BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #918962 przez monia89
Super Agat ! Ja tak czułam że dziewczynka będzie :-D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918976 przez creatura
Agat, super, że z Dzidzią wszystko w porządku. Twoje dzieci są mistrzami kamuflażu, połowa ciąży i jeszcze nie wiadomo na 100% :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: A jak to było z Adasiem, też nie wiadomo było, bo się chował, czy niby dziewczynka na 100%, ale okazało się, że chłopczyk? Niech już zostanie Hania, bo w końcu będziesz mogła poszaleć na różowo :) :) :) :) :) :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918984 przez agat
Z Adasiem były większe cyrki bo gin w 16 czy 17 tyg stwierdził z pewnością w głosie, że będzie dziewczynka, a po miesiącu, na polowkowym był już Adaś ;)

Teraz jeden lekarz po układzie kości już w 13 tyg przewidywał dziewczynkę, dziś mój gin nie mógł dokładnie dojrzeć przez to jak się ułożyła, na początku mówił, że nie widzi by coś dyndało, także chyba dziewczynka, no ale już po chwili stwierdził, że raczej na pewno dziewczyna :)

No i czy ja mam uzbroić się w rozowosci czy nie, oto jest pytanie :P

10 lata 4 miesiąc temu #918999 przez Alex_87
Agat radzę się uzbroić ale w cierpliwość :D może na następnym usg będzie na 100%, bo wiadomo, że z tymi usg to różnie bywa :D Ja niby zdjęcie siurka Tymka mam, ale te 5% niepewności sobie zostawie ;)

10 lata 4 miesiąc temu #919013 przez creatura
Agat, a kiedy połówkowe? Po połówkowym, to już nie powinno być wątpliwości :) Moja kumpela miała całą ciąże dzidzię ułożoną plecami do swojego brzucha, czyli twarzą do kregosłupa, a na dodatek główka do góry. Do końca ciąży nie znali płci, ale czuli, że będzie panna (pierwszego mają syna), i rzeczywiście urodziła się dziewczynka, przez cc, bo do końca główką do góry i tyłem siedziała, mała cwaniara :silly: :silly: :silly: :silly:

10 lata 4 miesiąc temu #919023 przez agat
Creo dziś było połówkowe :D :D Właśnie franca mała siedziała sobie z nogami zgiętymi i głową do góry i ciężko było ginowi podejrzeć.

10 lata 4 miesiąc temu #919036 przez Anabelle
Wspaniale Agat :) Ja miałam z Antkiem dwa połówkowe. Na pierwszym gin nie wypatrzył, a na drugim dowiedzieliśmy się, że będzie chłopczyk :) Teraz jakoś nie mam przeczucia. Z jednej strony dwóch chłopaków to fajnie bo mogliby być razem w pokoju, trzymać sztamę, no i ciuchy mam na chłopca. Z drugiej strony fajnie mieć doświadczenie z dwoma płciami bo to zawsze jakieś inne doświadczenia. Mąż myśli, że będzie chłopczyk.U mnie jedyne co przemawia za dziewczynką to seks przed owu. Po owulacji mieliśmy ciche dni i nie gadaliśmy aż do czasu gdy byłam w 5 tc :P

10 lata 4 miesiąc temu #919146 przez monia89
Ja mówię dziś dobranoc. Oczy mi sie klejà padam....
Ja mam dopiero w pon wizyte ;-/ DENERWUJE SIE JUZ....

10 lata 4 miesiąc temu #919147 przez Magdalena9t
Hejo, dopiero Tomek zasnal :blink: i juz nie mam sily na nic. Zamowilam w koncu ten fotelik na rower,moze jeszcze cos pojezdzimy tej jesieni. ;) Creo kupilam mleko kokosowe,jak je najlepiej spozytkowac? Wkurza mnie ostatnio maz,az cala czekolade dzis zjadlam,no nie moge odpuscic sobie tych slodyczy :blush:

10 lata 4 miesiąc temu #919150 przez Azja
Agat to pewnie juz córeczka zostanie, mała wstydzioszka Ci rośnie jak nie chce sie do konca zaprezentoweac:P Jasiek pamietam jajeczka wystawiał od początku, bezwstydnik moj :P

wiecie troche sie ostatnio "rozpusciłam" M na urlopie to na poranne spacerki chodzi z Mlodym, po południu czesto tesciowa Jaska na spacerek zabiera, ale od przyszłego tygodnia koniec laby, M wraca do pracy, mam nadzieje ze pogoda bedzie jeszcze ładna, bo siedzenie z Jaskiem w domu to łatwych nie należy, ciezko go czyms zabawic, :silly:
a nasze mieszkanie wyglada jak sklep z zabawkami, wnieslismy mu wczoraj z balkonu do domu jego domek, cały pokoj w zabawkach i jeszcze domek :whistle: jutro robie selekcje i czesc wynosze do innego pokoju :woohoo: bo normalnie idzie nogi połamac :S

10 lata 4 miesiąc temu #919152 przez Dave
Agat - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: super :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #919189 przez monia89
Hej. Jak tam Wam nocki mineły?
U nas ok :-)
Tosik jeszcze śpi a ja już domek ogarnełam śniadanko zjadłam i 2 pranie się pierze dzisiaj mamy moc :-D

10 lata 4 miesiąc temu #919194 przez agat
Oj nie pamiętam kiedy ostatnio (o ile w ogole) zdarzyła się sytuacja, gdy wstałam przed Adasiem. U nas dziś pobudka o 6.10 :/

Chyba nam się jakieś zęby zbliżają, bo kupy od dwóch dni brzydkie :/ Coś na dole musi się szykować.

10 lata 4 miesiąc temu #919221 przez Azja
Hej mi też się sporadycznie udaje wstać przed Jaskiem dziś Nocka ok wstalismy po 8

Pogoda nawet nawet wiec trzeba lecieć na spacerek

10 lata 4 miesiąc temu #919312 przez kaikai
W nocy Dawid budził się często w końcu wzięłam go do nas i spał jak aniołek, tz P już się nim zajmował, a ja spałam jak aniołek ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka