- Otrzymane podziękowania: 26
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Oby składał sie z samych dobrych dni A nasze pociechy niech rosną duże i zdrowe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Jak ja nie lubie pisac z tego telefonu niech mi juz oddadza router ale mysle ze dopiero po wekkendzie moge sie go spodziewac
Martadiana a ja tez jestem panikara gdybym zobaczyla krea to chybs jechalabym do szpitala ale z tego co pis esz to czop ci odchodz a wody jak odejda iniesa zielone to naspokojnie bez pispiechumozna szie szykowac do sszpitala
Ela nie mam pojecia jak moj gin to liczy bo dzis mi powiedzial ze jestem w 36tc.Ja tez myslalam by wyskac do RMFMF zdjecie brzuszka a moze zalapie sie na wyorawke
Monika super ze z maluchem wszystko ok gorzej z grzybica
Montresor fajnie ze M sie tak o ciebie troszczy
Ma
Momuminka niech w koncu rodzina cie troche oszczedzi bo taki wizyty za pewne teraz sa dla ciebie meczace.A i zycze abys urodzila w przeciagu 2 tyg.
Dzieki za zrozumienie wzgledem synka
Stokrotka GRATULUJE podwojnego szczescia i ze juz wszystko po
Anna ja tez nic nie rozumie z zapisu ktg.Nawet o tym sie nie mysli ze dziecko moze pamietac jak matka sie o nie troszczy.my mamy robimy to z porywu sercs imilosci do swoich maluchow nie myslac o wdziecznosci.ale jak yo napisalas to az mi sie cieplo na sercu zrobilo
Mamuska zycze by maz jednak byl w domuj jak zacznie sie porod
Ja obstawiam ze pierwsza mama styczniowa medzie montresor
Ja juz po wizycie. Ktg nie wykazalo skurczy porodowych z mslutka tez wszystko ok.Mala wazy 2850. Lekarz stwierdzil ze to 36tc no i mam grzybivrgrzybice znowu i msm brac globulki za ktore dalam 42zl zwariowacc idzie a szczypie mnie jak choler...Posiewu mi nie zrobil bo wystarczylo badanie ginekologiczne by zobaczyc grzybice :(To paskudztwo jest cjyba wpisane w moja ciaze.Kolejna wizyta za 2 tyg 14 01
DIewczyny Szczesliwego Nowego Roku I pociechy z nazych skarbow
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Mamuska no jak u nas wszystkich porod blisko do terminu juz nam malo zostalo
Ela ja tak samo tyle ze ja mam do szpitala 40 km wiec wolalam sie spakowac na zas
Mamamuminka hehe rozumiem cie mnie goscie tez wkurzaja ciagle ktos przychodzi i wychodzi ale takie zycie
Maja dobrze ze na wizycie skurczy nie wykrylo .. ale znowu ta grzybica cie meczy ehh :/ wspolczuje obys szybko to wylczyla..
No chyba juz zadna z nas sie nie rozpakuje w tym roku
Ja uciekam sie ogarniac i do mamy jedziemy wiec zycze wam szczesliwego nowego roku i duzo szczescia i milosci :* :*
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Życzę wam szczęśliwego nowego roku dużo zdrówka , lekkich porodów i szczęśliwego macierzyństwa
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
STOKROTKA GRATULACJE WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CIEBIE I DZIEWCZYNEK ciesze sie z tobą i az sie płakałam jak przeczytałam od ciebie wiadomość jakie to jest wzruszające wszystkiego dobrego niech rosną zdrowo
Dziewczyny nie bede sie rozpisywać bo jakoś nie mam weny wogole to czekam az wkoncu minie juz ta 24 bo dostaje skurcze i boję sie zeby mały czasem nie chcial jeszcze przez 24 wyjsc czasem ale leze i leze i nic nie robię wiec chyba wytrzymamy
Wiec dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku duzo zdrowia, szczęścia spełnienia marzeń dla rozpakowanych mamusiek zdrowych i grzecznych dzidziusiów a dla tych co jeszcze czekają to szybkich i bezbolesnych porodów i zeby dzieciaczki zdrowe sie urodziły wszystkiego dobrego
- Asik92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 12
I mam nadzieje ze nie bede krzyczeć wiec moze mnie jednak nie usłyszysz ;p
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
A jednak wytrzymałyście do stycznia Wszystkiego naj My raczej sylwestra nie bedziemy spędzac
Ale wszystkiego naj
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja już czekam na męża, bo jeszcze coś dłubie w naszym domku. Mama dziś stwierdziła że brzuch mam nisko. Wiecie co żartowałem że kupić musimy szampana dla dzieci no i siostra kupiła, więc chociaż takim moja rodzinka przywita Nowy Rok
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
A ja przepraszam że tak króciótko ale chciałam Wam tylko napisać że my już w domku , dziś nas wypisali
Dziękuję Wam kochane za wszystkie gratulacje,wsparcie i miłe słowa jesteście wyjątkowe Monia dla Ciebie osobny buziolek
Jak znajdę chwilę w najbliższych dniach to wstawię fotkę maluszka i opiszę jak było bo Bartuś wywinął nam taki numer przed samym porodem tym swoim fikołkiem że ho,ho
Kochane moje życzymy Wam z Bartusiem wszystkiego co najpiękniejsze w tym Nowym Roku 2015 Łatwych porodów i zdrówka dla Was i Waszych maleństw
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Ela moze i masz racje z tymi tygodniami
Asik na pewno dotrzymadx co nowego roku jeszcz tylko troszke i juz stuczen
Chiasiami ja rowniez sylwka spedzam w domu z polsatem
A mnie tak szczypie ze mam dosc piepszony grzyb prawie caka ciaze sie z nim mecze.I cos mnie pobiera zazylam paracetamol i troche lepiej mam nadzieje ze unikne chorubska
- Mon.tresor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Stokrotka - moje gratulacje! Nie dziwię się że radość rozpiera Jak się maluchy nazywają?
Ania - no, nie urodziłam, ale o tym może niżej U mnie na sali nikt telewizora nie oglądał, a wykupuje się pakiety na zewnątrz oddziału, przy sekretariacie Położnictwa i Ginekologii w takim śmiesznym komputerku. Ja sobie kupiłam internet na dobę... i dobrze że nie na więcej
Ela - z tego co mi mama mówiła, to 15 stycznia, tak jak mówiłaś. I rozdają podobno całą wyprawkę
Monika - ja też mam nadzieję, że więcej jak 3,5 nie będzie miał... Bo będzie mi ciężko z takim klockiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Nastał w końcu NASZ styczeń
Wszystkim swieżo upieczonym mamusiom gratuluję maluszków, niech sie zdrowo chowają!
U mnie nic nowego, na poród się na razie nie zanosi, czekam grzecznie w kolejce
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj o jakiejś 22 już myślałam że będę witać Nowy Rok na porodówce . Miałam skurcze, takie kłujące ściskanie tak co parę minut, mama już chciała umówić na wszelki wypadek sąsiadkę, bo mąż był po piwku. Ale ja na spokojnie kazałam się wstrzymać i powoli przeszło. Na szczęście bąbel się rozmyślił . A dziś kończę 37, więc teraz to niech bąbel wychodzi kiedy zechce