- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale faktycznie wsród moich znajomych i rodziny też wszędzie dziewczynki rodziły się troche wcześniej (przed terminem, albo w wyznaczonym)
a chłopcy po terminie, albo dziewczyny na wywołanie szły ;p
Pauluska ja mam Labladorke:))
jest ogólnie bardzo rozpieszczona, nawet śpi z nami w łóżku....eh...sama ją tego nauczyłam....(
jak mąż się ze mną wygłupia, albo się do mnie przytula to ona też już jest obok.
narazie nie zauważyłam żadnych zmian.. raczej jest bardzo ciekawa, wącha łóżeczko i mój brzuch też czasem wącha.. a jak mowie do niej, że tam jest Kubuś i głaszcze się po brzuchu, albo robi to Marcin to głuptas nie wie o co kaman i przynosi ze swojego legowiska wszsytkie swoje zabawki...
Ona jeszcze nie kuma bazy... mamy taki plan z mężem , ze jak będe w szpitalu to zabierze używane ubranka Kubusia do domu i będzie dawał jej do obwąchania...
może to załagodzi troszke szok jakim będzie przywiezienie nowego członka rodziny do domu.
nie boje sie, że zrobi mu krzywde czy coś w tym stylu. tylko nie chce żeby czuła się odtrącona, i żeby też uczestniczyła w naszym codziennym życiu:)
napewno będzie zazdrosna, ale damy rade:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Kochana, chciałabym, ale niestety mały moje podania notorycznie odrzucaAnabelle myślałam,że już urodziłaś!!!!!!
u mnie z cycków za to sahara..pustynia..kiedyś może tam coś leciało..a teraz...sucho!!!
- lkasiulla
- Wylogowany
- pierwsze słowa
co do przenoszenia to moim zdaniem to zależy od dziecka ja jakoś nastawiam się że urodzę pare dni przed terminem ale zobaczymy jak będzie
A pogoda u mnie dziś na przemian ulewa a za chwile słoneczko świeci na mnie żle taka pogoda działa wiec głowa mnie strasznie boli i spać mi sie chce na moja malutka też bo strasznie spokojna dzisiaj
co do psów to mój pies jest strasznie zazdrosny o wszystkich a jak już przyjdzie siostra a córeczką to szaleje tak jest zazdrosny o mała wiec nie wiem jak to będzie ale wiem że na pewno nic jej nie zrobi a moja kotka jakby coś wyczuwała cały czas za mną łazi krok w krok wszyscy sie z niej śmieją a ja się martwię jakoś bardziej ufam że pies nic nie zrobi niż kot wiec bede ja na noc zamykać w kuchni....
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
U mnie właśnie przeszła pierwsza wiosenna burza
Ja się wolę nastawić na to, że przenoszę, bo jednak najgorsze jest czekanie do terminu, a później człowiek się tylko nakręca, że już po terminie a tu nic i nic dlatego wolę wbić sobie opcję do głowy, że przenoszę chociaż coś czuję w środku, że może być wcześniej
Kurde wiecie co, trochę się załamuję tą swoją wagą bo co jakiś czas wejdę na wagę to wydaję mi się, że jest więcej i więcej Ja wiem, że nie ma co się przejmować, że po porodzie dużą część się zrzuci itd. Ale jeszcze trochę i dobiję do +18-20kg Zupełnie tego nie rozumiem gdzie to idzie, bo ani nie objadam się bardzo, jem zdrowe rzeczy, nie puchnie mi ciało. Pocieszeniem jest to, że sporo osób mi mówi, że wszystko idzie w brzuch.
Echhh może jakiś gorszy dzień mam dzisiaj i dlatego tak jakoś mnie to męczy.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja wózek mam taki:
image.ceneo.pl/data/products/19972876/i-...pacerowy-fotelik.jpg
Zestaw bez nosidełka Kupiłam od znajomej za 400zł, ona w nim wychowała synka i sobie chwaliła Przerażająca jest tylko jego waga, no ale coś za coś.. jakoś dam rade I gondole mam przodem do prowadzącego wózek, a nie tak jak na zdjęciu, ale to chyba się da zmienić, nie jestem pewna
Alex, nie martw się ja już z 16 kilo przybrałam
Lalka, a to dobre!! Moj ma właśnie etap wycia hahah!!!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
1.1 1 odczyt w roku umownym. Faktury prognozy płatne co 2 miesiące. Faktura rozliczeniowa raz w roku.
I w ogóle nie rozumie tego! Czy któraś z was się nie orientuje o co chodzi?
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż się tym zajmuje.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Agatka
- Wylogowany
- gaworzenie