- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wiem co czujesz bo od tygodnia męczy mnie katar i ostatnio też kaszel. Dzisiaj już lepiej bo kaszel poszedł sobie a katar stwierdził że jeszcze zostanie. Do tego zaczęła znowu wyrzynać się ósemka. Żadne leki przeciwbólowe nie pomagają. Wzięłam teraz Ketonal. Albo pomoże albo czeka mnie chodzenie po ścianach lub wizyta na pogotowiu stomatologicznym.
Justynko moja Irina strasznie szczypie i to najlepiej w szyję lub policzki.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Kurde to ja mam jakiś deficyt koleżanek z małymi dziećmi
Moja siostra zapisała się na jakiś kurs fryzjerski i mówi, że chodzą na niego same młode matki, to byśmy miały wspólne tematy ale fryzjerstwo jakoś mnie nie kręci
Miłej nocki
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Joasia jestes WIELKA! podziawiam Cię! dwójka szkrabów dom obiady piec,,,,,, oj jojj duuuzo tego na jedna osobe. Naprawde dzielna jetes:) Tak trzymaj i zdrowiej szybciutko!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc będzie do kitu bo ząb będzie bolał przez 3 godziny.
Miłej i spokojnej nocy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Pauluska Ja z koleżanką śmigam na spacerki jak uda nam się zgrać bo każde dziecko ma inny rytm spania, jedzenia itp i czasem cięzko się umówić
Daarika Zdrówka dla Klaudusi
Kuba dał dziś taki koncert po kąpieli że ja pier.. już załamana niewiedziałam co robić Rączki be, spanie be, mleko be, smok be i nawet herbatka be, łóżeczko też bee i ostatnia ostateczność WÓZEK i jak ręką odjął zaczął gadać śmiać się, zjadł mleko w wózku (tylko 60 ml) i jak już totalnie się upokoił to z łyżeczki eMek go kaszką nakarmił i po 1.5 od kąpieli dałam mu smoka wtulił się we mnie i zasnął ohhhh
Poprasowane wszystko i jutro chrzciny ... powiem Wam, że na samą myśl o tych ludziach wyrywających sobie Kubunia do uśmieszków, noszenia i gadania mi się odechciewa bo pewnie spędze większość czasu uspokajając go Oby nie
No i same chrzciny są u nas na Sumie w kościele no trochę przesada tyle czasu trzymać dzieciaczki w kościele moim zdaniem
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pauluska ja na spacerki sama chodze bo nie znam tutaj nikogo nawet bez dziecka heheh
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mimo że zatruła mi doktor tego zęba to noc straszna. Co usnęłam to budził mnie ból. Ona tylko go zatruła ale nie powstrzyma wyrzynania się go. I to wyrzynanie tak mnie bolało. O 4:00 młoda stwierdziła że chce jeść. Pytam męża czy Jej da mleko a on co na to? Że może mi zrobić mleko a ja dam. Widział że ledwo żyję, że cały czas się budziłam z bólu. No ale to facet który nie ma współczucia dla innych. Jak nakarmilam wzięłam nastepny proszek przeciwbólowy ale nie za dużo pomógł. Dopiero nad ranem trochę zelżało ale i tak boli ale już nie tak.
W poniedzialek jedziemy z Iriną do kardiologa 80km od domu. Jak zdążymy wrócić to z Igorem do endokrynologa i później zacznę dzwonić do chirurgów stomatologów żeby umówić się na wizytę i wyrwanie tego zęba. Już muszę zrobić z nim porządek bo po tej akcji wczorajszej to już wolę pocierpiec raz a nie co chwila.
Miłej niedzieli.
Justynko spokojnych chrzcin. Żeby Kubuś był spokojny.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ehhh nienawidzę tego momentu jak powinnam dostać okres, a go nie ma ... niby sie zabezpieczamy , ale kto tam wie moze jakaś Pani tesco siedzi z igłą i je dziurawi ;P
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wczoraj pochwaliłam mojego Aniołka to musiała przypomnieć na co ją stać hihi marudka moja.
Olga ten golfik z HM to tak przystaje przy szyjce czy raczej luźny ?
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Pauluska skąd ja to znam, jak za bardzo pochwalę to na drugi dzień jest przeciwieństwo dziecka
Wczoraj Zuza obudziła się o 21 i tak zaczęła płakać, na zmianę ją nosiliśmy i przytulaliśmy przez godzinę, łzy jej leciały, dałam coś przeciwbólowego i usnęła w końcu zapłakana. Od kilku dni tak jej się zdarza że wybudza się. I najgorsze jest to, że nie potrafi jeszcze powiedzieć co ją boli
Dużo zdrówka dla wszystkich zakatarzonych dzieciaczków
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny dużo zdrowia dla Was i dla dzieci
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Ja dziś zrobiłam kolejny test, krecha testowa praktycznie taka jak kontrolna, czyli beta rośnie ... Poza tym martwi mnie trochę brak jakichkolwiek objawów ... cyce jak flaczki, zero bólu ... jedynie od czasu do czasu podbrzusze zaboli i sikam trochę częściej ...
Pokłóciłam się z męłżem ... wczoraj poszedł do kumpla naprawiać samochód, miał wrócić o 21, a wrócił przed trzecią samochodem pijany w 3 dupy. Wkurzona kazałam mu spać w drugim pokoju, a on do mnie z japą, że jestem nieludzka, bo tam było mu zimno ... no żesz!!!! Qrwa powaliło człowieka do reszty