasiah Bartus jest slodziutki ja juz sobie swojego Mikolaja wyobrazam bo on tez ma kocyk w takie sowki. Juz Ci maluszek pazurki pokazuje? dokazywal sobie jeszcze jak taty nie bylo.
Asik tez juz myslalam ze w nocy pojedziesz skoro te skurcze co 7-8 min mialas, moze Ty masz i racje sprobuj sie wyciszyc zrelaksowac to moze ten porod sie zacznie. Panika i stres nic nie pomoze. A te swedzenia naprawde dziwne ja nie mam czegos takiego no rozstepow tez nie mam poki co wiec tez nie wiem jak sie cialo zachowuje. Moze zrob sobie kapiel i do wody wlej oliwke zeby cale cialo natłuścić moze swedzenie ustapi.
Ja dalej u rodzicow ale dzis wracam okolo 18 do siebie. Wieje strasznie ale prad mamy wiec jakos sie da. Dzis moi rodzice maja kolede takze pogadam sobie z ksiedzem pewnie na temat nie katolickiego zycia jakie wg ksiedza prowadze. Wierzaca, praktykujaca mieszkajaca z chlopakiem z dzidziusiem w drodze. Milej niedzieli dziewczynki oby nas nie zwiało

- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
wiem ktorego sie trzymac choc mi blizszy jest ten pierwszy
A tak poza tym u mnie niedzielna nuda maly spi chlop mnie delikatnue wkurza szczypanie nie ustepuje.Moze pozniej przejde sie po serduszko z Oskarkiem i spac bo z rana trzeba sie wybrac do laboratorium
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Nic, nic absolutnie nicMonika_1985 napisał: Agat a co u Ciebie bo termin się Twój zbliża wielkimi krokami

Skurcze mam często, ale nie są bolesne, tylko brzuch jak kamień. Brzuch nisko, czop nie odszedł. Jutro mam usg, zobaczymy jak mała siedzi no i czy jest mała czy duża

A tymczasem wykorzystując ostatnie chwile, gdy mogę jeść bez większych ograniczeń robię pycha cannelloni na obiad

Kasiah Bartuś jest śliczny

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
Monika no wlasnie nie wiadomo co tam sie dzieje trzeba do lekarza isc na ta gastroskopie sie umowic... naszczescie te tabletki mu pomagaja

KAsiah fajnie ze juz sie dobrze czujesz nas to jeszcze czeka ehh :/ dobrze ze synus je z cyca :d nie przyzwyczajaj go tak na raczkach nosic heheh zartuje slodki jest a ile on juz wazy ?
Agat to daj znac jak po wizycie ja tez osatatnio sobie niczego nie odmawiam tlumacze sobie ze pozniej bedzie trzeba brac sie za siebie hehe
A ja od rana chodze i sprzatam moj zrobil obiad placka po cygansku pyszny byl

- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Bartuś wygląda jak aniołeczek więc nie wierzę w żadne jego popisy

Maju to tym razem wyprzedziłaś mnie z wizytą u gina bo ja mam w czwartek. Będę czekać na wieści co u Was słychać

Ewelina może ksiądz sobie odpuści

Agat to koniecznie daj znać jak na usg i wizycie. Może wyjdzie na jaw jakieś rozwarcie chociaż