- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia dobrze ze z dzidzia wszystko ok
Agat super ze wesele sie udało, tak jak myslałam ze TY bedziesz bardziej tesknic, a Adaś bardzo nie zauwazy ze rodziców nie ma
nam sie wiekszosc zebisków po przebijała, Mlody sie prawie nie slini, a ostatnimi czasy to miał niezły slinotok zostały nam trojki na dole, no i 5 o których Monia pisała,a le na 5 u nas sie raczej narazie nie zapowiada, choc Mlody nie daje zajrzec do paszczy
dobra spadam do łóżeczka papap
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
A ja w ciaglym niedoczasie. Jednak tak dluga rozłąka z gospodarstwem domowym trochę wychodzi bokiem jak nie sprzatam, to piorę, jak nie piore to gotuję, a w tym wszystkim szaleje Mikuś albo pragnący wciąż na rączki albo wymyslający w desperacji coraz to wymyslniejsze przisy na spektakularne samobójstwo lub unicestwienie części rodzinnego majątku ruchomego ufffff
Dzis szalałam w kuchni i wykonalam ciasto...( ekhm, hmmm, szybko uprzedzę tych, ktorzy chcieliby mnie upomniec, ze wszak marudzilam o zbędnym tonażu....tak, ale to byla proba generalna przed 18 -tką Syna Starszego, bo stare numery juz mi sie przejadły i znudzily i obczajam nowe przepisy...obiecuję nie przeginać z degustacją , narazie cudo stygnie...
Takie oto ciacho
kuchniabezvat.pl/2013/07/30/przepisy/kru...-i-budyniowa-pianka/
Na obiad zaś uraczylam rodzinę taką fajnie brzmiącą w przepisie zapiekanką, ale nie bylabym sobą gdybym przepisu nie zmodyfikowala i wyszla bardzo smaczna
www.mniammniam.com/Zapiekanka_z_cukinii_na_bogato-19897p.html
Zaś na jutro juz mam przygotowane produkty do takiego oto danka
kuchniabezvat.pl/2014/07/14/przepisy/kot...la-sosem-czosnkowym/
I to wszystko z Misiem u nogi polującego nieustannie na okazję jakby się tu oparzyć o rozgrzany piekarnik....
Agat -fajnie ze sie wybawilaś, ale ostrożnie kobieto, ostroznie. A zdziećmi to tak juz jest, zazwyczaj to my za nimi bardziej tęsknimy
Monia - no to dobrze ze wszystko dobrze, oby tak dalej
Azja- ja tez sypiam z Mikusiem a wlasciwie we trójkę sypiamy i tez obserwuję,ze z nami mimo chrapania małża i pozornej niewygody czy gorąca, śpi o niebo lepiej niz sam. Nie robie z tego dramatu, bo do emerytury nie będzie z nami spał ( chyba ze naszej ) a widocznie teraz tego potrzebuje i juz. Gdyby nie potrzebował toby spał grzecznie w łozeczku, a nie mamy siły ani ochoty na silę po nocach tego zmieniać. Śpi to śpi i poki co.......chwilo trwaj
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Skleroza ciężarnej
Suzi to mi smaka mi narobiłaś, a ja od wczoraj na diecie watrobowej
W ogóle wczoraj się trochę przerazilam, spodenki które tydzień temu były luźne, ledwo zapielam na brzuchu !
Kurczę czy to tak przytylam czy brzuch mi rośnie ? ! Przecież to niemożliwe chyba5 czy 6 tydzień dopiero. Ale nie jadłam tak dużo żeby aż tak przytyć.
Mam nadzieję że to nie bliźnięta.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
A to Ignaś albo Fasolka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agat Kaikai czekam na foto brzuszkowe
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Monia śliczny maluszek
Ja nie mam jeszcze czym się chwalić, tłusty brzuch i tyle
My jesteśmy nastawieni na chłopca, jednego, Kubusia
Zaraz mama do mnie przyjedzie, chyba jej powiem, chociaż chciałam po badaniach, ale nie wytrzymam, tym bardziej że P wczoraj nie wytrzymał i przez telefon pochwalił się swoimi rodzicom.
Już dostałam od jego mamy całą listę dobrych rad o odżywianiu itd. Jakby to było moje pierwsze dziecko ha ha ha, ale wysłuchać trzeba
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Agat ja na ostatnim weselu też się hamowałam z tańcami, niestety, potańczyć się chciało, ale rozum mówił żeby nie przesadzać zresztą i tak wywijałam najwięcej ze wszystkich tam obecnych ciężarówek bo było nas chyba z 5
Kaikai powiedz mamie my przy Zuzce czekaliśmy do pierwszej wizyty żeby powiedzieć, oj ale się ciągnęło, a tym razem powiedzieliśmy od razu w dniu testowania moim rodzicom i rodzeństwu, akurat na niedzielnym obiedzie
a mój brzuch jest jakiś taki mały, nawet moja lekarz rodzinna powiedziała, że chyba mniej teraz przytyłam najważniejsze że synuś rośnie chociaż bywają chwilę, że zaczynam sobie wkręcac jakieś dziwne rzeczy
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oglądamy z mężem mecz Polaków, mamy te kanały siatkarskie zakodowane Za darmo:P Nasz dostawca kablówki chyba nas źle odkliknął w systemie, bo płacimy za standardowy pakiet a mamy najbogatszy, że wszystkimi HBO, cinemaxami itp A teraz dorzucili nam też te siatkarskie kanały
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Azja czytam na bieżąco o tym Antosiu, tak mi smutno z tego powodu nawet nie potrafię sobie wyobrazić siebie w ich sytuacji.. Jedynie co najlepszego mogę zrobić to modlić się do Boga o pomoc dla niego, bo tak naprawdę tylko Bóg może go uratować,
Postaram się coś jeszcze dziś napisać, bo trochę mam roboty, ostatnie ogórki do przetworzenia, i codzienne prace, szkoda,że mąż mi nie może pomóc
Agat co za bezsens z tymi meczami, trzeba płacić żeby oglądać swoją reprezentację, my mamy cyfrowy polsat, ale nie wiem jak tam z meczami, chyba też mamy
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak w ogóle to za 2 tyg jedziemy do Łodzi na mecze
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Magda Jasiek tez sie mega slinił, a teraz jak mu wyszły dolne 4 to sie uspokoiło na tyle nie musze siniaków co chwile zmieniac, czasem nawet nie musze mu zakładac, wiec pewnie jak u Tomeczka wyjda 4 to sie uspokoi
moj M w szpitalu, tak jakos pusto w domu, ale juz wiem kto robi najwiekszy bałagan w domu, myslałam ze to Jasiek, a to nie, M robi najwiekszy bajzel na chacie
Misio bez problemu szybko usnał, nawet od niedawna sam sobie butle z kasza trzyma do spania, wypija, odkłada gdzies na bok, przekreca sie i usypia, no chyba ze mniej zmeczony to czasem sie chwile pokokosi ale cos mu sie poludniowa drzemka przestawiła, wczesniej usypiał max do 13, a dzis mi usnał 14.30 dopiero, wstal p 16 myslałam ze pozniej pojdzie spac, ale nie usnał ładnie koło 20
dziewczyny czekam na Wasze ciązowe brzuszki, moze sie zapatrze i szybciej zaskocze e powiem Wam ze Mlody tak uwielbia dzieci, ze musimy szybko działac na rodzenstwem, bylismy w niedziele na małej wycieczce i był z nami moj 10 letni siostrzeniec, Jasiek w niego wpatrzony jak w obrazek, ani razu nie zajeknał, w domu tez sie z nim ładnie bawił, az miło było popatrzec, a dzis zaczepiał wszystkie dzieci na ulicy jakie nas mijały ide robic w poniedziałek tsh, jak mi sie unormowało to trzeba sie brac do roboty
a w ogole nikt ostatnio zdjec nie dodaje,
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa