- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba teraz spi pod taką 100x150 ale myślę że póżniej dla np 4 letniego dziecka to już mała będzie. W razie czego mam komplet 160x200. U nas zwrot był w lutym
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Spróbujemy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyobraźcie sobie,że wzięliśmy ładowarkę do laptopa,a o laptopie zapomnieliśmy ale odpukać komputer rodziców spisuje się dobrze
Agusia,zależy co masz zamiar robić Ja bym tego nie kupiła,bo używam papierów wizytówkowych,a jako ozdoby wolałabym scrapki,które można na All kupić już za 1zł za nawet set sztuk(zależy od rozmiaru i jakości).
Co do pościeli to my Michałkowi jak wymieniliśmy łóżko to od razu kupiliśmy pościel 150x200 i taką też chcemy kupić teraz Hani.
My też już jakiś czas temu dostaliśmy zwrot. Czeka sobie teraz na koncie,aż wpakujemy je w ubezpieczenie auta,przegląd i garaż(chociaż to i tak mało) A moglibyśmy sobie gdzieś za to pojechać
Wypucowałam na błysk łazienkę,ogarnęłam kuchnię,pogadałam z bratem i siostrzeńcem,bo przyjechał "na chwilę" z dziewczyną i nawet udało mi się spotkać z funfelą Przyszłam to dzieci już smacznie spały(mąż prawie też)
Jutro dalej do boju A chcę jeszcze po sklepach pochodzić. Nic szczególnego nie mam zamiaru kupować. Takie papiernicze i do Biedronki chcę zajść...
Sylka,dzięki za przepis. Spróbuję się jeszcze dodzwonić do Rafała kuzynki,może by mi szybko podała przepis... A jak się nie uda to zrobię z tej co mi podałaś
Padam na twarz Dobranoc!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia chcę z tego sobie zrobić dzienniczek ciąży Przy Paulinie kupiłam ten z Brioko ale uważam że cena jest zdecydowanie zbyt wygórowana jak na jego wnętrze i w ogóle to nie byłam zbytnio zadowolona. Takie gotowe kosztują ok 50 zł, a te albumowe bazy scrapek też nie są wcale tanie.
A tak to jeden notesik pójdzie na kalendarz
W domu mam sporo innych pierdółek do dekorowania
Szkoda że u nas w okolicy nie ma porządnego papierniczego, jest niby jeden taki typowo plastyczny ale też coś ostatnio się popsuli.
Dziewczyny u nas jest tyle śniegu że szczena opada i ciągle sypie
Wymarzona święta, tyle że Bożonarodzeniowe :/
I jeszcze psa musiałam zabrać do domu, do przedsionka bo mam atak napalonych kundli, no koszmar, jeszcze nigdy czegoś takiego nie było. Atakuje mi taka dwójka ogrodzenie, szok
Nic, lecę na jakieś śniadanie.
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba przedświąteczne przygotowania ruszyły pełną parą
Ja w tym roku pary nie ma więc troszkę odpuszczam ten cały szał.
Może pojedziemy dziś na jakieś zakupy, muszę kupić bluzkę bo jak trzeba gdzieś w gości pójść to kompletnie nie mam w czym.
Gosiu na all owszem są scrapki po 1zł ale za sztukę :/ przekopałam całe i tylko drogie rzeczy są, chyba że źle szukam. Może mogłabyś podrzucić linka do takich tanich ozdób?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Gosiu skleroza nie boli ..
ja chce jutro S na zakupy wyciagnac w koncu do h/m mamcia by z malym zostala nam ...
wiecie co laski ja wam juz zloze zyczenia swiateczne bo jak S przyjedzie chce sie nim nacieszyc i nie wiem czy wejde takze zdrowych , rodzinnych i spokojnych swiat .. bozego Narodzenia by mozna bylo napisac przez snieg ale Wielkanocnych badz co badz i lanego dyngusa albo raczej snieznego ....
poprawka S juz wyjechal wlasnie dzwonil i mowil ze juz jeden gosc w rowie siedzi
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochana Wam też wszystkiego najlepszego z okazji Świąt
Pamiętajcie że w tym roku Śmigus Dyngus wypada w Prima Aprilis
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze Kuba przed chwila zagorączkował, ma 38,1 st. Na siłe musiałam mu podać Ibum
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka tak, dokładnie w takim kolorku, bo była jeszcze tylko opcja w kolorze naturalnym, takie jaśniutkie a nam jasny do mebli nie pasuje.
Jak się czuje Kubuś?
My dziś wybraliśmy się na zakupy, młoda zarobiła spodnie i spodenki z H&M a ja koszule z H&M MAMA, więc mam przynajmniej w czym iść do teściów na obiad
Kupiłam też w Empiku stemple z dziecięcymi motywami, muszę jeszcze tylko dokupić jakieś kolorowe tusze
Mężuś zrobił dziś dobry uczynek i zmienił babce na parkingu przed marketem koło w samochodzie, bo się sama z tym męczyła a nawet lewarek źle włożyła Chciała mu dać za to 20 zł na czekoladę ale oczywiście powiedział żeby sobie nie żartowała i że nie trzeba, ale było ciężko ją przekonać Była bardzo wdzięczna i powiedziała że z nieba jej spadł A tyle osób już tam przechodziło to tylko wsiadali do swoich samochodzików i odjeżdżali. No ale pewnie większość tych chłopów sama nie wiedziała jak koło zmienić
Kochane już dziś życzę Wam spokojnych, wesołych i cieplutkich Świąt Wielkanocnych
Miłego wieczorku i spokojnej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie ze zakupki udane
Kuba spi ma 38 dalam mu panadol
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie...
[/color] [/i]
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa