- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wyslalam mame do biedronki bo juz nie doszlam po te ukladanki moze sie czyms zajmie..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No więc jedziemy jutro Jestem już częściowo spakowana,a resztę jutro z rana zapakuję
Sylka,mam do Ciebie pytanie. Spotkałaś się gdzieś może z kremem z białych Michałków? Jadłam kiedyś ciasteczka orzeszki z takim kremem,ale zapomniałam poprosić o przepis,natomiast wszystkim nieziemsko smakowały. No i chciałabym zrobić,ale albo nie umiem szukać albo czegoś takiego po prostu nie ma Wiem,że była tam śmietana,białe Michałki i chyba biała czekolada.
Agusia,jak tam?
Teraz będę praktycznie niedostępna Bo nie dość,że dużo pracy to internet(a właściwie komputer)u rodziców chodzi jak muł i strasznie dużo nerwów się przy nim traci
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Kochane na wizycie wszystko w porządku, badania też w normie
Ale powiem Wam że obstawiam drugą dziołchę, haha tak się uśmiałam bo to dosłownie jest klon Pauliny. Na USG rączka ciągle przy buzi, trudne do zmierzenia bo ciągle się przemieszcza i też o tydzień większe niż wychodzi z OM
Ciekawe czy to mi się sprawdzi. Paulinka ta rączką przy buźce miała niemal przez całą ciążę, dlatego nie mogłam mieć 3D bo i tak nie pokazała twarzy ani jeden raz.
Kartę ciąży też już posiadam i termin na 22 październik, a z Linką był 21 maj, więc zobaczymy jak tym razem będzie
megi zdrówka dla Tymcia, oby to nie było żadne choróbsko.
Gosia ogromnie się cieszę że jutro wyjeżdżacie ale będzie nam tu Ciebie brakować.
Udanego wyjazdu
Miłego wieczorku
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu udanego wyjazdu i odpoczynku
aaa moj S dostal urlop jutro mam mu powiedziec co ma mi zabrac bo bedzie sie pakowal juz to widze pewnie na szybkiego jak zawsze bedzie pakowal co popadnie hehe ale zadzwonie wieczorem i skontroluje go
Tymcio spi kolejny ciezki dzien dostal od babci puzzle z biedronki , szalu nie bylo ale probuje ukladac sam i siedzial przy tym haha bo moje dziekco wszystko na stojaco chce robic a przynajmniej wiekszosc rzeczy
mialam wam dawno pokazac jakie butki mu kupilam a wiec takie znalazlam w koncu
a te od mojej mamy dostal juz na urodzinki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Gosiu udanego pobytu i szerokiej drogi. Daj nam choc znac ze dojechaliscie.
Przepis na masek chyba widzialam ostsatnio gdziesięć na necie na jakims chyba blogu kulinarnym. Sama nie robilam. Jak znajde, bo jestem pewna ze widzialam podesle Ci.
Megi czyli puzzle sie podobaja, super. Nowe zajecie.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ukladanke uklada probuje sam chce
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi rany współczuję nocki To Wy już ospę nawet przechodziliście? wow.
Oby lekarz przepisał coś co pomoże. Daj koniecznie znać po wizycie.
A tablet to świetna sprawa, będę T piłować żeby kupić jak będzie jakaś wolna kaska. Wczoraj np. u lekarza większość kobitek i dzieci z tabletami i nikt się nie nudził w kolejce, hehe. Na prawdę dobra rzecz właśnie gdzieś na wyjście czy w podróży.
Rany jutro muszę ogarnąć jeszcze raz górę i chociaż jedną łazienkę i Święta. Ale nie chce mi się totalnie nic robić, a lubię mieć czysto
A zapomniałam Wam wczoraj napisać że nam się jakiś kundel włamał ma podwórko do Roxi w amory Ta przed nim uciekała, dobrze że rodzice zauważyli bo w domu byliśmy, przegonili kundla, Roxy poszła do garażu no i dziś trzeba tą dziurę w ogrodzeniu załatać. No obłęd w ciapki
Miłego dnia, dziś u nas już piękne słoneczko, tak trzymać
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no wlasnie bo co mu kupie ...mama moja dolozy i kupie mu jedna konkretna rzecz jeszcze dresik jakis, wlasnie zaprosilam kuzyna z zona i malym do pracy dzwonielam ucieszyl sie bo ja odk ilku dzwonei i zapominam jeszcze wujek z ciocia musze jeszcze niebieska mase plastyczna kupic na oczy bo zapomnialam , balony
maly dokazuje , pokoj roznosi hahaha
moja mama dzis zaczyna pieczenie kocich oczek i orzeszkow
nom mial 10 misiecy jak dostal od maluchow :Pi strasznie przeszedl ale juz za nami ..
i coo znowu go na penumokoki nie zaszczepie heh mamy pecha jakiegos..
moje dzieck owlasnie wyciaga sznurowki bratu z butow haha
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już prawie spakowani,ostały tylko pojedyncze rzeczy Mam nadzieję,że niczego nie zapomniałam.
Sylka,jak znajdziesz to podeślij proszę. Ja też jeszcze poszperam. Bierzemy laptopa to może będzie szybciej śmigał i będę zaglądać. No,chyba że nie będę miała czasu.
Agusia,super wieści od Agi,no i od Ciebie Kruszynka ma się dobrze to chyba najważniejsze,a czy chłopiec czy dziewczynka... Masz jakieś nadzieję co do płci?!
Megi,kurcze,ale się Was trzymają te choróbska
A ospy to ja nie miałam. I nie łudzę się,że jej mieć nie będę. Pewnie któreś dostanie i od razu ja.
Jak idę z Hanią do lekarza to nie ma mowy o siedzeniu,dziecko ma taką przestrzeń,że gania jak oszalała A z Michałkiem to bierzemy jakieś kolorowanki,zagadki czy książeczki do rozwiązywania. To dla niego najlepsza rozrywka. Już się tak przyzwyczaił,że od razu po przyjściu pyta czy mu wzięłam Czu Czu albo inne zagadki.
No to ja zmykam Miłego dnia!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do płci to mnie jest obojętne, chociaż dziewczynki wydają się być łatwiejsze w "obsłudze" No i siostra to zawsze siostra. Ale T bardzo pewnie by chciał syna jak każdy facet, ale z drugiej córy też się ucieszy. Najważniejsze żeby było zdrowiutkie
Szerokiej drogi i bawcie się dobrze
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu jeszcze raz spokojnej podrozy i wesolych swiat jakbys nie miala dojscia do koompa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widać coś się panoszy zaś jakiś wirus bo u nas też katar i ten kaszel.
Zdrówka
Po świętach chcę sobie zamówić takie cuś, zna się któraś może na tym, warto? Gosia pewnie się zna
allegro.pl/8-duzy-zestaw-scrapbooking-no...4319.html#tabsAnchor
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- michałki w białej czekoladzie
- 250 ml kremówki
- 500 ml serka mascarpone
- pół szklanki cukru pudru
Michałki drobno posiekać.
Kremówkę ubić na puszysto.Dodać cukier.Miksować na wolnych obrotach.Stopniowo dodawać serek.
Wmieszać michałki.
Powinna byc ok bo ja robiłam podobną tylko bez MIchałkow i dodawałm dla lepszego trymania sie tortu śmietanfixy
Gosiu udanego pobyt i wypoczynku
U mnie dziś dzien pieczeniowy Upiekłam 2 ciasta jutro 3 a w sobote masy i przekładnie.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zamówiłam ten zestaw jednak już dziś to jakoś pod koniec przyszłego tygodnia powinien do mnie dotrzeć
Mieliśmy dziś także miłą przedświąteczną niespodziankę, dostaliśmy zwrot z podatku
Teraz tylko musimy zamówić dla Linki to łóżeczko i będzie z głowy. A powiedzcie mi, do takiego łóżeczka 70x160 to pościel na jaki wymiar kupić?
Spokojnego wieczorku