BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 4 miesiąc temu #917687 przez monia89
Hej.
Dave to Mateuszek już duży chłopak :-)
Agat czujesz już ruchy super! Kiedy Kochana masz to usg? Ja obstawiam dziewczyneczkę u Ciebie :laugh:
Creo ja mam gumowe Tosik chodzi w nich z łatwością. Takie zwykłe z świnką Pepa.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #917689 przez Azja
Jasiek ma kalosze gumowe ale nie chce w nich chodzic :/

10 lata 4 miesiąc temu #917763 przez creatura
Ja pierniczę... :S u nas dziś ledwo 12-13 stopni i teraz pada (znowu!!!) i....grzmi :S :S :S :S :S :S To ma być fajny koniec wakacji???? Jakbym wciąż byłą uczniem, to już wpadłabym w depresję przed rozpoczęciem roku szkolnego :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #917765 przez agat
U nas też leje od rana :/ Super niedziela :/

10 lata 4 miesiąc temu #917773 przez Azja
U nas tez leje i aż 15 stopni :/

Mój M chce jeszcze gdzieś w tym tyg jechać ale jak ma być taka pogoda to ja dziękuję wole siedzieć w domu :/

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917844 przez Dave
Dobry wieczór!

Łóżko mam konkretnie to allegro.pl/lozko-sosnowe-80x180-maja-mat...owy-i4510116078.html i jestem MEGA zadowolona. Choć miałam cykora jakie będzie.

U nas tez młody ma kaloszki, ale średnio się mu podobają :blink:

A pogody to wole nie komentować :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Miałam jeszcze o zasypianiu pisać. Niestety o samodzielnym mogę zapomnieć, więc usypiam młodego w wózku i na śpiocha przenoszę :unsure:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 4 miesiąc temu #917866 przez agat
Takie samo łóżko planujemy, tylko mniejsze, tzn krótsze.

Jutro w Lidlu ciuszki dla starszych dzieci, ale od rozmiaru 86 więc i nasze dziabągi się zalapią.

Ilonka, kuda ty?

10 lata 4 miesiąc temu #917901 przez creatura
Paletka, wychodź z ukrycia, Matko Założycielko ;) ;) ;) ;) Awatara, zmieniła, suwaczki poprawiła, na październiku skrobnęła, a u nas????????

10 lata 4 miesiąc temu #917907 przez agat
Wrrrr wsciekła jestem od rana :/ Wyprałam wczoraj Adasiowe nowe butki i zafarbowały :/ Na białej części ohydne granatowe zacieki :/ :/ :/

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917929 przez kaikai
Hej

Ja małego usypiam w moim łóżku, leżę obok a potem go przenoszę do łóżeczka, czasami sam w łóżeczku zasypia, ale to siedzę obok.

Jeszcze co do anty, to ja kilka lat temu stosowalam plastry, chyba przez rok czy półtora, niestety przytylam po nich kilka kilo i do tej pory trudno mi właśnie te kilka kg stracić.
Ogólnie wszystko było ok, tylko alkoholu nie mogłam pić.
Pigułki brałam po urodzeniu Eweliny, jak bardzo młoda byłam i przez to te cholerne kamienie mi się zrobiły.

Suzi współczuję straty przyjaciółki :(
Siostra mojego taty zmarła na raka w wieku 36 lat. Była pedagogiem, opiekowała się dziećmi w domu dziecka, dużo podrozowala, o swoich dzieciach nie myślała i dopadł ją rąk macicy, potem wszędzie miała tego raka, jak pojechałam do niej w wakacje, miałam wtedy 14 lat, nie poznałam jej :(
Dwa lat to trwało, miała nadzieję do końca, ale niestety.
Lekarza powiedział, że gdyby wcześniej urodziła to może nie byłoby tego raka.

10 lata 4 miesiąc temu #917950 przez Azja
hej

co za przewrotna pogoda, wczoraj lało a dzis piekne słoneczko :)

chłopaki oddelegowani na spacer, a ja szybkie ogarniecie z rana chałupy i lece zobaczyc do lumpa moze cos ciekawe złapie :P

Agat nieciekawie z butami Adaśka :angry: ja pozniej wrzuce butki jakie Jasiek ma na jesien, dostałam od siorki, ale prawie nie chodzone, bo oni z numerem nie trafili :dry:

co do tabletek anty ja nigdy nie brałam i tak przy tarczycy musze sie lekami faszerowac to mi wystarczy :ohmy:

Jasiek zasypia sam, na noc przy kaszce, ewentualnie trzeba go po głowce pokiziac, a w dzien tez sam w łóżeczku troche poskacze i usypia, wczesniej go na rekach nosiłam i usypiałam na południowa drzemke, ale teraz nie chce :P

dobra spadam miłego dnia :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #917959 przez agat
Udało mi się ostatnio kupić Adaśkowi świetne trzewiki z drugiej ręki,w stanie idealnym za 20 zł :) Na zdjęciu poniżej widac. Ale to takie bardziej wyjściowe butki będą, nie na co dzień na spacery. Obok primigi jeszcze w dobrym stanie :)
Muszę mu jakieś trampy zwykłe kupić na co dzień na spacery. Może w H&M coś mu znajdę. Ten kupon zniżkowy trzeba drukować czy można mieć jego zdjęcie?

Adaś do tej pory zasypiał sam i na noc i na drzemki, ale odkąd może wyjść z łóżeczka to drepcze ;) Dlatego kładę się z nim na łóżku ewentualnie siadam koło łóżeczka i wtedy trochę się pokotłuje i zasypia. Niedługo chyba zmienimy łóżko, żeby Adaś miał czas zaadaptować się do nowej sytuacji.
Załączniki:

10 lata 4 miesiąc temu #917977 przez creatura
Agat, co to jest, to koło Adasia????? Byk?! W tamtym roku można było pokazać kupon na telefonie, teraz nie wiem, bo jeszce nie doszłam do h&m ;)

Chcę kupić Leosiowi takie trzewiczki (z ciemną podeszwą), tylko czekam na rozmiar w sklepie, bo z obrysu i zaleceń producenta mi wyszło, że wkładka ma mieć 15cm!! :ohmy: 14cm wyszło mi z luźnego obrysu w skarpetkach. Całe ze skóry, polski producent i teraz na hasło MAKI, do końca września 20% rabatu sklep.mrugala.pl/pl/p/Trzewik-5102-99-czarny-panda/1905
.

10 lata 4 miesiąc temu #917982 przez agat
Byk, ale taki plastikowy :)

10 lata 4 miesiąc temu #917984 przez creatura

agat napisał: Byk, ale taki plastikowy :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka