- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co do seksu ja już mam taką chcice że hoho chyba dlatego że cała ciąże prawie abstynencja na palcach jednej ręki można policzyć ale jutro lecę na kontrolę i po antykoncepcje bo inaczej nie dam się tknąć mężowi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!

- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja karmie cycem i mm bebiko:) moj mała robi raz na dobe kupke...
co do miety do picia to slyszalam ze hamuje laktacje...
Ja wcinam lody codziennie tylko nie truskawkowe a szkoda ;/ chlebek z wedlinka, twarozki, jogurty, zupy mleczne, inke karmelowa (pyccchhhhaaa) jabłka banany dzem jagodowy, pierowgi z serem i jagodami, makaron z mieskiem mielonym, ser zolty, jajcznice, rcuszki z jblkiem, nalesniki, ziemniaczki, marchewke... hmmmm pewnie cos jeszcze...
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

Daarikaa hihi przy takiej ilości kupek to na pieluchach można choć trochę zaoszczędzić. Ja karmię tylko cycem i mam wrażenie, że moje dziecko to mały przewód pokarmowy. Je i w tym samym czasie robi kupę - mała świnka. No i oczywiście jak przebiorę i zaśnie, to kupa wraz z przebudką murowana

Co do seksu, po nocach mi się śni, ale jak narazie do wizyty u lekarza daruje sobie. Chce mieć pewność, że macica wróciła do formy, no i oczywiście jeszcze ze mnie leci, raz mniej, raz więcej, ale leci ...
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Chyba tego wyjścia mi trzeba było. Nawet nie przeszkadzało mi że karmię na dworzu i ludzie patrzą. Mi chumor się poprawił. Teraz codziennie będę wychodzić jak pogoda pozwoli.
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do kupek to moja też wali w każdą. A najlepiej jak jej zmienię a ona w taką świeżą nawali. Śmieję się że wie kiedy to zrobić.
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tweety bardzo wspolczuje takich przeżyc-naprawde medal dla ciebie

Jesli chodzi o rodzaj porodu naturalny czy cc to nie mam porównania bo miałam dwie cesarki ,ale myślę że i bywają ciezkie naturalne porody ...ale uwierzcie że po cc też nie jest różowo...Jak to mówią przy naturalnym meczysz sie w trakcie ,a przy cc po wszystkim...choc jak widac nie w kazdym przypadku

Ha,ha a wiecie co jest najsmieszniejsze ?że już dwie osoby mi ,,zasugerowały,, że jak miałam cc to napewno za kaskę

A druga osoba -moja sasiadka -wpadła spytac jak sie czuje,jak było w szpitalu itp.A ja zachwycona szpitalem ,lekarzem i wogóle opowiedziałam co i jak -na co ona pow.,,I pomyslec że za darmo takie warunki ,,

Kurcze tak dawno nie odwiedził na Kiniaczek a i lalka cos ucichła

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Pisalas, że za 1,5 tyg ściągasz szwy, czemu tak pozno?
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Tweety naprawdę Cię podziwiam, jesteś super dzielna, dobrze, że już po wszystkim i mam nadzieję, że szybko zapomnisz o tym porodzie

Szósteczka słodki Pawełek

Moja Zuzka też robi co chwilę kupę :/ ledwo co zmienię pieluchę a ona znowu i znowu. Czasem mam wrażenie, że to mleko przeleci przez nią i znowu karmienie.
Czy Wasze dzieci mają kolki? Moja ma już od 4 dni i zawsze zaczyna się koło 16, teraz już wiemy, że to kolka i ciepłe pieluszki na brzuszek, masaże pomagają chyba najbardziej. Poza tym dajemy jej kropelki Delicol, ale nie wiem na ile pomagają. To chyba przez to, że czasem jeszcze ma problemy ze złapaniem sutka i się nałyka powietrza

Najgorsze jest to, ze jutro jedziemy do ortopedy na 15.45 i wtedy może się zacząć ta nieszczęsna kolka

- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ehhh zastNawiam się.ile się jeszcze krwawi po lyzeczkowaniu. Bo minął tydzień ja juz tylko jakąś żółtą wydzielina i nie wiem czy to dobrze i boli mnie trochę czasem podbrzusze ?? No i jak oprozniam pęcherz to też takie dziwne uczucie ...nie wiem czy wszystko ok czy powinnam to skontrolować ...
- Gabi31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Szosteczka- gratulacje:)dalas radę:)sliczne maleństwo!!!!!
Wyszło na to ze przez położną i ogólnie na parcie wszystkich na wyłączne karmienie piersią godziłam małą...teraz karmie pol na pol, dokarmiam czesciej i mała przeszczesliwa, najedzona.A tak to był ciagly stres i płacz i z jej strony i z mojej.Jutro kończy miesiac i zrobiła sie taka bardziej kontaktowa. Przekochana dziewczynka :)Zuzywamy juz mnien pampersów, szlo okolo 17-20 sztuk, płakała po kazdej kapce siusiu...teraz potrafi miec bez płaczu pełnego pampersa. Ja tez juz bardziej wyluzowana, nie drze o kazdy płacz,bo nie wiem co sie dzieje, uczymy sie siebie nawzajem...jutro idziemy do pediatry zbadac czy wszytko ok i zobaczyc ile przybrała na wadze.
Małej troszcze swiszczy w nosku od czasu do czasu, wczoraj strasznie charobotała, w ruch poszła frida i sol fizjologiczna, ale przeszlo na moment. Dzis przeszlo, ale musze sie jutro dowiedziec czy to nie przypadkiem sapka niemowleca.
Z wypisu, który odebrałam w piatek dopiero bo nie był mi potrzebny dowiedzialam sie,ze przy porodzie miałam pęknięcie szyjki macicy i szycie...ZONK!!!!fajnie ze lekarze wszystko mowia:(((((
Jaka ja mam ochote na czekoladeeeeeee!!!!!!
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurcze Mikusiowi tez cos siedzi w nosku i nie moge sobie z tym poradzic...ale dzis wpada położna to mi pomoze

Kolejna nocka nie przespana,w pozycji na siedzaco