- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

J.J. - nie mówi mi nawet o swędziawkach, bo mam dość

A propos - byłam dziś z tym paskudztwem, gin stwierdził, że to nie uczulenie na lek, bo nie jestem spuchnięta ani "zaogniona" od środka, a przecież to tam się aplikuje te globulki, drożdżaków jakby mniej, czyli coś tam zadziałało. Natomiast to pieczenie i opuchlizna z zewnątrz może świadczyć o nieodpowiednim kosmetyku do higieny

Dzasta - dieta - to brzmi dumnie - hehe, ale ja bym chyba nie dała rady

Luska- nie szalej za bardzo przy tym remoncie, tzn. w sumie po. Musisz na siebie uważać.
Ja muszę dokończyć wyprawkę i pomyśleć o rzeczach dla siebie, bo w końcu z gołą dupą do szpitala pojadę

A mam takie pytanko o kocyki z minky. Kupiłam jeden i chciałam go ostatnio uprać, ale tam jest napisane prać osobno i pocierać o mokrą tkaninę, czy coś takiego

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MagdaK
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja sobie dziś zrobiłam wolne zadzwoniłam do pracy i wzięłam opiekę, w końcu trzeba wykorzystać, bo zaraz rok się kończy i mi przepadnie.
Justa i kocham cie piękna waga Waszych maluchów widać maminy domek im służy
Ejak trzymam kciuki za poprawę. Ja tez nie mogę używać żadnych kolorowych i pachnących papierów. Nawet kiedyś gin mi mówił ze najzdrowiej używać białej bielizny, aby unikać kontaktu z barwnikami
Dzasta tez zaciekawiłaś mnie tą dietą więc zdawać nam tu relację. Ja niestety z tych co muszą uważać na to co jedzą bo inaczej kg przybywają w magicznym tempie.
Luska to super prezenty Ci się szykują. Napisz co tam po wizycie u chłopców słychać.
Dziewvzyny i ja się wczoraj zmierzylam w pracy bo miarka leżyła

Jeśli coś pominelam to sorki, bo piszę z telefonu a to średnio wygodne.
- MagdaK
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 6
- J.J.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
K1C1A - no to do środy już dasz radę, a skąd wiesz może zrobi Ci usg

Luska- nie szalej za bardzo, mówi Ci to koleżanka co ciekała jak głupia, po co Ci znowu spa

Ejka- ja też unikam papierów zapachowych, moi już są na tym tle wyczuleni, płynu do higieny też nie zmieniałam, a teraz kupiłam sobie ten ginekologiczny płyn LACTACYD – kiedyś mi pomógł, mam w domu clotrimazol więc się smaruję, mnie nie swędzi tylko jestem obolała jakbym się tam tarką potarła, czekam na rozwój wypadków, jakby co w czwartek atakuje w przychodni gin, kocyka minky nie mam ale zastanawiam się nad kupnem
MagdaK – to spokojnego wolnego dnia życzę, miara jak miara, ważne żebyś się dobrze czuła

- J.J.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Kasiuszka ja nie polecam kupować nie których czapeczek w pepco bo są nie foremne. nie zakrywają uszu dziecka dobrze
Justyna_1709 to duży już chłopak. a nie czujesz takiego ucisku na krocze jakby dziecko chciało już wyjść? jak tak to lepiej się oszczędzaj jak lekarka ci kazała jeśli nie chcesz wcześniej urodzić. bo ja miałam tak przy Dominiku
kocham_cie to super ze wszystko dobrze. twoja córa to rzeczywiście duża już
GabrysiaSta ja nie myślę o porodzie bo wiem żebym się bardziej stresowała. Tak samo zrobiłam przy pierwszym i zaczęłam się stresować jak dostałam skurczy dopiero
Justa82 moje łóżeczko stoi już od dawna bo nie mam go gdzie schować

J.J. ja innego koloru nie kupiłam bo nie znalazłam tylko taki był a nie chciałam nie wiadomo ile zapłacić jak to tylko na chwile będzie
luska ja też kupiłam 68 te półśpiochy. a co do tego kompletu to wiem że trudniej je ubrać ale ja już mam wprawę wiec się tym nie przejmuje
Ejka84 mam nadzieje że szybko ci minie
dziękuje za pochwały dla Dominika. ciekawa jestem czy Kacperek będzie do niego podobny czy będzie się różnił trochę
ja byłam dziś na zakupach i u endo i mam niedoczynność teraz. dostałam leki i mam się zapisać na kolejną wizytę w styczniu
a teraz co wczoraj i dziś ja i moja mama kupiła
to moja mama kupiła wszystko za 22 zł
Załącznik nie został znaleziony
a ja oddałam te śpioszki co wcześniej kupiłam i wzięłam dla Dominika kurtkę bo ma cienką za bardzo na zimę
- ivet89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Melduje sie po dzisiejszej wizycie. Na usg wszystko oki. Maluszek wazy 1.2 kg i mierzy 36 cm. Ale czuje sie rozczarowana bo powiedziala mi ze szyjka sie mi skrocila....nawet nie wiem ile powinnam miec...i przepisala mi luteine. Kazala lezec i wylaczyc sie na miesiac... ciekawe jak przy dziecku.... nie da sie lezec:(
Marwie sie. Mowila ze nie powinno mi tak twardniec i tym bardziej przy tym bolec...
Co o tym myslicie?
Sorki ze tak tylko o sobie ale moj mozg na dzis juz nie funkcjonuje bo na dodatek z Aleksem od lekarza do lekarza dzis musialam ....i jak tu lezec:(
- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
za 28 zł na ciuchach. pajac z metka nawet, na jesień bedzie. mama go wczoraj upatrzyła i ukryła

a te za 17 zł
- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ivet89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Piekne rzeczy pokupilas!! Bomba! ale mialas szczescie takie cudenka dorwac i tak nie drogo;) zazdroszcze takiej wyprawki;D
- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- J.J.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
ivet - mnie się wydaje że po prostu twoje sprzątanie ostatnie wyszło, ja też tak szalałam i wiesz co się stało, staraj się po prostu bardziej oszczędzać, powolutku chodzić itp. ja wybieram się w czwartek do gin to się dopytam o tą szyjkę, bo sama jestem ciekawa, mnie tylko powiedzieli w szpitalu że mam 48 mm
- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ivet - no to faktycznie nie masz jak poodpoczywać za bardzo

Meli - zakupy fajowe, ja też dziś zaszalałam, ale na allegro standardowo bo pogoda u mnie to kitu i nie chce mi się polować na ciuchach

To kombinezon na wyjście ze szpitala H&M za 25 zeta:
Zestaw ciuszków. Ten za 18 zł:
Zestaw drugi u tego samego sprzedającego za 17 zł:
Bluzy za 26:
i coś dla mnie

Ubranka wszystkie na 68, kombinezon na 62.
Kurtkę, którą zamówiłam dla siebie na zimę dzis zmierzyłam bo już doszła i powiem, że ten rozmiar M z H&M Mama jest na mnie w sam raz. Mam nadzieję, ze będzie się dobrze nosić.
- meli1990
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marti
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Ile powinna miec długości to jest tym teorii, ze szkoda sobie tym zaprzątać głowę. Szyjki jak każda inna część ciała - bywają różne. Najważniejsze żeby nie było rozwarcia. Trzymaj sie kochana i nie zamartwiaj się!