BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

9 lata 9 miesiąc temu #970369 przez Azja
hej

za dzis po wizycie, wszystko pozamykane na 4 spusty :) jednak zelazo mi spada, mam jakies tablekti, al;e dodatkowo chyba musze czesciej sie raczyc soczkiem z buraczka :)

dzis była u nas moja mama, Jasiek wniebowziety, nic mu wiecej do szczescia nie trzeba było, nawet jak zawsze mowi ze tylko ja moge mu pieluche zmieniac, tak dzis było tylko babcia i babcia :woohoo:

dziewczyny dawno Kaikai nie było?? mam nadzieje ze u nich wszystko ok i po prostu nie ma czasu, :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #970383 przez Dave
Wpadam na szybko. Dzień dziś okropny, bo całe dopołudnie siedziałam i czekałam na lekarza w szpitalu, potem wizyta która trwała 3 minuty może. jakaś paranoja, ale już się dość na wgur*** to nie będę już sprawy rozkopywać. Potem same jakieś załatwienia, więć dzień pokręcony.

A nogą już lepiej, ale chyba będę musiała już tablety wcinać. Mam dokończyć zastrzyki i jeszcze jedno opakowanie tabletek i do kontroli za 2 miesiącę. No chyba go powaliło, że znowu tyle będę tam na niego czekać. No chyba że mi za ten czas przejdą gule na niego.

Wybaczcie że nie odpisuję każdej :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 9 miesiąc temu #970391 przez Alex_87
Suzi ten pierwszy artykuł daje do myślenia. echh zaczynam mieć wyrzuty sumienia że wpakowałam to Zuzce, już sama nie wiem co mam o tym myśleć :( a im więcej myślę, tym bardziej jestem na siebie zła. Człowiek chce jak najlepiej dla swojego dziecka a w konsekwencji wychodzi jeszcze gorzej :/
jakiś dołujący dzień dzisiaj mam...

Kurcze dziewczyny ale wy się macie z tymi lekarzami i szpitalami, ja tez powinnam się wybrać w dwóch sprawach, ale jakoś czasu brak :/

Magda dasz radę z tym pokojem, a jaka będziesz z siebie dumna :D

jak tam nasze ciężarne na wybuchu? ;) rodzi już któraś? :D

9 lata 9 miesiąc temu #970403 przez Anabelle
ja nie rodzę ;)
szyjka krótka, miekka, rozwarta lekko, skurcze są na ktg ale dupy na razie nie urywają ;)
generalnie wszystko do porodu gotowe, tylko mały musi się zdecydować :)

9 lata 9 miesiąc temu #970499 przez Dave
Dobry dzien.

Ale mam dzis zwlatane dopoludnie. Ciagle cos. Usypiam wlasnie Mateona a na podworko wjezdza auto z calym dachem tzn ze wsxystkim co potrzebne by dqch wymienic. Bo remontyjemy budynek gospodarczy. Przeksztalcamy w magazyn I chocho dzieje sie. Bede jutro chyba z mlotkiem dzialac I rozwalac jedna sciane. Bo czesc wyburzamy a reszte modernizujemy.

Kurka za niedlugo nam sie tu dwojka pisklatek urodzi. Ale te ciaze zapitalaja:-):-)

9 lata 9 miesiąc temu #970588 przez Dave
Cześć Dave jak się masz?

Dave - a dzięki leci. Młodzi piją mleko za chwilę mycie ząbków i spanko:) Mąż pojechał na targi. Zalała mnie czerwona fala, więc obolała jestem. I jak tylko zasną szałaputy to se Martini zapodam (tak przeciwbólowo) Hłe, hłe, hłe :P :P

No dobra to se pogadałaś i spadaj :woohoo: :laugh:

9 lata 9 miesiąc temu #970598 przez Dave
Siamanko Dave, dzieci śpią??

Dave - ano śpią, ja wcinam żurawinę i popijam Martini B) B)

9 lata 9 miesiąc temu #970603 przez monia89
Hej.
Mnie skurcze mocniejsze łapià.czekam na rozwój sytuacji.
Popijam cole wpitalam czekolade i sorbet.

9 lata 9 miesiąc temu #970607 przez Dave
Monia - trzymam za Was kciuki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 9 miesiąc temu #970609 przez tysiiiak
Monia ale ten Twój synuś niecierpliwy B) pewnie chce już zobaczyć braciszka i rodziców :) powiedz mu żeby jeszcze troszę sobie popływał niech chociaż wiosna przyjdzie :)

9 lata 9 miesiąc temu #970617 przez agat
Monia dawaj znać co u Was!

Ja nie wiem jak się nazywam... Jagoda dopiero zasnęła, przez cały dzień spała max 2h (podliczając razem wszystkie jej mini drzemki). Jak nie spała to 30% gadała i się uśmiechała, 30% zrzędziła i 40% ryczała... Adaś za to ma jakąś fazę pisku i piszczy przenikliwie milion razy dziennie śmiejąc się z tego po sekundzie... Aaaaaaaa dajcie mi jakiś kaftan bezpieczeństwa, bo sobie lub komuś zrobię krzywdę :evil:
Gluty były w przychodni, Adaś jest na 75 centylu z wagą (13,2kg) i 90 ze wzrostem (90cm). Zdrowy chłop, wzięłam skierowanie na morfologię i żelazo, kontrolnie.
Jagula za to jest klocem nad kloce, nadal pół kilo na tydzień przybiera, waży juz 5900!!! Wszystkie parametry na 90-97 centylu. Dr trochę mnie uspokoił z tym napięciem mięśniowym, wg niego nie jest tak źle. Widać, ze troszeczkę zaburzone, ale w normie, jeszcze ma czas się "naprostować". Dał mi jednak skierowanie na rehabilitację, bo u nas czeka się na nią ok 2 miesięcy i jeśli nadal będzie wtedy miała problemy to w sam raz zaczniemy terapię. No albo zrezygnujemy.
Pozbyliśmy się plastra na pępku, bo rano zauważyłam, że jest brudny, no i okazało się, że się sączyło coś jeszcze z niego. Nie wiem jak chirurg w pon mógł jej ten plaster przykleic :/ :/ :/ Bardzo "uważnie" badał najwyraźniej. Teraz przepuklinki nie widać, ale może jeszcze wyskoczyć, bo tylko 4 dni chodziła zaklejona.

Małżonek dziś mi powiedział, żebym wyskoczyła na zakupy i kupiła sobie kilka bluzek :P :P Pierwszy raz chyba sam mi coś takiego zaproponował. A wszystko przez to, że szykując się do przychodni, po "obrobieniu" dzieci na mnie samą zostało mi 3 min i założyłąm pierwszą z brzegu bluzkę nadającą sie do karmienia :P

9 lata 9 miesiąc temu #970636 przez Dave
Dobry dzień

Monia - trzymaj się jeszcze i melduj nam tu ;)

Agat - ufff... czyli jest kolorowo :blink: :blink: :blink: :blink:

9 lata 9 miesiąc temu #970661 przez Azja
hej

buziaczki dla Dawidka, :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: choc mama Dawidka cos do nas nie zaglada :silly:

moj Mlody jeszcze spi, zastanawiam sie czy on nie za długo spi :pinch: poszedł spac wczoraj chwile po 21, a jest 9.30 a on spi, co prawda po 7 obudził sie zrobiłammu mleczko i poszedł spac dalej :S

Agat ładnie dzieciaczki rosna, a Jagoda to juz w ogole :)

Monia trzymaj nogi nie wypuszczaj Olusia jeszcze :)

nie wiem co jeszcze chciałam ide na snaidanie ;)
Podziękowania: kaikai

9 lata 9 miesiąc temu #970696 przez Dave
Kurka zimno u nas. Ale dzieci wyspacerowane, a raczej wysiedziane w piaskownicy:)
Muszę kupić nowe zestawy do piachu bo to co mamy to już woła o pomste do nieba.

Azja - widocznie taki śpioszek, potrzebuje tyle snu. Ty korzystaj póki co :laugh: :laugh: :laugh:

9 lata 9 miesiąc temu #970761 przez Dave
Dave - jak dobrze Cię widzieć :P :P Co tam słychać??

A stara bida, dzieci szaleją:) Mam dziś wilczy apetyt, przed @ mnie oszczędziło to teraz nadrabiam :blink: :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka