- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale maleństwo śliczne,super!!!! Nie wiem jak Wy,ale nasza Dzidzia wisi na lodówce,póki co (później trafi do albumu oczywiście),żebyśmy mogli popatrzeć na Niego za każdym razem kiedy nam się zachce
Gosia28: kochana,oczywiście,że to świetny pomysł-przynajmniej takie jest moje i Męża zdanie!!!!My już mamy łóżeczko,powoli urządzamy kącik dla Bobasa,ostatnio kupiłam kocyk do wózka i naklejki na ścianę itd
Nie dość,że koszty rozkładasz w czasie,masz czas na spokojne wybranie produktów...no i jesteś na tyle "na chodzie" (bo nie wiesz,jak będziesz się czuła np w 7 miesiącu???).No i kochana...ile mamy z tego radochy
Także my tam nie czekamy na moje "ostatnie nogi",bo i finansowo nam lepiej co miesiąc kupić kilka rzeczy niż potem od razu.No i jesteśmy zdania,że jak Bobas już z nami będzie-to wszystko musi już na Niego czekać,nie żebym potem latała (ha,ciekawe też kiedy hihi )
Także kochana,moje zdanie już znasz i życzę Ci samych radości w poszukiwaniach wyprawki dla Maluszka
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jeśli chodzi o przygotowanie do pojawienia się maluszka to póki co jeszcze nie myśleliśmy żeby cokolwiek kupować, ale już powoli oglądamy:-)
no i na pewno będziemy musieli maluszkowi pokój wyremontować, ale tym zajmiemy się na wiosnę...
a póki co odliczam już czas do jutrzejszego usg - idę na 9 rano - trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok z maluszkiem..
- Ewela2600
- Wylogowany
- gaworzenie
bede miala badanie prenatalne troche to stresujace
wczoraj mialam okropny dzien strasznie mnie mdliło i wymiotowalam jutro zaczyna sie 12 tydzien kiedy to minie chcem juz tylko sie cieszyc ciaza
- hexia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Czekając na nasz cud...
Dziś na wkładce zauważyłam minimalnie upław koloru brunatnego. Dużo tego nie było,ale kolor mnie zaniepokoił.Niby mnie brzuch nie boli,tzn czasem czuje wzdłuż podbrzusza ale tak mam od początku ciąży miałam,zresztą od 3 dni mam jakby małe zaparcia,i też nie wykluczam,że ten ból to od wysiłku mięśni.
Nie wiem,straciłam humor
Zobaczę jeszcze w nocy,jak sprawa będzie wyglądać-jeśli nadal,jutro z rana pędze do swojego gina.
Moja mama mnie uspokaja,że mam się nie denerwować,że to może po piątkowym badaniu usg coś tam mam obtarte...Ale mnie już żołądek boli ze stresu,sama nie wiem...
Co wy na to???
Już nie mówię czego się naczytałam w internecie......
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Ewela2600 daj znać jak po usg i badaniach prenatalnych. Dolegliwości pewnie miną już niedługo
demoniqe zdjęcie super. chyba nawet widać owodnię
Idianna koniecznie jutro daj znać jak po wizycie
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
no nic to na 9.00 lecę do lekarza, ale się stresuję (wiem, że nie powinnam ale inaczej nie potrafię), już jak rano się obudziłam to serducho mi waliło, żeby tylko wszystko było ok z maluszkiem...
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Kurde dziewczyny,pomóżcie!!!
Dziś na wkładce zauważyłam minimalnie upław koloru brunatnego. Dużo tego nie było,ale kolor mnie zaniepokoił.Niby mnie brzuch nie boli,tzn czasem czuje wzdłuż podbrzusza ale tak mam od początku ciąży miałam,zresztą od 3 dni mam jakby małe zaparcia,i też nie wykluczam,że ten ból to od wysiłku mięśni.
hexia, ja mam takie upławy po luteinie często, po stosunku, po badaniu USG dopochwowym
Nie martw się, lekarz powiedział, że jeśli mijają i nie ma żywej krwi i brzuch nie boli, nie ciągnie to wszystko jest raczej ok
Gosia - tak to owodnia zaczyna sięruszać fasola. W przyszły poniedziałek kolejne usg.
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
szefowa już powiadomiona - powiedziała, że sie cieszy, zapytała jak długo planuje jeszcze chodzić do pracy, to powiedziałam jej że tak w styczniu chciałabym iść na zwolnienie, jeszcze mówiła że musi z dyrektorem o jakimś zastępstwie porozmawiać za mnie - czyli wszystko pozytywnie i jeszcze powiedziała, że trochę sie domyślała, bo "kiepsko na buzi wyglądałam ostatnio".. Foto postaram sie dziś jeszcze wrzucić
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
dzidzia powinna mieć wtedy jakieś 3,5 cm dopiero :)ale oby była zdrowa i ruchliwa ja też powiem ludziom w pracy jak wszystko będzie ok to w 12 tygodniu.
- lidianna
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziewczyny a czy Wy robicie sobie badania prenatalne? Jeśli tak po napiszcie proszę jakie i ile to mniej więcej kosztuje..
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
hexiaproszę Cię nie czytaj takich rzeczy!!!!po co to nam?????i tak nam w niczym nie pomogą!!!a po co nerwy...stres???????mój gin powiedział,że ból brzucha to jeden z objawów ciązy....i ja się tego trzymam!!!dopóki brzuch nie jest twardy...nie ma krwi....
ja też się boję ...cholernie się boję...ale trzeba myśleć pozytywnie......