- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
dajcie mi namiary na jakiegoś fajnego sprzedawce z allegro , bo mnie już strzela wszystko takie beznadziejne
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja kupiłam z newyorkera za 200 zł w srodku jest podszyta polarem dodatkowo, a w pasie ma sciagacz także na sznurku. Polecam gorąco jest ciepła i wygodna
podaje linka i wskazówke jak ja znależć : jak sie wejdzie na ,, women" to suwakiem w prawo i przed ostatnia wisi na wieszzaku taka z kapturem misowatym
www.newyorker.de/pl/moda/jackets-2014/
Co do żelaza ja biore od początku ciązy bo miałam zawsze ciut powyzej 10, i miałam syndrom niespokojnych nóg w nocy. Dzięki żelazu spię spokojnie. Biore Biofer 4 razy dziennie, jedna tabletka po 9 g. dodatkowo zelazo mam w witaminach ;] kazdy organizm reaguje inaczej na nawet nizbyt niski poziom zelaza.
J.J chyba ty sie martwiłas z tą szyjka, jej długościa... mi lekarka mówila że ponizej 20 jest zle, a jest jakas granica chyba 12 cm jakos tak. ja mam 30 wiec sie tez nie martwie.
Luska to fajne zes już mlekodajna , przynajmniej wiesz ze masz kanały drożne.
Co do koszul i piżam, niestety ale jak ja bede chciała załozyć na moje doje biustonosz to żadna położna mi nie wyperswaduję, leżec sobie moge bez, ale do spacerów obowiązkowo. Druga sprawa tez mysle żeby sobie wziac spodenki pizamkowe, albo majtki w razie gdyby mi za bardzo wiało... dla mnie to większy komfort mieć majty, no ale pewnie wyjdzie w praniu.
Zauwazylam ze dzieci reaguja zaskakująco uroczo na wieść o tym że ma sie w brzuchu dzidziusia, ja jak przychodzę do znajomych ( maja dwie corki 3 i 5 lat ) to non stop chca sluchac i głaskać moj brzuch. teraz wymysliły juz imiona dla swoich dzieci , jedna jest mistrzem otóz swoim dzieciom dałaby na imie Wojtuś i Salmonella :} nietypowe imiona.
Kocham Cie spoko loko ja tez z wyprawką w czarnej dupce. A co do rozstępów teraz sa jakies zabiegi w tych super kosmetycznych salonach więc może jest jakis ratunek dla nas. Mi tam na piersiach zaczynają lekko wychodzić ;/
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
www.hm.com/pl/product/29386?article=29386-A
- GabrysiaSta
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
Co jest u Was z tym nastrojem? mnie od poniedziałku banan z gęby nie schodzi mogę się podzielić pozytywną energią!
Jeśli chodzi o wózek to u nas na majówkach któraś z dziewczyn polecała taki model allegro.pl/camarelo-wozek-carera-maxi-co...isy-i4731102698.html wydaje się ciekawy
Już pisałam to na majówkach ale pozwolę sobie umieścić też tutaj jak Gabi się urodziła a Zuza miała 2 latka to używałam takiego
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
powiem, że wypadł rewelacyjnie. Tylne siedzenie można odmontować i potem używać jako pojedynczego. U mnie jeszcze jest tak, że te duże siedzisko się rozkładało, a mniejsze można zamontować nad nim. Więc jedna sobie spała a druga oglądała. Co prawda wózek jest ciężki ale dla mnie nie było to problemem. Będę tą bryczkę wystawiała na Allegro jakby ktoś był chętny albo znacie kogoś kto szukałby czegoś takiego to dajcie znać
fundamentalnie witam kolejną lutóweczkę
K1C1A ale masz śliczny, malutki brzusio, ja mam niewiele mniejszy
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Marti Mateuszi ma sie juz dobrze, wczoraj mial kontrol i wszystko czyste ,jurto konczy antybiotyk
Piszecie ze moj brzuszek maly a mi sie wydaje ogromny ,z Mateuszem taki mialam w 8 miesiacu
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
Luska, strasznie wcześnie Ci się mleczarnia zrobiła. Musisz z lekarzem obgadac, tylko żeby Ci za bardzo nie przystopowali!
GabrysiaSta, dawaj dawaj swojej energii tu! U nas chyba taki etap się zaczął, część już nie może spac, inne się stresują, dzieciaczki nam chorują... Ale będzie lepiej, obiecujemy się poprawić!!!
O, mój wózeczek pokazałaś tzn ja wzięłam Carmele, bo mi bardziej kolorystyka podeszła, ale one się właśnie głównie kolorami różnią i troche materiałami, a tak to są identiko
Fajne dziewczyny
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
J.J. a jaki rozmiar ci chodzi tej pościeli?
luska współczuje że cie tak już boli. może unikaj produktów które rozkręcają laktacje
Ula fajny miałaś ten wózek
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Z laktacją, rzeczywiście dziwna sprawa, nie wiem, nie znam się (jeszcze ), ale wydaje mi się, że trochę za wczesnie....musisz zapytać na wizycie po prostu.
Meli - jak się dziś mierzyłam to mam 97 cm (ale to po solidnym obiedzie ). No zobaczymy jak przyjdzie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Ejka -
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
ja sie mierzyłam przed chwilą , nie musze mowić ze jestem po solidnej kolacji .... i mam 102 cm w obwodzie ;]
- GabrysiaSta
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzasta no to obwod masz juz spory,u mnie 96cm ,po swietach pewnie kilka centymetrow szybciutko mi przybedzie
J.J ja bym nie kupowala mniejszej poscieli
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Marti wklej linka z tą wkładeczka
uuu ja dzisiaj wstałam dziewczyny o 13 chyba mi sie zegar przestawił.
- Gosiaczek1331
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0