BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 2 miesiąc temu #452704 przez joasia10015
Ha,ha dziewczynki-jak miło że was wzruszam(pozytywnie :) )
Co do męża to mam go baardzo rzadko w domku-bo wyjeżdza na 4 tygodnie do Norwegi a potem jestesmy razem 2 tygodnie i każda chwila na wagę złota :kiss:
Boje sie troszke jak dam rade jak sie fasolka urodzi-z dwójką dzieci ...sama ...Choc napewno przed porodem i po mąż będzie miał wolne (jakies 2 miesiace :) )ale pózniej ...kiedy trzeba będzie dwójke maluchów opanowac... :ohmy: Boje sie troszke,ale jakos tak mam w sobie takie poczucie że bedzie dobrze-że musi byc dobrze ;) Pewnie nie raz poplaczę w poduszkę ale wiem że nie jedna z nas (kobietek)tak ma :(
POza tym kiedy wraca mój mąż zawsze leżę do góry brzuchem i leniuchuje na całego-on przejmuje WSZYSTKIE moje obowiązki.Czasem jak na niego patrze jak świetny ma kontakt z Miloszkiem to łzy mam w oczach.Zawsze marzyłam o takim ojcu dla swoich dzieci-byc moze dlatego że sama mam ojca o którym lepiej NIE wspominac :evil: :huh: :dry: :angry:
Jestem ciekawa jak to będzie z dwoma brzdącami,wiecej obowiazków,wiecej nerwów ale ile szczescia i miłosci :kiss:
Achhhhh jakos sie rozmarzyłam... :blush:

Co do wyprawki to mam sporo rzeczy po synku(jesli bedzie kolejny synek)ale mysle juz nad rzeczami typu kocyk,reczniczek żeby każdy maluch miał ,,swoje ,na włsnośc,, :) Rzeczy typu łóżeczko,pościel,wanienka mam po Miłoniu :)

Achhh dziewczynki bo ja tak wogóle to weszlam tu na chwilke żeby spytac co myslicie o pizzy z tunczykiem ;) Własnie męża wysłałam po taka ale dopiero teraz pomyślałam że przeciez tunczyk jest chyba zakazany w ciazy prawda????Czytałam że niby mozna zjesc maksymalnie jedna puszke tunczyka na tydzien a ja panikuje od tunczyka na pizzy-co sadzicie?Jadłyscie moze????Mmmmmmmm pizza jedzie !!!!!! :laugh: :silly:

Ps.MOnia myślę że ten fiolet sugerowany przez demonique jest strzałem w 10 !!! Ja własnie robie fioletową kuchnie!!! Tzn.mąż jest w trakcie (kiedy nie spelnia moich zachcianek :laugh: )Salon mam połaczony mam z kuchnia i salon został odnowiony w zeszlym tygodniu na taki fajny kolorek ,,wiatr poludnia,,ze śnieżki i do tego bedzie fiolet w kuchni-Ślicznie!!!(jak dla mnie)a do tych kolorow pasuje i pomarancz,i brąz,krem,róz...w sumie baaardzo dużo!!!!Dodasz kilka dodatków w pomaranczu,a ściany fioletowe i bedzie git :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #452726 przez KaRoLiNaaaaa
Cześć dziś zaczęłam czytać wasze posty... i bardzo miło mi się je czyta ja mam termin na 10-12 maj i jestem bardzo szczęśliwa, a jak patrze na zdjęcia waszych dzieciaczków to aż oczy się śmieją;)

12 lata 2 miesiąc temu #452733 przez tweety
Witajcie,

Jestem w 10 tygodniu i chyba potrzebuje dołączyć do jakiejś grupy, gdzie można by się podzielić swoimi obawami jak i radością.
Zaczynam czytać wasze posty ale na pewno będzie ciężko nadrobić te całe 2 miesiące.

Pozdrawiam wszystkie przyszłe majowe (i nie tyko) mamusie.

