BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 2 miesiąc temu #460011 przez lalka
sisna!!!a ty chodzisz prywatnie czy na nfz????

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #460019 przez sisina
Sysia pozwoliłam se looknąć na twój profil na fb ładna laseczka z ciebie :laugh: no a ttwój maluszek swietasowy fajnie to widac w tym 4d musze sobie też takie zrobic i wstawić :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #460026 przez sisina
Lalka ja chodze raz prywatnie raz na NFZ bo moj gin przyjmuje prywatnie i państwowo a ty??

12 lata 2 miesiąc temu #460041 przez Urszula
MoNiaa bardzo mi przykro :( :( :( tyle czekania na upragnioną ciążę a tu coś takiego...potrzeba Ci teraz spokoju i jeszcze raz spokoju....czas przyniesie ulgę..zobaczysz jeszcze wszystko będzie dobrze...

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

12 lata 2 miesiąc temu #460045 przez Urszula
demoniqe fotka w 4d swietna :) :) :)

teraz fotka Mojego Maleństwa

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #460085 przez lalka
sisina!!!ja chodzę na NFZ!!mój gin też przyjmuje prywatnie,ale w tym samym gabinecie i na tym samym sprzęcie co na NFZ...więc kicha!!!!nie chodzi o to,że mnie nie stać albo szkoda kasy...wkurza mnie tylko ta przepaść między NFZ a lekarzem prywatnie!!!

12 lata 2 miesiąc temu #460251 przez kasia8887
MoNiaa bardzo mi przykro :( współczuję.

12 lata 2 miesiąc temu #460259 przez studentkaae
Moniaaa Kochana Moja - nawet nie wiesz jak mi przykro strasznie :(
Biedactwo przytulam Cię mocno. trzymaj się, ból minie... bo czas zaleczy te ranę, wiem co mówię, zobaczysz. :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #460380 przez Sysia
sisina polecam taka fotkę a nastepna zrobie gdzies w 20 tyg i nagram na plytke bo w tedy potodbno efekty nie zapomniane tak mi gin powiedział :D ...ja tez sie nie moge doczekac nastepnej wizyty odliczam tylko czas :D mmm ja bym mogla mojego szkraba ogladac 24h/7 :D . To ja wiedzę że Ty męża też masz rzadko w domku <przytul> ale fajnie że pójdzie z Tobą na wizytę :) mój też pójdzie ale dopiero w grudniu. aaa no i dziękuję za komplement ;).

Moniaa Lalka ma rację! i oczywiście napisz nam tu niedługo o twojej dzidzi bo na pewno się pojawi :) CZEKAMY !!!

Urszula fajna ta twoja foteczka i dzidzi sie taka grzeczna wydaje :P ...

Lalka co do przepaści między lekarzem prywatnie a NFZ to jest tragedia po prostu !! ;/.

Życzę wam miłego dnia kochane moje no i ubierzcie się cieplutko żeby wasze maleństwa nie pomarzły jak będziemy chodzić po cmentarzach . ściskam i całuję

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460400 przez Urszula
Sysia dziękuję :) z tym USG w 4D to świetna sprawa :) ja teraz czekam na rezultaty reszty wyników i kolejne USG w grudniu być może ostatnie...Jak się okazało mam dwa mięśniaki na macicy. W poprzedniej ciąży miałam jeden na 7 cm i bardzo panikowałam jadnakże cała ciąża przebiegała wzorowo i sam poród też. Teraz mam dwa i znowu się martwię ale mniej...lekarz mnie uspokoił, że mięśniaki w ciąży pojawiają się u co piątej kobiety i nie są groźne..mogą tylko skomplikować poród i naturalny może zakonczyć się cesarką.

U nas dziś normalny dzień pracujący, wczoraj obchodzono halloween :dry: Wam życzę miłego spokojnego dnia!

Ps. studentkaae już myślałam, że o nas zapomniałaś. Sama pojawiałam się dosyć rzadko jakoś ciągle byłam zmęczona i na wszystko brakowało mi czasu...za to teraz mam nadzieję, że nadrobię :lol:

PA :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #460402 przez sisina
Sysia niestety takie są uroki żon tirowców ;) ale kwestia przyzwyczajenia.Prawda trzeba sie grubo ubrać bo na dworze ziąb :S .ja jeszcze zobacze co gin powie jak zrobi mi to usg prenatalne zeby tylko wszystko było w porzadku...pozdrawiam

12 lata 2 miesiąc temu #460468 przez studentkaae
Ulcia - no coś Ty - jakbym mogła o Was zapomnieć. jestem i cały czas czytam dziewczynki i buźka mi się śmieje jak widzę kolejne zdjęcia fasolek. Właśnie, Twoja dzidzia jest śliczna, i jak fajnie wszystko widać :) no a mi się nadal nie udało... trudno, najwyraźniej tak ma być.

buziolki z Bielska :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #460529 przez Ewela2600
hej dziewczynki ja juz po usg prenatalnym lekarz mowil ze wszystko ok czekamy jeszcze na wyniki z krwi moj dzidzius ma juz prawie 8cm :) za miesiac dowiemy sie co nosze pod serduszkiem

12 lata 2 miesiąc temu #460558 przez Anabelle
Najważniejsze, że dzidziuś jest cały i zdrowy :)

Ja mam następną wizytę 9 listopada, będzie to koniec 15 tygodnia, mam nadzieję, że dowiem się co to za urwis :)

12 lata 2 miesiąc temu #460574 przez Urszula
Witam!

Studentkaae nadal trzymam za Ciebie kciuki i w końcu na dobrą wiadomość :) Dziękuję za pozdrowienia za Bielskiem tęsknię rozpaczliwie....pewnie będę tam dopiero latem...

Ewela2600 super, że po badaniach wszystko dobrze :) jesteś spokojna :)Dzidzius spory :laugh:

Anabelle ja dowiem się kogo noszę pod serduszkiem w grudniu o ile dobrze pójdzie :) Nasza Córeczka Elizia nie chciała się pokazać.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka