- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ola_ka spokojnie ja też nie mam wszystkiego, spoko zdążymy
marti - gratuluję auta, teraz dzieciaki w mig wszystko łapią, coraz sprytniejsze egzemplarze się rodzą :
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Z wyparzarką to dobry pomysł, chciałabym karmic cycem ale wiadomo że czasami nie można adruga sprawa że chce czasami wyjść z domu więc tatuś bedzie karmić. Tylko jak to jest jak nie mam mikrofali ? Czy sa takie co bez mikro działają?
Aha dziewczyny jeszczr raz jakiś dobry termometr w granicach max 150 zł ?
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Dopiero teraz sobie siadłam na tyłku i mogę coś skrobnąć. Wstałam o 10 dziś, bo taka ciemnica, szaro i buro i myślałam , ze jest koło 7 . no ale przynajmniej się wyspałam.
Mąż pojechał dzisiaj zmienić opony na zimowe wreszcie, ale oczywiście wrócił i pyta dlaczego mi tak fotel lata w przód i tył , no więc ja mu na to że mi nic nie lata, wczoraj wróciłam i było o.k.. A on, że coś się zepsuło bo się rusza, poszłam do garażu sprawdzić, bo myślałam, ze mu sie wydaje, ale rzeczywiście lata w cały świat, no i extra se myśle, ciekawe jak ja teraz będę jeździć ., Zepsuł i się nawet nie chce przyznać! No i kłótnia o fotel . Masakra jakaś.
Wstawiłam pranie z grubszymi rzeczami - kocyki, pościel dla dzidzi, ręczniczki. Ubranka póki co posegregowałam kolorami i też muszę wkrótce się za nie wziąć.
Dzasta ja zamówiłam z netu termometr za 99 zeta Diagnostic NC300, kupiłam go też z polecenia, bezdotykowy:
allegro.pl/diagnostic-nc300-bezdotykowy-...ien-i4696283111.html
Poza tym nic nowego, ciekawego, swędziawka jeszcze sie trzyma, ale dopiero jedną globulę wzięłam. Mam nadzieje ze szybko odpuści.
Ale te globulki jakieś dziwne, a drogie jak cholera, na receptę a nie refundowane . Ponad 50 zeta za nie dałam!
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Spoko nie przejmuj sie moj tez sie nie przyznaje nigdy do winy i mnie nazywa psujem, mi to nie przeszkadza bo on i tak musi naprawic więc może sobie gadac
Kurde Marti wkładka do wózka z minky jest za długa do mojego wózka, ma wymiary 70x35 cm ;/ kurczaczki ..
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
Edit: Aaaa, Ty podajesz wymiary gondoli a nie wkładki ale gapiszon ze mnie...
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
kurde Kevin sam w domu juz leci krysmes time
Ej leaseczki moj dzisiejszy zakup, kreacji do szpitala, 325 zł poszło jak woda
pieknamama.pl/szlafrok-komfort.html
pieknamama.pl/koszula-radosc-11119.html
pieknamama.pl/koszulka-lupoline-1335-short.html
pieknamama.pl/koszula-nice-dream-r.html ---- ta do porodu
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
Niezłą rewię mody odpalisz w tym szpitalu Chyba spodziewasz się nawału gości ? Kurczę, ja to nawet nie pamiętam, w co byłam poprzednio ubrana, tzn. do porodu to wiem, bo mam zdjęcie tuż po, ale potem przez te dwa dni w czym chodziłam to mam jakąś dziurę w pamięci.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Długa ta Twoja gondola, chyba ze ja swoja zle zmierzyła hehe nie zdziwiłabym się ;P
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Boshe znowu mam dobry humor i dobrze , bo jutro mamy mega atrakcyjny dzień i byłam na zakupach hahahah
J.J ja w sumie nie miałam tak ,że mi co ś przeszkadzało w spaniu , tylko nie mogłam zasnąć i tyle czułam się po 3 h snu wyspana , więc przeważnie po godzinie przekręcania się wiercenia , stwierdzałam , że to bez sensu i wstawałam......
jejku co za sny
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie tej karty , mnie to kiedyś nastraszył szwagier i już nie płaciłam , no ale co zrobię , że na f&f tylko tak chcą , a żal było nie brać hahaha
Marti oj nawet nie wiesz jak ja bym tak chciała, marzy mi się żeby tak się wyspać na dwa lata do przodu
No to mi humor popsułaś , ja tu zacieszam że prawie wszytko mam jeszcze na oko jakieś 300zł-400 . a ta mnie tu dobija
Ola no mi sie marzy przed , ale co z tego wyjdzie to nie wiem .ale przygotowana jetem , w biedrze jak by co wszystko z loveli jest za 15 zł , więc kupiłam , i okazało sie w domu , że mleczek do prania mam dwa razy po 1, 5 l ale jeść nie woła , a się przyda
Dzasta nop szalejesz z tą wyprawka dla siebie , boshe dobrze , ze ja mam wszystko
Dzasta moje mają po 83cm
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
Z tymi kartami po prostu dobrze się do żadnych ludzi nie zbliżać
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a wecie nie wiem czy was spotkały takie sytuacje , ale jak płace kartą to muszę juz w większości sklepów z dowodem ją dawać , wkurza mnie to na maksa . konto mamy wspólne , każdy ma swoja kartę imienne .tylko są dwa imiona to samo nazwisko i dowód wołają , najpierw oczywiście czemu tak ,a póżniej dowód
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już w życiu zgubiłam 3 karty więc u mnie takie opcje odpadają ;] jak się spierze to nie myślę
Znowu wstałam o 7 zjadłam i posżłam spac i tak oto wstałam.
- Justa82
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Marti w końcu jakieś dobre wieści z Piotrusiem. dobrze, że mija choróbsko i oby już nie wróciło.
Dżasta w tych koszulach to będziesz niekwestionowaną Miss Oddziału Zaszalałaś Ja kupowałam takie: allegro.pl/kopertowa-koszula-do-karmieni...m-l-i4720805387.html Fajna bawełna i przyzwoicie wyglądają.
Ejka mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej po tych lekach. Dobrze, że nie zwlekałaś z wizytą u lekarza.
J.J dzięki poradom dziewczyn kupiłam większą pościel chociaż też wcześniej myślałam o 120x90.
Meli pewnie nie raz już to słyszałaś, ale Dominik ma zabójczo piękne oczy Boskie!
Ja wpadłam w szał zakupowy Zamówiłam materac (taki jak Ejka ) , pościel z wypełnieniem i ochraniaczem na łóżeczko, prześcieradła i pieluchy tetrowe. Mam nadzieję, że wszystko będzie ładne i dobre gatunkowo. Zaczynam się rozkręcać
- ivet89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Melduje sie po chwilowej przerwie. Jakos nie mialam weny a z nastrojem u mnie w ostatnich dniach poprostu tragedia. O wszystko praktycznie chce mi sie plakac i bylam niesamowicie zgrzedna i nie do zycia. Juz jest lepiej. Wczoraj pomylam okna, energia mnie rozpierala. Podlogi pomylam, posciele pozmienialam i jeszcze mialam sily. A czasem nic nie zrobie a padam na twarz.
U mnie tez w tych sprawach kicha. To znaczy ja chetnie ale jakos chlodem wieje ostatnio i wciaz.
Wczoraj moj m. Przegial i popil z kumplami fest. Faceci sa beztroscy.
Marti super ze Piotrus zdrowieje, u mnie jak bylo dobrze jakis czas tak w piatek Aleks dostal jelitowki. Cala noc nie spalam bo cala noc co 15 min sie budzil i od nowa wymiotowal. Na sczescie duzo przy tym pil. Mnie tez krecilo ale jak narazie odpukac ominelo...
Meli fajne zakupy a twoj Dominik to przystojniak:)
Justa pisalam wam jakis czas temu ze w biedronce byly wyprzedaze koszul ciazowych i wlasnie to byly te same ktora kupilas. Ja sobie kupilam dwie za 10 zl. Oba kolory. A pozniej siedzialam na allegro i je zobaczylam. Mysle ze ktos kupil za dyszke i sobie powystawial. Dobry pomysl. A koszula i tak fajna i w sumie tak czy siak nie droga. I majtki byly fajne poporodowe tez na wyprzedazy.
Ejka zycze aby szybko swedziawka poszla precz no i powiem ci ze jestem w szoku wagi dzidziusia...no no:) niezle w dwa tygodnie:)
Sorki za to kogo pominelam ale ciezko mi nadrobic i tym bardziej na telefonie.
P.s. Moj obwod mierzy 92 cm. Nie wiem jak to mozliwe. Bylam pewna ze juz ponad setka bedzie.
Milego dnia :*