- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro wstawię, z kilku ujęć, żeby się Azja mogła zapatrzec
Zapomniałam wam wcześniej napisać o tym jak mnie dziś Adaś zaskoczył. Siedzimy w pokoju i chłodno w stopy mi się zrobiło. Mówię do Adasia: "synku może byś przyniósł mamie skarpetki? W drugim pokoju na łóżku leżą". A ten wstał, poszedł i wraca za chwilę ze skarpetami!!! Gdybyście widziały nasze miny Kopary nam opadły
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Monia, super, ze z dzidzia wszystko dobrze, to najwazniejsze:)
Bella, fajny brzusio, jeszcze nie za duzy, ale juz nie oszukasz, ze wzdeciowy;)
Agat, Alex, dawajcie swoje;)
Azja, kobieto, jak tsh w normie to dzilajcie, dzialajcie, bo Ciebie az pali do dzidzi nr 2 i oby malz wrocil szybko ze szpitala z dobrymi wynikami.
Agat, a jak Twoj emek, powtarzal kal?
Suzi, jutro ja robie ta zapiekanke z cukini, tylko bulke pomine;)
Agat, ooooo, nas tez Leos tak zaskakuje, ze przynisi przedmioty, o ktorych mowimy, a ostatnio mowie do niego, idz do babci, ona Ci zaspiewa swoja wersje " kosi łapci" i ten pobiegl do drugiego pokoju z raczkami do kosi, ale babcia beton, nie zalapala ;D kiedys zarzucil gdzies pomarancze pomdomu, a ja chcialam robic sok i pytam, gdxie je podzia, a ten mi przyniosl najpierw jedna, a potem pokazal, ze druga pod prysznicem:D i jeszcze jedno smieszne zdarzenie: na grillu rodzinnym moj brat cichcaczem pali fajke z kuzynka ( brat dorosly, ale nie chce straszyzny gorszyc;) ) a ja podpuszczam Leosia i mowie idz powiedz dziadkowi " Wujek Michal robi buch, buch" co w wersji Leosia brzmialo " Micha bu, bu" i powtarzal to przy nas, ale zanim do dziadka dolecial to zapomnial
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Agat dzieciaczki teraz tak szybko łapia, my ostatnio z M o czyms tam gadamy, Jasiek sie niby bawi, a cos powiedzielismy o jego włosach czy cos w tym stylu, a on sie za głowe łapie i nam pokazuje, a ze skarpetkami to tez tak mamy jak idziemy na spacer mowie mu zeby przyniosł skarpetki z szuflady bo idziemy na spacer, to leci i przynosi super sa dzieciaczki
u nas obowiazkowe stały sie spacery na pkp, dobrze ze mam nie daleko, ale wystac swoje musimy, bo przynajmniej 2 pociagi musza przejechac, chyba sobie rozkład sciagne, zeby wiedziec o której chodzic
o rety juz 23 lece sie kapac
a to moj Jasio z wizyta na PKP zdziwiony bo włąsnie pociag odjechał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Agat czekamy!
Tosik też z dnia na dzień robi się mądrzejszy nawet kuwa mówi wyrwało się mojemu tacie i Tosik ma radoche.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adaś do mówienia się nie garnie, ale rozumie dużo
Creo, małż mój planuje w tym tyg powtórzyć badania. Dziś miał usg brzucha i wszystko ok, nic niepokojącego nie znaleźli. Tylko wątroba leciutko powiększona, ale po weselnym weekendzie to nic dziwnego
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Antkowi też nie wolno podpowiadać co ma robić, albo czego lepiej, żeby nie robił, bo dziwnym trafem zaraz wpada na ten sam pomysł
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
najlepszy jest jak leci samolot, ja mowie panie pilocie dziura w samolocie, a jasiek wtedy tez krzyczy tylko po swojemu i obowiazkowo palec w gorze
no dobra teraz naprawde spadam dobranoc
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Azja - dobrze Creo mowi, Ty się bierz za robotę a tsh sie bedzie normowało lekami , Mikuś tez uwielbia patrzeć na dzieci...ehhhh i w ich towarzystwie nawet o mnie zapomina
Agat - nas Mikuś tez zaskakuje tym jak duzo rozumie, ale gada wytrwale po swojemu. Wie jak sie nazywaja rozne sprzety domowe i bez wahania przynosi to o co sie go poprosi
CreMoniu - ja tez bułkę pominęlam , ja w ogole zazwyczaj modyfikuję przepisy. Do tej zapiekanki dorzucilam np suszone pomidory z kaparami, myslalm tez o pieczarkach ale SynPierwszy wyżarł i nie poinformował , a na wierzchu jeszcze polożylam świeże pomidory obrane ze skorki w plasterkach i się pieknie zapiekły. A, no i do środka jeszcze dodalam troszke drobiowej szynki, zeby malż nie marudził, ze bez mięsa to dla krolikow
Dzis mialam zrobić tw kotleciki z brokułow do ktorych link wstawialam, ale stwierdzilam ze smazenie= tluszcz poza tym wiecej czasu zajmuje i wlasnie skladniki na kotleciki wzbogacone o komosę ryżową, pieczarki podduszone z porem i udekorowane na wierzchu plasterkami pomidorow wlasnie sie zapiekają w charakterze autorskiej zapiekanki , tym razem bez mięsa, więc pewnie m nie ruszy
Anabele - no brzuszek konkretny i to w 11 tyg, wow!
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Misio mi sie dzis z katarem obudził, jeszcze tego cholerstwa mi potrzeba
pogoda tez mało zachecająca, miało byc ciep[ło i słonecznie, a jest zimno i pochmurno, mam nadzieje ze sie wypogodzi
Suzi ale Cie wzieło na "kucharzenie" super, wrzucaj ciekawe przepisy, chetnie skorzystam
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ilonka miała jechac nad morze chyba na poczatku wrzesnia, cos kiedys pisała
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Azja patrz patrz i się zapatrzaj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W dzień dobry TVN ma być dziś eksperyment czy facet przetrwa poród. , no ciekawe co powie po haha
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W Reserved do końca tygodnia jest zniżka 20% na odzież dziecięcą
Adaś poszedł już spać, coraz wcześniej się jego drzemki zaczynają.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/