BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #623670 przez lkasiulla
Hej :):)

Noc przespana prawie cała :) a u mnie od rana piękne słoneczko i ptaszki śpiewają :)
na spacerek jakiś się wybiorę bo aż szkoda w domu cały dzień siedzieć ale to po południu a ja wogle muszę kupić sobie buty na wiosnę bo nie mam ani jednej pary jak to mówi moja babcia buty mi się palą na nogach :P kupie sobie buty góra miesiąc i do wyrzucenia, w zimie trzy razy kupowałam buty.....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #623692 przez KarinaM
My mieliśmy mieć grilla i lipa wielka wyszła. Zimno i brak słońca. Może się przebije zza chmur ale wątpię.
Byłam z Igorem na hulajnodze ale po około godzinie wróciliśmy bo zimno.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #623694 przez Sevilla
Demoniqe super zdjęcie nie ma to jak relax :) Ja dziś zagoniłam mojego do generalnych porządków, średnio mu się to podoba, ale robić musi i nie dyskutować :)

11 lata 8 miesiąc temu #623709 przez lili91
Witam.
Dziewczynki macie moze jakis pomysl na prezent komunijny dla brata. Ja jakos nie moge wpasc na nic ciekawego ,a nawet jesli bede w tym dniu na porodowce czy ogolnie w szpitalu to prezent i tak trzeba miec. Najwyzej dostanie po komuni...tylko co kupic? :dry: :dry:

11 lata 8 miesiąc temu #623728 przez sisina
Lili91 ja tam ide na łatwizne zawsze wole dać kase niż kupić cos co ma leżeć albo bedzie nie potrzebne.Ja też ide na komunie i napewno daje pieniądze;)

11 lata 8 miesiąc temu #623738 przez Alex_87
Lili91 też mi się wydaję, że pieniądze to chyba najlepsze rozwiązanie, Twój brat zawsze będzie mógł sobie kupić to co chce :) dla dziewczynki to zawsze łatwiej, bo im się biżuteria bardziej przyda :D
No chyba, że chcesz żeby miał jakąś pamiątkę z dedykacją od Ciebie, to może jakiś album z ilustracjami (zależy czym się interesuje).

11 lata 8 miesiąc temu #623758 przez Domiś91
Piękna pogoda u mnie dzisiaj :) Od rana spacerujemy z męzem :) przed chwilą obiadek i znowu idziemy połazić :D nic mi dzisiaj nie zepsuje humoru, tak na mnie działa słoneczko :D

11 lata 8 miesiąc temu #623765 przez tysiiiak
u mnie tez sloneczko wyszlo :) momentalnie chmury wszystkie poszly sobie :) to i posprzatalam troche :D od razu chce sie zyc :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #623772 przez lili91
Moj K wymyslil ze wyjdziemy bo ladna pogoda. Spoko tylko jak zaczelam sie ubierac tak zeby nie zakladac zimowej kurtki i kozakow to stwierdzilam ze tylko worek po ziemniakach mnie ratuje. Kurtka wiosenna mi sie nie dopina a nawet jakby to siega do pepka w obecnej chwili.

11 lata 8 miesiąc temu #623773 przez aleksiaa88
W końcu doczytałam do końca, aż mnie oczy się zmęczyły B)
dominiqe gdzie Ty mieszkasz, że śnieg jeszcze leży? Nie chcę się chwalić ale u mnie śniegu dawno już nie widać, na dodatek trawa zaczęła już rosnąć, zielono się robi :lol:
Pogoda dziś jest fantastyczna coś koło 12 stopni od czasu do czasu wyjdzie słońce i chmurka z której coś spadnie już był kapuśniaczek, ulewa, nawet grad popadał tylko jeszcze żabami nie rzucało, ale dzień jeszcze się nie skończył wszystko możliwe :blush:
Jak ja nie lubię w niedzielę siedzieć sama jaka nudaaaa i jak się dłuży dzień :angry:
Zjadłam sałatkę pieczarkową poprawiłam czekoladą i jestem happy malutki chyba też bo się rozpycha ciągle

11 lata 8 miesiąc temu #623783 przez Alex_87
U wszystkich słońce tylko nie u mnie :angry: Wczorajsze burze chyba skutecznie je przepędziły :/

11 lata 8 miesiąc temu #623793 przez demoniqe
ja jestem kobietą północnego-wschodu :) u nas śniegu jeszcze jest dużo za miastem. Tak po kolanka bo słoneczny był na razie tylko jeden dzień.

11 lata 8 miesiąc temu #623795 przez aleksiaa88
A ja południowy- wschód niektóre drzewa mają już pąki. Wczoraj kupiłam płyn do prania dzidziuś i wyprałam te ciuszki, które były prane w proszku dzidziuś i co się okazało, że są miękkie, jednak problem tkwi w proszku. Teraz wsadziłam drugie pranie już proszku nie sypałam.

11 lata 8 miesiąc temu #623804 przez lkasiulla
ale mi się dzisiaj dzień dłuży..., oglądałam dziś położne na tvn style i co poród to mi łzy same leciały masakra z tymi hormonami :), tak mi sie chce czegoś słodkiego że szok ale nie chce mi sie iść do sklepu :(
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #623834 przez Ane88
wróciłam do domku...:)
ale miałam udany dzień..
u mnie cały dzień słonko przygrzewało, było 16 stopni a ja na giełdzie, w galerii, u rodziców byłam w kurtce jeansowej (oczywiście rozpiętej) i adidaskach:)
suuper:)
teraz siedze z lapkiem na kolanach przy otwartym balkonie i resztkach słoneczka:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka