BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #623838 przez moniaaak
U mnie dziś niestety słoneczka nie było:(.
Cały dzień nam minął leniwie, rano śniadanko, potem obowiązkowo rosołek, potem film i drugie danie. Niedawno byliśmy na spacerze, ale chłodno jakoś :(.
Całe szczęście, żę nie trzeba było w kozakach, wyciągnęłam jakieś sportowe butki :) i wcisnęłam się w grubą bluzę.
Powiem Wam, że z żalem patrzyłam na męża.. on sobie może chodzić w czym chce, a ja się muszę nagłówkować co tu założyć.

W ogóle wczoraj też trochę pochodziliśmy- jakieś zakupy, potem gofry, bazar i na koniec pojechaliśmy do Biedronki. NIby mało chodziłam, ale dziś mam zakwasy w łydkach... nie mówiąc już o tym jaka byłam padnięta.... Oj nie ma się już tej formy...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #623846 przez Agatka
ja miałam problem żeby wcisnąć nogi do adidasów bo mam spuchnięte :(
dobrze, ze już się robi ciepło i nie trzeba ubierać tych grubych płaszczy, szali i czapek :)

11 lata 8 miesiąc temu #623880 przez Domiś91
Ja też byłam dzisiaj na gieldzie ;) I kupilam sobie kurtke "skórzaną" :) tak konsekwentnie dobierałyśmy z mamą rozmiar że szok :D 30 minut przy stoisku :) Narazie nie bede zapinać, a po porodzie będzie jak znalazł :) Musze jeszcze zakupić jakieś trampeczki i git :D

Właśnie przyszliśmy z mężem do domu i zachciało mi sie frytek :) tak sie objadłam że aż mam wypieki na policzkach :) chyba że mnie słoneczko przypaliło troszke :D

Niestety wczorajsza akcja nie poszła za dobrze, bo mój ukochany wrócił po drugiej w nocy ze "spotkania z kolegami" :angry: także.. może dzisiaj się uda :D

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #623907 przez Alex_87
Chyba Zuzce trochę przybyło przez te 3 tygodnie ;)
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #623944 przez aleksiaa88
Trochę się zaokrągliłaś :) niunia rośnie widać

11 lata 8 miesiąc temu #623950 przez Ane88
dzisiaj też mierzyłam się w obwodzie brzuchola, i przybyło mi 1 cm. czyli mam teraz 95...
ale Kubuś jak się wypina to mam wrażenie, że mi zaraz skóra pęknie... swędzi mnie brzuch i normalnie sypie się z niego złuszczona sucha skóra...;/
smaruje ze 4 razy dziennie, ale to nic nie daje...

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #623966 przez tysiiiak
Alex rzeczywiście Zuzia nabrała ciałka ;) sliczny zgrabny brzuszek ;)

U nas lozeczko już stoi ;)

11 lata 8 miesiąc temu #623979 przez Daarikaa
widać różnice w brzusiu, :) bardzo ładny taki kształtny

Ja teraz leże i oglądam must be the music i wcinam orzeszki cebulowe i zaraz pęknę ale wciągnęły mnie na maksa :lol: :lol:

Mąż spisał się na medal , ciasto smakowało więc Radek urósł o 5cm hehe :woohoo: :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #623992 przez Alex_87
Co 3 tygodnie robie sobie zdjęcia i co 3 tyg robimy z mężem coraz większe oczy, że on tak rośnie i rośnie ten brzuch. Tak w lustrze nie widać tej różnicy, ciekawe co będzie pod koniec ciąży :D

U mnie łóżeczko też stoi...w częściach, ale bez folii, żeby się wietrzyło ;)

Ja ostatnio mam taką ochotę na słodycze, że ledwo się powstrzymuje, bo chyba codziennie bym wchłonęła tabliczkę czekolady :ohmy:

11 lata 8 miesiąc temu #624013 przez lili91
Ja dzisiaj dostalam nowy pseldonim jak tak bylam Slonica, Grubaskiem itp. To teraz jestem...Mankiem ( Tak tym z Epoki lodowcowej). A to dlatego ze ja do mojego K powiedzialam ze on przy mnie wyglada jak Sid.
:laugh: :laugh: :laugh: ;)

11 lata 8 miesiąc temu #624028 przez Olga60
Ane88 napisał:

dzisiaj też mierzyłam się w obwodzie brzuchola, i przybyło mi 1 cm. czyli mam teraz 95...
ale Kubuś jak się wypina to mam wrażenie, że mi zaraz skóra pęknie... swędzi mnie brzuch i normalnie sypie się z niego złuszczona sucha skóra...;/

To maleńki Twój brzuszek, ja mam 100cm i wydaje mi się, ze małej ciasno. Też swoją dzidzie czujesz z każdej strony?

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #624034 przez Alex_87
Olga60 napisał:

Ane88 napisał:

To maleńki Twój brzuszek, ja mam 100cm i wydaje mi się, ze małej ciasno. Też swoją dzidzie czujesz z każdej strony?

Ja mam 107 B) też was czasem boli jak dziecko się wypycha albo kręci?

11 lata 8 miesiąc temu #624038 przez Olga60
Jak wypycha to delikatnie, ale czasami zrobi faktycznie taki ruch rączki albo nóżki, że zęby zacisne :cheer:

11 lata 8 miesiąc temu #624041 przez Ane88
no wszyscy mówią, że mały i jak to dziecko się tam mieści...
Ano rozpycha się jak tylko może i już nie jest to przyjemne... boli mnie jak wypycha dupke, albo nóżkami zniekrztałca brzuch na maxa :P
najboleśniej kopie po żebrach...mam takie obolałe, że nie moge spać w nocy, aż szczypie..:(

a czuje go WSZĘDZIE... zaczyna się pod samym biustem...po całości na brzuchu, po bokach, w pachwinach i kończy się na kroczu.
czasem mam wrażenie, że zaraz wyskoczy dołem:P

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #624043 przez aleksiaa88
Mnie tam często boli czasem, aż sobie krzyknę aua, wczoraj byliśmy w sklepie i jak się wypiął to sobie krzyknęłam jak to mam w zwyczaju, a mąż od razu co ci? patrzę, a baba zza lady się patrzy na mnie, a ja a co nie mogę sobie pokrzyczeć i poszłam :blush: ciekawe co sobie pomyślała

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka