BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #626231 przez Domiś91
Już mi tak strasznie cięzko... Ale codzienne spacerki, wchodzenie po schodach i seks - wg zaleceń lekarza - powinny troszkę przyspeiszyć poród :D A kazał rodzic przed terminem żeby synuś nie dobił 4kilo :D
No cóz... idę spać, niestety dzisiaj chyba bez masażu szyjki, bo mąż jeszcze w pracy :( chyba ze mnie obudzi :D hehe DObranoc ślicznotki, spokojnej nocy!! :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #626241 przez Alex_87
Mi się coraz ciężej chodzi, jak za długo chodzę to piecze mnie skóra na brzuchu po lewej stronie :ohmy: dziwne rzeczy

11 lata 8 miesiąc temu #626244 przez Daarikaa
Domiś91 napisał:

Już mi tak strasznie cięzko... Ale codzienne spacerki, wchodzenie po schodach i seks - wg zaleceń lekarza - powinny troszkę przyspeiszyć poród :D A kazał rodzic przed terminem żeby synuś nie dobił 4kilo :D
No cóz... idę spać, niestety dzisiaj chyba bez masażu szyjki, bo mąż jeszcze w pracy :( chyba ze mnie obudzi :D hehe DObranoc ślicznotki, spokojnej nocy!! :kiss: :kiss: :kiss:

Zostaw kartkę koło łóżka dla męża, że przydałby się masaż :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #626251 przez Daarikaa
Alex_87 napisał:

Mi się coraz ciężej chodzi, jak za długo chodzę to piecze mnie skóra na brzuchu po lewej stronie :ohmy: dziwne rzeczy

Mi bardzo ciężko się siedzi, po paru minutach wydaję mi się że na brzuchu usiadł mi 20kg lokator.... wtedy odrazu marzę o położeniu się hehe Uroki ciąży :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #626261 przez Alex_87
Hehe no jednak pozycja na leżąco jest najlepsza :D ja zauważyłam też, że jak siedzę przy stole i nachylam się nad talerzem to tak mi przeszkadza brzuch. Kilka dni temu mówię do męża, że cały czas ściąga nam się obrus na jedną stronę, a on stwierdził, że to mój brzuch ściąga obrus :D

11 lata 8 miesiąc temu #626262 przez Daarikaa
Dzisiaj normalnie kurier mnie "napastował" w sensie trzy przesyłki dzisiaj doszły: wózek, kosmetyki dla małej typu: ziaja do kapieli, sudocrem, frida do noska itp, a trzecia to posciel dodatkowa do łózia :lol: Lubię tak czekać n coś :)

Jeszcze jedna paczka ma przyjść z octaniseptem, pojemnikami na pokarm do mrozenia,gaziki, przescieradło i ramkę na odbicie stópki i rączki

11 lata 8 miesiąc temu #626291 przez Sevilla
Ja coraz szerszy rozkrok robię by usiąść, bo brzuszek przeszkadza. Dlatego moją ulubioną pozycją jest leżenie. Troszkę zazdroszczę Wam spacerków, sama chętnie bym gdzieś wyszła, ale samej mi się nie chce, a na mojej wiosce jest tylko jedna ulica, zero sklepów po drodze, więc wyjście wydaje się bezsensowne :(

W czwartek jadę do przyjaciółki, więc troszkę się rozerwę. O ile ona non stop nie będzie wymiotować, bo jest w 3 m-c i od dwóch tygodni wisi na kibelku hihi. Ja na całe szczęście nie wymiotowałam, ale współczuje wszystkim, którzy przez to musieli przechodzić ... ach wspomnienia :)

11 lata 8 miesiąc temu #626316 przez Daarikaa
Trzeci miesiąc Kieeeeedy to było :silly: ale wiem co ona czuje :laugh: teraz się z tego śmieję ale wtedy nie było mi do śmiechu

Też bym chętnie wyszła na spacer, ale może od przyszłego czwartku jak odstawią mi na wizycie leki będę mogła już spacerować żeby Klaudynka miała drogę wolną :)

11 lata 8 miesiąc temu #626357 przez Anabelle
Ah spacerki, mi się nie chce samej chodzić :(
Staram się coś sprzątać jednak :)
Seksu się nie mogę doprosić, na dokładkę mąż od poniedziałku w Kielcach siedzi i go nie mam. Co to ma być :D

11 lata 8 miesiąc temu #626368 przez Daarikaa
Dobranoc dziołchy! Oczy mi się już kleją, więc mykam lulać.

11 lata 8 miesiąc temu #626372 przez Anabelle
To ja idę oglądać epokę lodowcową 3 - zostało mi jeszcze pół bajki :)

11 lata 8 miesiąc temu #626373 przez lania
Dobranoc

11 lata 8 miesiąc temu #626378 przez joasia10015
Jest 01;11 a ja sie melduje na pustym forum ;)
Ha,ha,ha pauluska mam identycznie jak ty -a tak sie zastanawiałam o co kaman? To moje przewracanie domu do góry nogami to ,,wicie gniazdka,, :blush: Tak sobie dzis myslałam że jak MIki przyjdzie na świat to szybko nie znajde czasu na takie porzadki :S
Kurcze tylko kondycja troszkę przeszkadza :( ALe co tam -jakos dam rade :unsure: :huh: :lol:
Daarikaa jakie kosmetyki z Ziaji przywiózł ci dzis (upssss wczoraj ;) ) kurier? Kurcze ja chyba połowy rzeczy nie mam dla mełego...a może mam ,sama nie wiem przez ten bajzel :unsure: Daarikaa wiem że na forum wałkowalismy ten temat ale prosze napisz mi jakie masz kosmetyki dla malenstwa???? -ZObacze co mi jeszcze brakuje :blink:
Karolka wspomniałaś o wrokach próżniowych z Biedrony -napisz cos wiecej??? To znaczy ja wiem co to są worki próżniowe ... :dry: ale jakie to są z Biedrony? Czym sie powietrze wypuszcza? I jaka cena??? Bo po moich porządkach widzę że takie worki by sie baaardzo przydały :S
Kurcze dziewczyny ja chyba oszalałam -takie porządki jak od wczoraj robie -to robiłam gdzies 2 lata temu przed swietami jak mnie małż (haha spodobało mi sie to okreslenie -jedna z Was pisała tak o swoim :silly: :lol: )wkórzył okropnie że niby bajzel w chacie :unsure: :S Wtedy tak wysprzatałam wszystkie zakamarki że sie chłopina nie mógł odnalezc po przyjezdzie z pracy :S Wtedy stwierdził że ,,za czysto,, :S I dogodz tu facetowi :blink: A teraz znowu mnie wzięło ale bez kłótni-faktycznie fajne to ,,wicie gniazdka,,tylko dlaczego takie męczące :unsure: :silly: :blink:
Kurcze odpadam-lecęęęę spac !!!!!!!

11 lata 8 miesiąc temu #626386 przez lili91
Hej dziewczyny. :laugh: :laugh:
Wczoraj Joasia10015 tak mnie zmotywowala do sprzatania ze wzielam sie za robote i caly dzien zeszlo.
Pozniej akrobacje w wannie bo dzisiaj wizyta ale dopiero o 16. Ciekawe co tam mi powie. Od jakiegos tygodnia sni mi sie ze juz urodzilam albo ze wyprawke kupuje, wozek itp. Chyba zaczynam schizowac. Podpytam lekarza czy widzi "tam" jakis wczesniejszy porod, przez miesiac to ja zwarjuje.

11 lata 8 miesiąc temu #626387 przez sisina
Dzien dobry :)

Ja już na nogach i przygotowuje sie do wizyty ja de dziś wczesnie bo lekarz bedzie predzej :)

U mnie pogoda w kit narazie pochmurno ale ma wyjsc słońce oby bo chce pranie wstawić

Kurde mam jeszcze lekkie rozwolnienie i dziś dietka kaszkowa i kisielowa dzień drugi :dry: no i pepsi bez gazu :blink:

Dobrze ze maz zjechał bo lodówka świeci pustkami a w piatek mam urodziny i nie wiem co by jeszcze do przekąszenia zrobić hmmm .....

zmykam sie szykować :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka