- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- ivet89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Macie racje. Poszalalam ostatnio z tymi oknami itd. Dobrze sie czulam i nie zdawalam sobie sprawy ze mozna sobie "dorobic". Do tego mysle ze stres w ostatnim czasie tez mogl zrobic swoje. Teraz grunt to dobre nastawienie i bede jak najwiecej lezec.
Myslicie ze ta luteina jest ok i dobra bo nigdy nie mialam z tym do czynienia.
J. J. napisz jak bedziesz po wizycie koniecznie jak twoja szyjka, lezysz caly czas?
Ejka ale super ze kurtka dobra:) udal Ci sie zakup

Pstryknij fotke jak w niej wygladasz:) a zakupy sliczne. Te kompleciki sliczne i jakie niedrogie!
Marti a ty cos mi sie kojarzy, ze chyba przy Piotrusiu tez Ci sie szyjka skracala, dobrze mysle?
Milego wieczoru...ja leze i leze i ja nie wiem jak ktos musi np. Cala ciaze lezec - i daje rade. Tu juz trzeci trymestr wiec nie jest zle.Musze poszukac koniecznie dobrej ksiazki.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ivet89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- J.J.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ejka - super zakup, twój sweterek boski

- Justyna_1709
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Ejka - zakupowy szał trwa jak widać

J.J. - jeżeli często chodzisz siusiu, to jakaś szansa na spalenie jest

No i oczywiście nie ma szans, żeby któraś się rozpakowała przed styczniem. Co najwyżej możemy zacząć od połowy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- MagdaK
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Meli Tobie też udało sie super ciuszki upolować, ja też mam kilka takich perełek z ciuszka.
Justyna nie przesadzaj z tymi porządkami, a ślubem sie nie stresuj, teraz Ty i dzidziol jesteście na pierwszym miejscu. Tak szczerze to ja też nie chciałabym urodzić w urki teściowej, ale juz w mojego taty bardzo, a ma 16 lutego

Ivet waga malucha super i korzystaj z każdej wolnej chwili by choć odrobinkę odpocząć, chociaż wiem, że mając małe dziecko jest to ciężkie do wykonania.
J.J. Ty też wypoczywaj, bo porodzie założymy grupę wsparcia i będziemy zrzucać zbędne kilogramy, na sama myśl już mi sie coś robi, bo ciężka praca przede mną.
U nas po wczorajszej wizycie ok, tz. wyniki są dobre, a w szczególności cieszy mnie krzywa cukrowa. Okropne było dla mnie wypicie tego z dziewczynami jakoś łatwo poszło, a tu jakaś masakra. Na szczęście było minęło i do przodu. Następna wizyta przed świętami i wtedy dopiero usg.
- Justyna_1709
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
à propos papierosów. Na SR położna ostatnio mówiła, że bez problemu z łożyska da się wyczytać, ile kobieta wypaliła w ciąży papierosów. Paląc powodujemy, że część łożyska nie pracuje tak jak powinna, więc do malucha nie dociera w pełni to, co powinno. To tak dla tych, które jeszcze sobie popalają

- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ivet musisz zatrudnic meza na weekend przy dziecku, przynajmniej w te dni totalnie odsapnij. Mi ginekolog powiedziała że szyjka nie może byc krótsza jak 12 cm. O cos takiego .
Justyna z imprezami to cie doskonale rozumie, u mnie przeważnie jest tak że ja juz chce jechać bo mam dość a mój odwrotnie aż dochodzi do kłotni i tyle z tych imprez pożytku dla mnie. Justa to taka polska króela demon z tym petem

Pikn e zakupy dziewczęta widze że sakiewka nie widzi dna

- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Szyjka 12 cm powiadasz? a czasem nie 1,2 cm

A jeśli chodzi o imprezy to i ja się może wypowiem - u nas generalnie to jest tak, że nie mam problemu ze ściągnięciem mego księcia do domu, ale mam za to inny problem...a mianowicie - przed każdą imprezą, napominam "tylko się nie urzygaj"

Zakupów u mnie ciąg dalszy będzie w piątek bo wybieram się po wózek - nareszcie

A na papierosy to mam ogólnie alergię, czuję z kilometra, a nie daj bądź wejdę po kimś palącym do windy np. - jadę na bezdechu

- Justyna_1709
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A ja z tych cierpiących przez swoją wielką, wielką głupotę

Ejka, a mój na szczęście z tych niepijących, ale jak mu się przydarzy - a zazwyczaj to jest w tym towarzystwie, w którym w sobotę będziemy, to potem mam noc nieprzespaną, bo muszę siedzieć i mu pomagać przy "uzewnętrznianiu"

- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- ivet89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Hahahha dziewczyny rozmieszylyscie mnie dzis na maksa.... hahh z tymi sakiewkami i dobroczyncami i z tym uzewnetrznanianiem:) niezle to brzmi. Ja tez nie mam jakiegos pijaka, ale tez zawsze jak jest okazja to tlumaczy to tym, ze teteraz wogole nie pije j wyszedl z wprawy i szybko go chwyta itd. U mnie niestety albo nawija w kolko glosno jakies glupoty albo spi nastepna dobe haha, czasem sobie mysle " a niech uzewnetrznia" i ma za kare, to jemu nawet nie dobrze nie ma.

Dzis leze od rana praktycznie, ale juz mnie kosci i olecy bola, ale jak wstaje to zaraz mnie brzuch boli i napina.
Hmm szyjka 12 cm...a ja 2 cm ...

Wspolczuje tego wesela i rozumiem doskonale zarazem odnosnie "mamusi"
- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Moj jak przyładuję w palnik to bywa smieszny

AAAaa własnie ostatnio zaczełam nagrywać mojego wstanie upojenia

Oj tam wesele , dla mnie najgorzej bedzie jak sie kazdy zleci do szpitala a ja bede po porodzie tak wypluta, dlatego też mam cichy plan urodzić i zrobić niespodziankę inaczej kazdy sie zjedzie a ja wizytacji nie lubie, ot to taki outsider ze mnie

A teraz czekam az moje ciasto bezglutenowe urosnie - robię bułeczki kokosowo rodzynkowe - skład kosmiczny : np: mąka kasztanowa, karob z melasy, olej ryzowy , maka ryzowa reszta składników bardziej ludzka ;]
Mi od wczoraj tez taki brzuch jak skała przestałam brac magnez ostatnio chyba tego wina ;/ dzidzi nawet jakos mniej aktywne może przez to że je tak bujam do snu jak tak łaże cały dzien , no sama nie wiem.
- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Pytanko :
Czy ktoś juz prał minky ? mam rożka z minky i nie wiem w ilu stopniach, bo tak to ciuszki wszystkie w 60 , tak ?