BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #718736 przez Olga60
Karina dokładnie, a większość mowi ma nie mineralne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #718746 przez pauluska
Ale dzień :( Mój mąż potrącił labradora i zdechł mu na rękach. My też mamy labradora który jest dla nas jak członek rodziny więc jest ciężko dla mnie a co mówić dla męża ehh :(

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #718747 przez tysiiiak
to ja tak właśnie mówie :D na każdą wodę mówię mineralna a jak chodzi mi o tą prawdziwą mineralną to mówię zmineralizowana :P i weź tu się polak z polakiem dogadaj :P :silly:

O jej Pauluska to jakieś pasmo nieszczęść wam się wkradło :( mam nadzieję, że zaraz się odwróći i same pozytywy będą się przytrafiać :)
szkoda pieska :(

11 lata 4 miesiąc temu #718773 przez alexa_
czasami podaje malej przegotowana wode z kranu, zazwyczaj jak jest bardzo goraco albo na spacerze proboje ja oszukac bo jakos nie potrafie sie przemoc i karmic w miejscu publicznym jak na razie zadnych sensacji po niej nie miala.

z piciem z butelki nie ma problemu. bo w sumie od pierwszych tygodni dostawala butle tyle ze z moim mleczkiem.

11 lata 4 miesiąc temu #718775 przez KarinaM
Ja odkurzyłam a mąż zmyl podłogi. Jest tak gorąco że nie chce mi się prasowac ale trzeba się za to zabrać. Na dodatek znowu zaczęła wychodzić mi ósemka ktora nie ma już miejsca na wyrżnięcie i napuchlo mi dziąsło.
Mamy dzisiaj zaproszenie na grilla do brata rodzonego męża ale nie wiem czy jechać bo rok temu źle mnie potraktował u siebie w domu i poplakalam się i powiedziałam że już do Niego nie pojadę. Nie wiem teraz co zrobić? Mąż namawia mnie żebym pojechała bo i tak 24.08 lub 25.08 robią chrzciny ( mój mąż będzie chrzestnym ) więc pojadę. A ja na to że nie wiem czy pojadę na chrzciny. Jak myślicie pojechać?

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #718779 przez Olga60
Karina a przeprosił chociaż, bo jeśli nie to absolutnie na żadnego grilla bym nie pojechała :ohmy:

11 lata 4 miesiąc temu #718783 przez moniaaak
tysiiiak napisał:

Dzieciaczki powinny pić wodę mineralną ale przegotowaną. Z kranu przegotowanej bym nie dała ;) ale jak chcecie to w rossmanie można dostać babywasser z babydreamu po 1.49 zł i jej nie trzeba przegotowywać :) polecam :D

(

Kurcze byłam w Rossmanie, ale u mnie nie ma tej wody. Ona jest na półce tam gdzie rzeczy dla dzieci czy gdzie indziej?

11 lata 4 miesiąc temu #718789 przez tysiiiak
moniaak u mnie jest z mlekami mod.

ale skwar :ohmy:
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #718803 przez KarinaM
Olga60 napisał:

Karina a przeprosił chociaż, bo jeśli nie to absolutnie na żadnego grilla bym nie pojechała :ohmy:

Przeprosił ale ja mimo wszystko mam do Niego żal. Poszło o to że rok temu pojechałam z teściową do Niego na urodziny. Mąż nie mógł bo wyjeżdżał służbowo do Szwecji. Dałam Mu prezencie obraz a On stwierdził że Mu się nie podoba i żebym go zabrała. Wzięłam ten obraz włożyłam do samochodu i gdybym nie była z moim synem to odjechalabym natychmiast. Nie chciałam tylko Igorowi psuć zabawy bo to Jego chrzestny. Nie wypilam nic i nie zjadłam. Mój mąż przyjechalby i pewnie pobili by się ale miał prom do Szwecji i fizycznie niedałby rady. I tak od ponad roku nie jeżdżę do nich.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #718817 przez KarinaM
No i co zrobilybyscie na moim miejscu? Oni też mają małą córeczkę ktora urodziła się 18.06.2013.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #718831 przez tysiiiak
Karina chyba bym pojechała ... to chyba dobry moment jeszcze przed chrzcinami, na których i tak będziecie żeby oczyścić atmosferę :) tylko jedna uwaga jaka by mi się nie spodobała i bym się zawinęła.

11 lata 4 miesiąc temu #718834 przez KarinaM
Zdecydowalam że pojadę. Już dzwoniłam do teściowej bo jedzie z nami.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #718840 przez moniaaak
tysiaaak a ja szukałam tam gdzie soczki i herbatki. Gapa ze mnie. Bedzie trzeba sie przejsc jeszcze raz.

Karina ja też uważam, że powinnaś jechać. Trochę czasu juz minęło, zachował się głupio, ale jak przeprosił to warto dać mu szanse:).

Dziewczyny a ja Wam chciałam polecić plasterki na komary dla maluszków. Przykleja się dzieciaczkowi w wózku i to dziadostwo nie wlatuje. Sprawdziłam- działa :).
Tak one wyglądają www.drogeriazdrowie.pl/mosbito_plastry_na_komary
Do kupienia w aptece.

11 lata 4 miesiąc temu #718869 przez vika
Ja małej nie podaje picia bo nie chce nawet spróbować , widocznie cycuś musi jej wystarczać :laugh: a jeśli coś próbuje podać to tylko na wodzie żródlanej

KarinaM ja bym pojechała,czas leczy rany a poza tym macie teraz wspólne tematy :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #718875 przez vika
no ja chyba tym razem dostałam okresu,już drugi dzień mi leci więc to chyba to :laugh:

no i znowu jestem na wsi i mam alergie na wszystkie pylące świństwa jak nie słońce to co innego masakra już nawet w cieniu nie mogę siedzieć :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka