- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
No cóz... idę spać, niestety dzisiaj chyba bez masażu szyjki, bo mąż jeszcze w pracy chyba ze mnie obudzi hehe DObranoc ślicznotki, spokojnej nocy!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Już mi tak strasznie cięzko... Ale codzienne spacerki, wchodzenie po schodach i seks - wg zaleceń lekarza - powinny troszkę przyspeiszyć poród A kazał rodzic przed terminem żeby synuś nie dobił 4kilo
No cóz... idę spać, niestety dzisiaj chyba bez masażu szyjki, bo mąż jeszcze w pracy chyba ze mnie obudzi hehe DObranoc ślicznotki, spokojnej nocy!!
Zostaw kartkę koło łóżka dla męża, że przydałby się masaż
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi się coraz ciężej chodzi, jak za długo chodzę to piecze mnie skóra na brzuchu po lewej stronie dziwne rzeczy
Mi bardzo ciężko się siedzi, po paru minutach wydaję mi się że na brzuchu usiadł mi 20kg lokator.... wtedy odrazu marzę o położeniu się hehe Uroki ciąży
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze jedna paczka ma przyjść z octaniseptem, pojemnikami na pokarm do mrozenia,gaziki, przescieradło i ramkę na odbicie stópki i rączki
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
W czwartek jadę do przyjaciółki, więc troszkę się rozerwę. O ile ona non stop nie będzie wymiotować, bo jest w 3 m-c i od dwóch tygodni wisi na kibelku hihi. Ja na całe szczęście nie wymiotowałam, ale współczuje wszystkim, którzy przez to musieli przechodzić ... ach wspomnienia
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też bym chętnie wyszła na spacer, ale może od przyszłego czwartku jak odstawią mi na wizycie leki będę mogła już spacerować żeby Klaudynka miała drogę wolną
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Staram się coś sprzątać jednak
Seksu się nie mogę doprosić, na dokładkę mąż od poniedziałku w Kielcach siedzi i go nie mam. Co to ma być
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- lania
- Wylogowany
- rozmowna
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ha,ha,ha pauluska mam identycznie jak ty -a tak sie zastanawiałam o co kaman? To moje przewracanie domu do góry nogami to ,,wicie gniazdka,, Tak sobie dzis myslałam że jak MIki przyjdzie na świat to szybko nie znajde czasu na takie porzadki
Kurcze tylko kondycja troszkę przeszkadza ALe co tam -jakos dam rade
Daarikaa jakie kosmetyki z Ziaji przywiózł ci dzis (upssss wczoraj ) kurier? Kurcze ja chyba połowy rzeczy nie mam dla mełego...a może mam ,sama nie wiem przez ten bajzel Daarikaa wiem że na forum wałkowalismy ten temat ale prosze napisz mi jakie masz kosmetyki dla malenstwa???? -ZObacze co mi jeszcze brakuje
Karolka wspomniałaś o wrokach próżniowych z Biedrony -napisz cos wiecej??? To znaczy ja wiem co to są worki próżniowe ... ale jakie to są z Biedrony? Czym sie powietrze wypuszcza? I jaka cena??? Bo po moich porządkach widzę że takie worki by sie baaardzo przydały
Kurcze dziewczyny ja chyba oszalałam -takie porządki jak od wczoraj robie -to robiłam gdzies 2 lata temu przed swietami jak mnie małż (haha spodobało mi sie to okreslenie -jedna z Was pisała tak o swoim )wkórzył okropnie że niby bajzel w chacie Wtedy tak wysprzatałam wszystkie zakamarki że sie chłopina nie mógł odnalezc po przyjezdzie z pracy Wtedy stwierdził że ,,za czysto,, I dogodz tu facetowi A teraz znowu mnie wzięło ale bez kłótni-faktycznie fajne to ,,wicie gniazdka,,tylko dlaczego takie męczące
Kurcze odpadam-lecęęęę spac !!!!!!!
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj Joasia10015 tak mnie zmotywowala do sprzatania ze wzielam sie za robote i caly dzien zeszlo.
Pozniej akrobacje w wannie bo dzisiaj wizyta ale dopiero o 16. Ciekawe co tam mi powie. Od jakiegos tygodnia sni mi sie ze juz urodzilam albo ze wyprawke kupuje, wozek itp. Chyba zaczynam schizowac. Podpytam lekarza czy widzi "tam" jakis wczesniejszy porod, przez miesiac to ja zwarjuje.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Ja już na nogach i przygotowuje sie do wizyty ja de dziś wczesnie bo lekarz bedzie predzej
U mnie pogoda w kit narazie pochmurno ale ma wyjsc słońce oby bo chce pranie wstawić
Kurde mam jeszcze lekkie rozwolnienie i dziś dietka kaszkowa i kisielowa dzień drugi no i pepsi bez gazu
Dobrze ze maz zjechał bo lodówka świeci pustkami a w piatek mam urodziny i nie wiem co by jeszcze do przekąszenia zrobić hmmm .....
zmykam sie szykować