BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #623442 przez sisina
Dzień doberek :)

Własnie wstałąm a własciwie to mnie słonce obudziło bo świeci az humorek lepszy :laugh:

Nocka przespana dobrze z małymi odstepami na siusiu :laugh:

Także napewno pojde na spacerek musze dom ogarnąć bo kolezanka przyjeżdza o 10 rano

Kurde siedze i sie zatanawiam nad na menu bo w piatek mam urodziny i pare osób bedzie ale nie bede sie szarpałą ciasta zrobi mi ciocia :) a coś do przekąszenia pomoże mi mama tylko musze jej powiedziec co ma zrobić a u mnie pomysłow brak :S :cheer:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #623447 przez Ane88
dzień dobry:)
my już po śniadanku :)
noc jak zwykle...- nie przespana ;p
chyba pojedziemy na giełde, musze sobie kupić jakieś balerinki:)
bo kozaki już wyczyśiłam i pochowałam w pudełka, a buty na wiosne jakoś się wykruszyły:)
może kupie sobie nawet ze dwie pary:) uwielbiam baleriny, będą na spacerki z wózeczkiem:)

Sisina, ale może być np. sałatka jakaś?
bo ja robie często taką z makaronem ryżowym, albo z jakimś takim ładnym jakimiś gwiazdkami albo takimi malutkimi kółeczkami. to jeśli chcesz to podam Ci przepis ;D

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #623449 przez KarinaM
Witam wszystkich!
My już wstaliśmy bo synek Igorek obudził się o 6:00. A mąż jeszcze smacznie śpi.
Ja w nocy nie wstaję. Śpię ładnie całą noc. Tylko jak wstaję to boli mnie cała prawa strona na której śpię.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #623466 przez Ane88
Sisina napisze Ci w razie czego, bo później mnie nie będzie:)

ja robie taką sałatke bardzo często, bo u mnie wszyscy bardzo ją lubią. może nie jest najtańsza, ale za to dość dużo wychodzi:)

* piersi z kurczaka kroję w kosteczke i smaże na patelni z przyprawą gyros
* gotuje jakiś ozdobny mały makaron ( ryżowy, kółeczka, albo gwiazdki) jaki tam w sklepie mi się napatoczy
* ogórek konserwowy
* 3 kolory papryki ( jak nie mam 3 to daje 2 albo jeden, ale z trzema ładniej wygląda)
* cebulka
* kukurydza
* posypuję trosze ostą papryką
* majonez

gotowa:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #623477 przez Karolka85
Dzień dobry,

Wczoraj nie było mnie całe popołudnie i wieczór... dziś zaglądam na forum i po ok godzinie udało mi się wszystkie zaległe posty nadrobić :laugh:

Kurcze ale pocierpłam w nocy, prawa strona mnie jeszcze do tej pory troche boli a wstałam o 7ej.

Ane88 fajna sałatka- sama skorzystam z przepisu :)

A propos kiełbachy z grilla- ja wczoraj wszamałam taką fajną przypieczoną i do tego opiekany chlebek- mniaaaaam :) a wieczorem babcia uraczyła mnie pierogami z jagodami :lol:

Iania co do nacisku na żołądek to mam to samo- przy zjedzonej większej ilości mam okropną cofkę :ohmy: teraz już staram się jeść małe porcyjki ale za to troszkę częściej i jest dużo lepiej.

Co do teorii że któraś płeć się pcha na świat szybciej- przed terminem, a któraś po terminie, to ja też jakoś w to nie wierze :)

Co do seksu- ja mam od tygodnia straszną ochotę i w sumie nie wiem czy dam rade się opanować dziś opanować :) w sumie i tak bardzo rzadko to robimy z M. odkąd jestem w ciąży- jakieś takie wewnętrzne psychiczne opory oboje mamy

11 lata 8 miesiąc temu #623479 przez ewela86
Cześć dziewczyny!!! słoneczko normalnie przepiękne! w końcu jakaś wiosna :lol: ...

Ane88 ja chętnie skorzystam z twojego przepisu... zawsze to coś nowego!

oj mi też przydałyby się jakieś wiosenne buciki... coś tam się jeszcze uchowało z poprzedniego roku, ale wiadomo, że chciałoby się coś nowego: mam ochotę na coś kolorowego!!! Cała zima w szarościach, więc starczy!

Uciekam na śniadanko:)

11 lata 8 miesiąc temu #623484 przez Sevilla
Witam z rana,

ja swoje wiosenne buciki wyjęłam już dwa dni temu, bo nie trzeba się schylać by je założyć :)

Mi też się zbierało wczoraj na amorki, a skończyło się na tym, że się wykąpałam, położyłam do łóżka i zdradziłam Micha z Morfeuszem. Morfeusz wygrał, szybciej mnie wziął w ramionka :S :S

11 lata 8 miesiąc temu #623521 przez Daarikaa
hej!

Kurczę ale mi dziwnie pierwszy raz od dwóch tygodni zrobie sobie dzis makijaż :) (w łóżku nie przydaje mi sie :silly: )

Fajna sałatka napewno wyprobuję.

Nocka zleciała bezproblemowo o dziwo :laugh:

Pogoda u mnie za oknem przepiękna, w końcu wiosna znalazła drogę do nas :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #623548 przez sisina
Oooo dzieki Ane88 bardzo fajna sałatka napewno wykorzystam ten przepis dzieki :) :laugh:

11 lata 8 miesiąc temu #623551 przez KarinaM
U nas słońca brak. Marcin zadzwonił do brata bo pracuje w stacji meteorologicznej i chcial dowiedzieć się o pogodę ale brat ma wolne. Powiedział zeby zajrzeć na stronę: www.pogodynka.pl i tam sprawdzić. Ale nie będzie dzisiaj u nas ładnie. Słonko nie chce wyjść u nas.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #623611 przez Alex_87
Hej laski :)

U mnie też słońca brak i tylko 6 stopni :dry: Pocieszam się tym, że od jutra ma być ciepło i słonecznie, bo już załadowałam pralkę, czeka żeby jutro z rana ją włączyć :D

Mąż pojechał na ryby, liczyłam, że dziś będzie ładniej to poszłabym na jakiś spacerek, a tu lipa, znowu siedzenie w domu.
Też już wyjęłam sobie adidaski, bo jednak przy 6 stopniach to w balerinkach chodzić nie będę. Ale nie mogę się doczekać, aż będzie w końcu ciepło, bo też uwielbiam balerinki - lekkie, wygodne, niedrogie i można sobie kupić kilka kolorków i za każdym razem inaczej wyglądać :D

11 lata 8 miesiąc temu #623632 przez demoniqe
może uda się wkleić foteczkę z wczorajszych wojaży terenówką :) potem nadzorowałam jak mąż z teściem odśnieżają :)

klapa jeszcze mnie utrzymała haha ale chyba już niedługo :)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #623653 przez tysiiiak
Dziendobry :)

Demoniqe super relax ;D tylko ten snieg u Ciebie mi sie nie podoba :P

u mnie dzis szaro buro ale juz od jutra ma byc ladnie :)
dzis bedzie lozeczko :) nie moge sie doczekac :D

nocka przespana :) dopiero o 8 wstalam siusiu :)
co do sexu to moje libido nie wzrasta wcale ale nie powiem ze nie tesknie za tymi chwilami z M. ale tak jak pisala jedna z was (znowu skleroza :( ) jak pomysle co to za wysilek to odrazu mi sie odechciewa ;p

11 lata 8 miesiąc temu #623662 przez Alex_87
Demonique gdzieś Ty była, że tyle śniegu jeszcze leży :ohmy: :D

Tysiak to ze mnie taki leń, ale tak ok. 37 tygodnia może jakoś dam radę na minimum wysiłku. Kurcze tyle czasu tego nie robiliśmy, że aż się boję tego zbliżenia :D prawie jak pierwszy raz hehe

Kurcze moja mama ma chyba grypę żołądkową. Wczoraj u niej siedziałam, zresztą jak mnie miała zarazić to już to pewnie zrobiła wczoraj albo nawet w piątek :/ póki co czuję się dobrze, więc może jakoś uda mi się tego uniknąć, bo jak nie to aż nie chce myśleć co będzie :(

11 lata 8 miesiąc temu #623664 przez Olga60
Hello :)

Ja właśnie pomyłam podłogi, pralka zaladowana, pogoda piękna, słoneczko i 15 stopni, więc zaraz idę na taras wystawić buzię, no i griiilll B)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka