- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
kurde ja od rana goraczka, nie mam sily nawet trzymac tymka. Biegunka + wymioty. Płacz juz z bezsilnosci,meza niema bo zalatwia ubezp dla malegoo, a tymek nie spi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas skoku rozwojowego dzień 3 ojoj marudera na całego mam nadzieje że po tyg się skończy
W ogóle to u mnie w mieścinie umarła dziewczyna po porodzie dostała zakażenia całego organizmu tragedia ... ciągle o tym myślę i jak patrzę na Igulę to aż mi się łzy cisną do oczu że maleństwo zostało bez mamy
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
marynarka GRATULACJE
Teraz to już chyba wszystkie majówki sie rozpakowały
Ha,ha a dopiero co pisąłyśmy o początkowych mdłościach a tu już wszystkie tulimy swoje pociechy
Mój Miki właśnie śpi ,a ja mam chwilkę dla siebie
Ogólnie w nocy spanie wygląda tak że 2,3 godzinki śpi,potem cycuś i dalej to samo -i tak w kółko Ale kurcze coś mu nadal siedzi w nosku i normalnie w nocy chrapie -nie może spac i męczy go strasznie płuczemy nosek wodą morską,do tego FRIDA ,oklepywanie i NIC Szkoda mi go-chętnie bym wzięła tego ,,gilka,,do swojego nosa
Kurcze od dwóch dni głowa mnie boli,mam nadzieje że to tylko cisnienie i przejdzie jak popada ,któraś pytała o tabsy przeciwbólowe -śmiało można wziąc apap -tak jak w ciąży Tak na prawdę dziewczyny to ja po cc w szpitalu dostawałam morfinę,ketonal ,paracetamol,i wtedy najważniejsze było żebym po ścianach z bólu nie chodziła...wiec jesli daja w szpitalu TAKIE MOCNE leki kobietom po porodzie to myślę że apap od czasu do czasu nie zaszkodzi w żaden sposób
Kurcze spanie mnie bierze
Laseczki macie jeszcze takie ,,gorsze,,chwile?Że chce sie wam płakac bez powodu ?
Achhhhhh te hormony
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Mąż pojechał na spotkanie klasowe. Ale pytał się czy nie będę miała nic przeciwko.
Ja narazie mam spokój z hormonami ale ciekawe na jak długo.
Noce też wyglądają jak u Joasi.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pauluska- ja mam hipp komfort combiotik, jest super, do tego butelki tomee tippee tez sie sprawdzaja, zero kolek. Dzis przepajałam mała herbatka koperkowa w butelce z aventu i nie ma porównania, co sie biedna z ta butelka nameczyła i ile powietrza nałykała.
Joasia- ja własnie miewam te zle chwile i czasami mysle ze jestem zla matka (((tylko nie wiem dlaczego, hormony szaleja. Dobrze ze jest maz i wspiera i sprzata. Dzoewczyny jak wy dajecie rade z obiadkami i sprzataniem? Bo u mnie sa dni ze nei weim w co rece wlozyc...
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Karmię piersią tylko, że przez kapturki, bo moje sutki są tak beznadziejne, że nawet laktator ich nie wyciąga tylko tak dziwnie puchną
Była dzisiaj położna. Mała przybrała tylko 35 g od wtorku No i ma jeszcze żółtaczkę. Ale ogólnie na razie bez kolek. Tylko muszą ją budzić po 2-2,5 h, bo jak pozwolę jej spać tyle ile by chciała, to się potem budzi tak wściekle głodna, że jest nie do uspokojenia i aż mi się płakać chce jak ona płacze.
W ogóle śmiesznie było po porodzie, bo jak zobaczyłam moją córę to pomyślałam, że imię Matylda nie pasuje. Moje dziecko do wczoraj nie miało imienia Ale nadal nie wiem więc została Matylda Jest to dla mnie bardzo stresujące nadać jej imię, bo ja swojego nie lubiłam jak byłam mała i w wieku nastolatkowym, ale teraz już mi się podoba
tweety mogłabyś mi polecić jakiegoś pediatrę? Gdzie zapisałaś synka na badanie usg bioder? Bo ja myślałam o dr Sieliwończyku, tylko on przyjmuje prywatnie
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochana poczekaj jakis czas i wszystko samo sie ułoży-bedziesz ogarniac dom,obiadki,malenstwo a i jeszcze czas na nude sie znajdzie
Ja z dwójką dzieci sprzatam,gotuje i wogóle wiec wszytko jest możliwe A co najsmieszniejsze ze im wiecej obowiazków tym wiecej dodatkowych rzeczy zrobie...nie wiem jak to jest.Myslalam ze jak urodze to beda obiady ze sloików,a ja na niedziele np.zrobiłam rosół,kopytka,gulasz i ciacho Jak to zrobilam?Sama nie wiem Pewnie jak mąż pojedzie do pracy to usiade i bede wyc do ksiezyca...ale co tam...jakos trzeba dac rade -nie ja jedna w takiej sytuacji
Laski zjadłam dzis z 10 czeresni i jedna truskawke-czekam na rezultaty
Zmykam zjesc pierogi z serem
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga60 maz hipp bio combiotic czy comfort combiotic ? Ja lece po puszke bio combiotic naczytalam sie samych pozytywnych opini moze i u nas sie sprawdzi
Bio combiotic, nawet nie wiedziałam, ze jest comfort