Ola

12 lata 2 miesiąc temu #452743 przez KaRoLiNaaaaa
widzę, że nie tylko ja będę nowa;)

12 lata 2 miesiąc temu #452748 przez tweety
Poczujemy się mniej nowe jak przeczytamy cały wątek. Jestem na stronie 10 i oglądając zdjęcia nie mogę się doczekać kiedy mój brzuszek będzie tak okrągło wyglądał a maleństwo będzie się już ruszać. :)

12 lata 2 miesiąc temu #452778 przez KaRoLiNaaaaa
Po mnie na razie nic nie widać nie przytyłam nawet kg ale do tej pory dokuczają mi wymioty

12 lata 2 miesiąc temu #452792 przez KaRoLiNaaaaa

12 lata 2 miesiąc temu #452813 przez tweety
Ja z kolei mam dosyć duże wzdęcia. Wiem jednak że to jeszcze nie brzuch ciążowy i myślę że osoby postronne nawet za bardzo go nie zauważają.
Mam tylko mdłości, i ciągle bym spała.

A poza tym cieszę się na malutką fasolkę rozwijającą się w środku. Oby tylko w zdrowiu. :)

12 lata 2 miesiąc temu #452835 przez KaRoLiNaaaaa
Ja ogólnie do tej pory nie wierze, że jestem w ciąży tylko te wymioty mi o tym przypominają, ale jestem bardo szczęśliwa.

12 lata 2 miesiąc temu #452855 przez aleksiaa88
Pomocy jak wstawić suwaczek? Dochodzę do momentu wybierz tekst i kopiuj i gdzie mam to uczynić?

12 lata 2 miesiąc temu #452959 przez joasia10015
KOchana na 46 stronie agi.p napisała mi jak wstawic suwaczka-zajrzyj tam.Napewno sie uda bo ja tez nie wiedzialam jak dopóki nie dostałam tej ,,instrukcji,,;-))))

12 lata 2 miesiąc temu #452982 przez tysiiiak
witam nowe ciężarówki na forum :) i gratuluje kochane :)

ja od wczoraj zmagam się z chorobą :( byhłam dziś u ldekarki bo w sumie niewiedzialam co z leków mogę brać a samą herbatka z miodem i cytryną to się raczej nie wylecze :(

Moniaa propozycja fioletu jk najbardziej ale ja bym zrobiła chociaż jedną ścianę np. beżowa zeby za ciemno nie było ... :)

12 lata 2 miesiąc temu #452987 przez hexia
KaRoLiNaaaaa.tweety:cześć Nowe Majowe Mamuśki!!!!!!!! Witamy serdecznie i zachęcamy do częstego zaglądania tu!!!!
Sama jestem dosyć świeża,ale spotkania tu z dziewczynami należą do moich codziennych przyjemności,nie ma dnia,żebym tu nie zajrzała i czegoś nie poczytała i nie dopisała :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Poza tym kochane,wróciłam od fryzjera i wreszcie wyglądam jak KOBIETA a nie jak "coś z czynś na głowie" :P :P :P :P :P :P
Zobaczymy jak zareaguje Mąż jak wróci z pracy ;)

12 lata 2 miesiąc temu #453005 przez tysiiiak
hexia fryzjer to dobry pomysł :D tez chyba musze sie wybrac bo moje wlosy w zaden sposob nie chca sie ulozyc :( a pozatym wypadaja mi strasznie... :(

kurcze musze zaczac sie pakowac do przeprowadzki a ja bym tylko lezala i lezala :(

12 lata 2 miesiąc temu #453078 przez joasia10015
ooooo dziewczynki to mi pomysł podsunęłyscie....
Wybiore sie nie dlugo do fryzjera,podetne koncówki,może jakas grzyweczka i napewno poprawi mi sie humor :)
Póki co siedze z mdłosciami nad pracami kontrolnymi do szkoly :( a najchetniej poszlabym spaaaaccccc :ohmy:
Mąż usypia synka a ja co chwilke robie przerwy i zaglądam do WAS :laugh: (chyba dzis tych prac nie skoncze :dry: :ohmy: :unsure: )

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka