BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 1 dzień temu #953145 przez Mamuśka 2222
ŻYCZĘ WAM WSPANIAŁEGO ROKU 2015
Oby składał sie z samych dobrych dni :) A nasze pociechy niech rosną duże i zdrowe :)
Podziękowania: ulka1983, martadiana

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 dzień temu #953151 przez maja001
Hejka
Jak ja nie lubie pisac z tego telefonu niech mi juz oddadza router ale mysle ze dopiero po wekkendzie moge sie go spodziewac
Martadiana a ja tez jestem panikara gdybym zobaczyla krea to chybs jechalabym do szpitala ale z tego co pis esz to czop ci odchodz a wody jak odejda iniesa zielone to naspokojnie bez pispiechumozna szie szykowac do sszpitala
Ela nie mam pojecia jak moj gin to liczy bo dzis mi powiedzial ze jestem w 36tc.Ja tez myslalam by wyskac do RMFMF zdjecie brzuszka a moze zalapie sie na wyorawke
Monika super ze z maluchem wszystko ok gorzej z grzybica
Montresor fajnie ze M sie tak o ciebie troszczy
Ma
Momuminka niech w koncu rodzina cie troche oszczedzi bo taki wizyty za pewne teraz sa dla ciebie meczace.A i zycze abys urodzila w przeciagu 2 tyg.
Dzieki za zrozumienie wzgledem synka
Stokrotka GRATULUJE podwojnego szczescia i ze juz wszystko po
Anna ja tez nic nie rozumie z zapisu ktg.Nawet o tym sie nie mysli ze dziecko moze pamietac jak matka sie o nie troszczy.my mamy robimy to z porywu sercs imilosci do swoich maluchow nie myslac o wdziecznosci.ale jak yo napisalas to az mi sie cieplo na sercu zrobilo :)
Mamuska zycze by maz jednak byl w domuj jak zacznie sie porod

Ja obstawiam ze pierwsza mama styczniowa medzie montresor
Ja juz po wizycie. Ktg nie wykazalo skurczy porodowych z mslutka tez wszystko ok.Mala wazy 2850. Lekarz stwierdzil ze to 36tc no i mam grzybivrgrzybice znowu i msm brac globulki za ktore dalam 42zl zwariowacc idzie a szczypie mnie jak choler...Posiewu mi nie zrobil bo wystarczylo badanie ginekologiczne by zobaczyc grzybice :(To paskudztwo jest cjyba wpisane w moja ciaze.Kolejna wizyta za 2 tyg 14 01
DIewczyny Szczesliwego Nowego Roku I pociechy z nazych skarbow
Podziękowania: martadiana, ela85

10 lata 1 dzień temu #953159 przez martadiana
Stokrtotka korzystaj jeszcze z lezenia pozniej bedziesz latac :) fajnie ze jestes zadowolona i ze cc nie byla taka zla kazda innaczej znosi ty znioslas dobrze wiec super !!

Mamuska no jak u nas wszystkich porod blisko do terminu juz nam malo zostalo :D

Ela ja tak samo tyle ze ja mam do szpitala 40 km wiec wolalam sie spakowac na zas :D

Mamamuminka hehe rozumiem cie mnie goscie tez wkurzaja ciagle ktos przychodzi i wychodzi ale takie zycie :)

Maja dobrze ze na wizycie skurczy nie wykrylo .. ale znowu ta grzybica cie meczy ehh :/ wspolczuje obys szybko to wylczyla..

No chyba juz zadna z nas sie nie rozpakuje w tym roku :D

Ja uciekam sie ogarniac i do mamy jedziemy wiec zycze wam szczesliwego nowego roku i duzo szczescia i milosci :* :*
Podziękowania: Monika_1985, ela85, Mamuśka 2222

10 lata 1 dzień temu #953164 przez ela85
Mają bo lekarze liczą skończone tygodnie, więc jeśli miałaś dziś wizytę czyli 36 tydzień i 6 dzień, dlatego powiedział ci że 36 to a gdybyś miała wizytę jutro czy za jakieś parę dni powiedziałby że 37.Kurcze ale te grzybicze infekcje się ciebie trzymają, normalnie to ty chyba przetestowałaś już wszystkie leki na to dziadostwo. Waga malutkiej też dobra.

10 lata 1 dzień temu #953167 przez ulka1983
Hej :) witam się już z domku dalej w dwupaku jestem i odpoczywam a od jutra mogę szaleć :silly: po badaniu mnie wypuścił ordynator do domu mam się zgłosić jakby się coś działo ;)

Życzę wam szczęśliwego nowego roku dużo zdrówka , lekkich porodów i szczęśliwego macierzyństwa :kiss: :kiss:

10 lata 1 dzień temu #953171 przez Asik92
Hej dziewczyny ;)

STOKROTKA GRATULACJE ;) WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA CIEBIE I DZIEWCZYNEK ;) ciesze sie z tobą ;) i az sie płakałam jak przeczytałam od ciebie wiadomość ;) jakie to jest wzruszające ;) wszystkiego dobrego niech rosną zdrowo ;)

Dziewczyny nie bede sie rozpisywać bo jakoś nie mam weny ;) wogole to czekam az wkoncu minie juz ta 24 bo dostaje skurcze i boję sie zeby mały czasem nie chcial jeszcze przez 24 wyjsc czasem ;) ale leze i leze i nic nie robię wiec chyba wytrzymamy ;)
Wiec dziewczyny wszystkiego dobrego w nowym roku duzo zdrowia, szczęścia spełnienia marzeń ;) dla rozpakowanych mamusiek zdrowych i grzecznych dzidziusiów a dla tych co jeszcze czekają to szybkich i bezbolesnych porodów i zeby dzieciaczki zdrowe sie urodziły ;) wszystkiego dobrego ;) ;) ;)

10 lata 1 dzień temu #953172 przez Asik92
Aha zapomnialam ;) Monika dzieki za numer ;)
I mam nadzieje ze nie bede krzyczeć wiec moze mnie jednak nie usłyszysz ;p

10 lata 1 dzień temu #953175 przez chasiami
Storkrotka Gratulacje!!! :)

A jednak wytrzymałyście do stycznia :) Wszystkiego naj :) My raczej sylwestra nie bedziemy spędzac :)
Ale wszystkiego naj :)
Podziękowania: Monika_1985, ela85

10 lata 1 dzień temu - 10 lata 20 godzin temu #953192 przez ela85
Ulka to fajnie, że Cię wypuścili do domku na sylwka, ty to i tak ogłaś już szaleć bo, 38tc to już donoszą, tyle że nie byłabyś styczniówką ;).
A ja już czekam na męża, bo jeszcze coś dłubie w naszym domku. Mama dziś stwierdziła że brzuch mam nisko. Wiecie co żartowałem że kupić musimy szampana dla dzieci no i siostra kupiła, więc chociaż takim moja rodzinka przywita Nowy Rok ;)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 22 godzin temu - 9 lata 1 miesiąc temu #953206 przez kasiah06
stokrotko gratulacje zdrówka dla dziewczynek :)

A ja przepraszam że tak króciótko ale chciałam Wam tylko napisać że my już w domku , dziś nas wypisali :)

Dziękuję Wam kochane za wszystkie gratulacje,wsparcie i miłe słowa jesteście wyjątkowe :kiss: Monia dla Ciebie osobny buziolek :kiss:
Jak znajdę chwilę w najbliższych dniach to wstawię fotkę maluszka i opiszę jak było bo Bartuś wywinął nam taki numer przed samym porodem tym swoim fikołkiem że ho,ho :)

Kochane moje życzymy Wam z Bartusiem wszystkiego co najpiękniejsze w tym Nowym Roku 2015 Łatwych porodów i zdrówka dla Was i Waszych maleństw :kiss: :kiss: :kiss:

10 lata 20 godzin temu #953219 przez maja001
Kasiah fajnie ze sylwrsyra i nowy rok spedzisz z malutkim w domi
Ela moze i masz racje z tymi tygodniami
Asik na pewno dotrzymadx co nowego roku jeszcz tylko troszke i juz stuczen
Chiasiami ja rowniez sylwka spedzam w domu z polsatem

A mnie tak szczypie ze mam dosc piepszony grzyb prawie caka ciaze sie z nim mecze.I cos mnie pobiera zazylam paracetamol i troche lepiej mam nadzieje ze unikne chorubska

10 lata 19 godzin temu #953222 przez Mon.tresor
Martadiana - ja nie mam czopa od 18 grudnia i ciągle nic się nie dzieje u mnie, więc spokojnie, czop nie oznacza że zaraz poród :D

Stokrotka - moje gratulacje! Nie dziwię się że radość rozpiera :D Jak się maluchy nazywają?

Ania - no, nie urodziłam, ale o tym może niżej :P U mnie na sali nikt telewizora nie oglądał, a wykupuje się pakiety na zewnątrz oddziału, przy sekretariacie Położnictwa i Ginekologii w takim śmiesznym komputerku. Ja sobie kupiłam internet na dobę... i dobrze że nie na więcej :D

Ela - z tego co mi mama mówiła, to 15 stycznia, tak jak mówiłaś. I rozdają podobno całą wyprawkę ;)

Monika - ja też mam nadzieję, że więcej jak 3,5 nie będzie miał... Bo będzie mi ciężko z takim klockiem ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podziękowania: ulka1983

10 lata 15 godzin temu #953228 przez studentkaae
Halooooooo juz styczeń Moje Kochane :-D
Witam w 2015 roku :-)

10 lata 8 godzin temu #953239 przez agat
Hej dziewczyny :) Wpadłam z życzeniami noworocznymi ;) Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia dla Was i waszych bliskich, lekkich porodów, zdrowych i ślicznych dzieciątek :)

Nastał w końcu NASZ styczeń :)

Wszystkim swieżo upieczonym mamusiom gratuluję maluszków, niech sie zdrowo chowają!

U mnie nic nowego, na poród się na razie nie zanosi, czekam grzecznie w kolejce :)

10 lata 8 godzin temu - 10 lata 8 godzin temu #953240 przez ela85
Witajcie noworocznie!!!
Wczoraj o jakiejś 22 już myślałam że będę witać Nowy Rok na porodówce :). Miałam skurcze, takie kłujące ściskanie tak co parę minut, mama już chciała umówić na wszelki wypadek sąsiadkę, bo mąż był po piwku. Ale ja na spokojnie kazałam się wstrzymać i powoli przeszło. Na szczęście bąbel się rozmyślił ;). A dziś kończę 37, więc teraz to niech bąbel wychodzi kiedy zechce :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia