- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaaak napisał:
Kiniaczek robiłam wczoraj pizze wg Twojego przepisu- super
Bardzo się cieszę że smakowała:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam do was pytanie - gdzie kupujecie/kupiłyście kosmetyki bezzapachowe? Wydaje mi się że ktoś kiedyś wymieniał ziaję ale nie mogę znaleźć. Myślicie że coś będzie w rossmanie?
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewczyny,
Mam do was pytanie - gdzie kupujecie/kupiłyście kosmetyki bezzapachowe? Wydaje mi się że ktoś kiedyś wymieniał ziaję ale nie mogę znaleźć. Myślicie że coś będzie w rossmanie?
Ja zeszlam wszystkie możliwe drogerie, apteki i zonk, nic nie znalazłam... Wczoraj kupiłam mydło w płynie Biał Jeleń!!! Wczoraj się w nim kapałam i zapach prawie nie wyczuwalny po kąpieli na skórze także mysle że bedzie okej... Zresztą wszystkie moje koleżanki stosowały to mydełko po porodzie:)
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słoneczko za oknem piękne!!!
Ja mam 2 butelki z aventy 125 i 260ml i jedną z canpola dostałam na szkole rodzenia.
Co do bezzapachowych to napewno na allegro mozna dostac AA bezzapachowy.
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
ale sobie dzisiaj pospałam:) przed chwilką zjadłam śniadanko, już mam otwarty balkon słoneczko wchodzi do pokoju. w dużym pokoju mam słonecznie od rana do wieczora:)))
zmieniłam sobie posciel, już ją wstawiłam niech schnie na balkoniku:)
co do buteleczek to ja kupiłam dwie małe 125ml.
z Nuka z Kubusiem puchatkiem
allegro.pl/nuk-butelka-150-ml-disney-kub...lep-i3119774558.html
zieloną i żółtą bardzo fajne są. tylko, że zakupiłam je troche taniej w auchanie:)
dużej narazie nie kupuje. a dwie małe to myśle, że nie przesada. jedna będzie do ewentualnych herbatek, a druga do ściągniętego mleczka:)
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
zaraz zrobie sobie kawke i zjem kanapeczki z nutella ;D
Kupiłam papersy dada ta promocja chyba do jutra jest
co do kosmetykow do szpitala to tez zakupilam bialego jelenia mysle ze nie ma co przesadzac z tym bezzapachem, wazne zeby nie byl on bardzo intensywny a taki delikatny moze byc
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
OJ a u mnie pochmurno,zimno i wieje!
Sisina ja bede prała tylko w proszku,nie jestem przekonana do płynów do prania,nawet do tych dla dorosłych.kiedys kupowałam persile/ariele w płynie ale mam wrazenia ze po proszku ubrania sa bardziej doprane.chodzi mi tu szczegolnie o ubrania Małego np.po trawie czy sokach.chhyba ze beda baaaerdzo twarde to bede kombinowac.
co do butelek ja mam 2 Aventu 125ml i 260ml i nie kupuje wieciej.wzielam ta starą wersje bo te z wersji Natural maja b.wysoką cenę.
Joasia to masz teraz luzik:)
szukam teraz jakiejs karuzeli do łozeczka, na kwietniówkach dziewczyna podala link do takiej i podoba mi sie, co myslicie o niej?? allegro.pl/tiny-love-karuzela-podrozna-3...fot-i3149138899.html
Moja Niunia tez ostatnio strasznie aktywna jest.wczoraj przez cały dzien kopała, chyba wogole nie spała, dopiero wieczorkiem sie uspokoiła.no ale mama tez osttanio przegina z wysiłkiem to moze dlatego.
Demoniqe ja tez uwielbiam wycieczki terenowe.termos, kanapki, kiełbasa i ognisko w lesie uwielbiam.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja mam dwie małe butelki tommee tippee i dwie duże szklane z Canpol Babies
Wczoraj mój mały plan na przytulaski się udał ale jeszcze lepiej bo nie wyszło ode mnie tylko od mojego męza Tak więc już po, matko nie robiliśmy tego już dobre dwa miesiące.. Ale nic nie bolało, nic się nie działo więc jest ok Tymek po wszystkim pare razy kopnął, więc z nim też w porządku ) aż mi się lepiej spalo hehe
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
może przez to Kubuś będzie chciał zawitać nieco wcześniej:)))
dzisiaj mam zamiar wziąść się do roboty:)
ciekawe jak mnie pójdzie...;pp
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki za info o kosmetykach. Chyba skuszę się na mydło biały jeleń i po sprawie.
Zdziwiłam się dzisiaj że mam wszystko do szpitala gotowe. prawie znaczy się bo oczywiście jeszcze nie wyprane, czekam też na przesyłkę koszul do karmienia. no ale jestem blisko.
Ja teraz dużo odpoczywam. Na ostatniej wizycie Pani ginekolog stwierdziła że szyjka się skraca. Ma co prawda 2,5 cm ale miała 4,5 więc wniosek jest taki że teraz siedzę w domu. łóżeczko, wózek, przewijak wszystko jeszcze mamy u rodziców 150 km od Warszawy. Mąż nie chce jechać beze mnie więc nie wiem kto nam to przywiezie. Hehe i tak skończyło się moje myślenie że jeszcze mam tyle czasu.
też nie możecie się doczekać?
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja już mam torby spakowane. mama wczoraj u mnie była i zrobiłyśmy ostateczną weryfikacje:)
stoją gotowe u Kubusia w pokoju w szafie i czekają na to, aż będą potrzebne...
też nie moge się doczekać... troche się już boje, ale przecież mnie to nie minie...
chce już zobaczyć jak wygląda mój synuś...chce go już wziąść na rączki, ubierać w te wszystkie piękne ubranka...
a z drugiej strony chce też już nie mieś zgagi, normalnie oddychać i chodzić w moich ubraniach z przed ciąży:)
chce już chodzić na spacery... i w ogóle chce już żeby było po wszystkim ))
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej jak mała jest w brzuchu to ma tam dobrze, nie płacze, jedzenia ma pod dostatkiem nie trzeba jej ubierać hehe trochę się jednak podświadomie boję tych nowych obowiązków, nawet doszłam do wniosku, że ja się chyba bardziej boję tej opieki nad dzieckiem niż samego porodu.
Jeszcze na dodatek dostaliśmy zaproszenie na grilla od znajomych na weekend majowy, ale to ok. 70 km ode mnie, więc raczej nie dam rady. Zacznę wtedy 38 tydzień, więc chyba tak dalekie podróże to nie dla mnie :/ ale trochę przykro, kiedyś to się wsiadało w samochód i jechało bez problemu no ale jak się urodzi dziecko to zapewne ominie nas wiele wakacyjnych imprez
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale mysle ze maluszek nam wynagrodzi to teraz moze sie nam wydawac ze cos nas omija a moze okazac sie zupelnie na odwrot