BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #623295 przez ewela86
sisina nie martw się kochana, do środy już niedaleko a ja właśnie odprawiłam męża na 3 tygodnie tym razem Szwajcaria... już tęsknię ale co zrobić... jakoś damy radę!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #623296 przez Alex_87
Domiś91 napisał:

Musze go przekonac :D Ost tez coś mowil ze mu brakuje wiec moze cos z tego bedzie ;))) narazie gdzieś wyszedł z kolegami to moze bedzie "w humorze" hehe :D

lili91 mialam to samo pare dni temu... wymocz nogi w gorącej wodzie z mydłem :) Mi pomoglo bardzo :)

Mój mnie sam ostatnio namawia, ale u mnie dopiero 34 tydzień...chyba za wcześnie na masaż szyjki :)

A ja słyszałam, że w ciąży nie powinno się moczyć nóg w gorącej wodzie, raczej w letniej, i soda też jest dobra ;)

11 lata 8 miesiąc temu #623301 przez ewela86
mnie jakoś jeszcze na amory nie bierze... ale do 38 tc jeszcze troszkę mi zostało, ale Ty Domiś masuj, masuj tą swoją szyjkę:)

11 lata 8 miesiąc temu #623314 przez lili91
U mnie od jutra 36 tydzien ale coz jak mnie na amory nie bierze. 12 maja mam komunie brata a termin mam na 18 i smieje sie zeby impreza nie przeniosla sie na porodowke

:laugh: :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #623315 przez Agatka
mi doktor na skurcze zapisał luteine

11 lata 8 miesiąc temu #623321 przez Alex_87
Mi to się nawet czasem zachce amorów, ale jak pomyślę jaki to wysiłek to jednak mi się odechciewa :P

A dziś w nocy złapał mnie taki skurcz brzucha, że aż się obudziłam, na szczęście był tylko jeden, ale pierwszy raz mnie obudziło coś takiego. Pewnie teraz coraz częściej będą takie niespodzianki.

11 lata 8 miesiąc temu #623334 przez sisina
Dzieki dziewczyny za wsparcie mój jak wyjeżdza do na 2 tygodnie lub 3 ale najdłużej to go nie było miesiąc

Mu też jest ciezko a tym bardziej teraz jak spodziewamy sie dziecka.

Jutro ma być ładna pogada to pójde na spacer i dzwoniłam do drugiej koleżanki i odwiedzi mnie wkoncu z kims pogadam :) wypije kawke i zjem obiad bo przyjezdza na cały dzien

Jeszcze raz dzieki za miłe słowo jestescie kochane :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #623337 przez Ane88
a Kubuś znoooowu ma czkawke już od 10 minut....;/ ehh... po jednej stronie brzucha wypiął dupke a po drugiej nawala po żebrach...

też mi mama mówiła, żebym sobie nogi moczyła w letniej wodzie...prędzej przynosi ulge, ale nie wiem moze dla każdego cos innego:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #623340 przez KarinaM
A ja poszłam się wykąpać a mąż usnął u dziecka w łóżku. I tyle z amorów. Chociaż ja też się boję bo jeszcze muszę trochę wytrzymać.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #623341 przez ewela86
lili91 ja też mam komunię 12 maja tyle że chrześniaka (kolejny wydatek!) a termin mam na 20 maja :)

11 lata 8 miesiąc temu #623383 przez Daarikaa
Sisina od tego tu jesteśmy aby się wspierać w każdej dziedzinie zycia:)

Jakies dwie godzinki temu zapowiedziała się kuzynka z odwiedzinami i mój mąż robi 3bita z racji ze ja musze leżeć, dobrze ze nie trzeba tego piec. :silly:

Ja z amorami muszę się wstrzymać :dry: :dry:

Ane88 moja malutka też ma takie długie czkawki, aż mi jej szkoda czasami

Oj dziewczyny wy na tych komuniach to bedziecie siedziec jak na szpilkach hihi :blink: :blink:

Alex87 mnie ostatnio głównie po lewej stronie w dole brzucha łapie dość intensywny ból że aż mnie wybudza :angry:

11 lata 8 miesiąc temu #623404 przez Kiniaczek
Jestem, ale za to w kiepskiej formie.... przeforsowała, się i mam za swoje.... kąpiel i Nospa ulżyły trochę ale i tak boli mnie brzuch :huh: plecy :huh: i chyba wszystko imne też... ide sie położyć moze przejdzie :unsure:

11 lata 8 miesiąc temu #623407 przez tysiiiak
Domiś ja tez bede miala Tako Jumpera :) tylko inny kolor :) a ta gondolke spokojnie mozna pzelozyc :)

moj brat ma w maju rocznice komunii wiec jakas kawa i ciasto pewnie tylko bedzie ;) z tym ze nawet niewiedza kiey dokladnie :P a na komuniach skorzystacie :) najecie sie jeszcze dobrych rzeczy przed porodem ;)

My niedawno do domku wrocilismy :ohmy: nie dla mnie takie siedzenie u kogos... wszystko mnie boli :(

11 lata 8 miesiąc temu #623428 przez Anabelle
Byliśmy na zakupach, dopiero wróciliśmy.
Ja się słabo czułam miedzy 32-36 tc. Teraz mam tak nisko brzuch że czuję się świetnie :) Poza tym, jak się zastoję i musze bok zmienić albo wstać :P

Śpiąca jakaś jestem już :/

11 lata 8 miesiąc temu #623432 przez lania
Anabelle napisał:

Byliśmy na zakupach, dopiero wróciliśmy.
Ja się słabo czułam miedzy 32-36 tc. Teraz mam tak nisko brzuch że czuję się świetnie :) Poza tym, jak się zastoję i musze bok zmienić albo wstać :P

Śpiąca jakaś jestem już :/

dopiero wróciliście, jest 1 15, na prawdę :unsure: :unsure: :unsure: kurczaki, jestem w szoku i zazdrosna oczywiście :woohoo: :woohoo:

A mój mały chyba podrósł trochę bo mimo, że jest nisko to i tak jeżdzi mi nogami po żołądku i często mi się nie fajnie odbija :blush: :blush: :blush: tak cofa :P :P :P , ale na szczęście nadal nie wiem co to zgaga :lol:

Dobrej nocy :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka